Hvad er en el pejs? Smuk og moderne løsning til hjemmet

Det korte svar på “hvad er en el pejs” er således, at der er tale om en elektrisk pejs, hvor flammerne skabes af LED-lys. Det er en utrolig nem og sikker løsning, ønsker du at nyde synet af ild, uden at skulle tænke på rengøring og sikkerhed. 

elpejs

Med denne type pejs behøver du hverken at tænke på skorsten eller aftræk, da indeklimaet ikke påvirkes. Du behøver blot at placere pejsen tæt på et strømudtag, hvilket giver stor fleksibilitet og mulighed for at placere den smukke installation mange steder i dit hjem.

Fordele ved en el pejs

Da en el pejs drives af elektricitet, skal du hverken bekymre dig om at opbevare brænde eller rengøring. Pejsen skaber nemlig hverken sod, affald eller aske, da flammerne er en illusion – og en smuk en af slagsen! 

I forklaringen på, hvad er en el pejs, er det også værd at nævne, at der findes et hav af forskellige modeller. Du kan derfor finde præcis den løsning, der passer ind i dit hjem – den kan fungere som rumdeler, være væghængt eller fritstående. 

De smukke pejse findes i forskelligt materiale og er en smuk og moderne løsning til dit hjem. Se vores store udvalg og kontakt os endelig, skulle du have nogle spørgsmål eller have brug for vejledning.

En smuk og moderne løsning

El pejse bliver mere og mere moderne, og dette ikke uden grund. De er både en mere miljøvenlig, sikker og bekvem løsning end mange andre typer, og herudover er de utroligt smukke. 

Når det kommer til “hvad er en el pejs”, er det først og fremmest en tilføjelse til dig, der ønsker at tilføre varme og intimitet til dine omgivelser. Lad dig forføre af de smukke flammer, og skab sted for hygge i dit hjem.

FAQ

Hvad er en el pejs?

En el pejs er en elektrisk pejs, hvor flammerne skabes af LED-lys og ikke rigtig ild. Det er den perfekte løsning til dig, der ønsker den visuelle effekt af flammer, men som ikke gider rengøring. 

Hvilke typer elpejse findes der?

Hos Luksus Gaspejs finder du mange forskellige modeller, så du kan finde præcis den type, der passer til dit hjem. Det smarte ved en el pejs er netop, at den blot skal placeres tæt på et strømudtag, men ikke behøver skorsten eller aftræk. 

Kræver en el pejs stor vedligeholdelse?

Nej, modsat almindelige pejse skaber en elektrisk pejs hverken sod, aske eller andre former for affald. Den skal derfor stort set ikke rengøres, men er perfekt til at skabe varme og hygge i dit hjem.

Hvor kan jeg placere en el pejs? 

Du kan stort set placere en el pejs alle steder i dit hjemme, så længe den er tæt på et strømudtag. Vi har både væghængte, fritstående og indbyggede modeller, så der findes noget for enhver smag. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.