Italkero Focus 60

16.750,00 DKK

Italkero Focus 60 udegaspejs er Italiensk design i god kvalitet, som tilsluttes til flaskegas. En smart indsats som der kan indbygges på forskellige måder. Se vores pris eksempel under monteringspakker, for et populært valg af opbygning i natursten. Denne smarte udegaspejs kan også sættes ned i et bord eller ind i en eksisterende udepejs. Kun fantasien sætter grænser med denne udegaspejs fra Italkero. Leveres med brændelook.

En udegaspejs er et perfekt valgt til dig der gerne vil skabe en stemning i særklsse i dit udemiljø.

 

Se vores skræddersyet monteringspakker som gør det nemt og sikkert for dig at købe en gaspejs hos LUKSUS GASPEJS! Besøg vores showroom eller ring for at høre mere om vores pakkeløsning, vi hjælper gerne med inspiration til valg af gaspejs, place

Delbetaling
539 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 16.750 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 539 kr. Samlede kreditomkostninger 2.627 kr. Samlet tilbagebetaling 19.377 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,16%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Beskrivelse

Italkero Focus 60 udegaspejs er Italiensk design i god kvalitet, der tilsluttes flaskegas. En smart indsats som der kan indbygges på forskellige måder. Se vores pris eksempel under monteringspakker, for et populært valg af opbygning i natursten. Denne smarte udegaspejs kan også sættes ned i et bord eller ind i en eksisterende udepejs. Kun fantasien sætter grænser med denne udegaspejs fra Italkero. Leveres med brændelook.

En udegaspejs er et perfekt valgt til dig der gerne vil skabe en stemning i særklsse i dit udemiljø.

 

Se vores skræddersyet monteringspakker som gør det nemt og sikkert for dig at købe en gaspejs hos LUKSUS GASPEJS! Besøg vores showroom eller ring for at høre mere om vores pakkeløsning, vi hjælper gerne med inspiration til valg af gaspejs, placering og beklædning til din gaspejs.