Trimline 73H Tunnel

35.950,00 DKK

Trimline 73H Tunnel gaspejs er en stor gaspejs der med sit firkantet tunnel look er et luksuriøst valgt til dit hjem. Med en Trimline 73H Tunnel gaspejs får du den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer, med et majestætisk udtryk fra to sider. En elegant og eksklusiv tunnel gaspejs.

Trimline 73H Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening.

I vores priser medfølger: Brændelook, rist, inspektionslem, metalben til din gaspejs og fjernbetjening.

KOM OG OPLEV DENNE GASPEJS I VORES SHOWROOM.

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Spørgsmål?

Tal med en specialist

Beskrivelse

Trimline 73H Tunnel gaspejs er en stor gaspejs der med sit firkantet tunnel look er et luksuriøst valgt til dit hjem. Med en Trimline 73H Tunnel gaspejs får du den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer, med et majestætisk udtryk fra to sider. En elegant og eksklusiv Tunnel gaspejs.

Trimline 73H Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Se vores skræddersyede monteringspakker som gør det nemt og sikkert for dig at købe en gaspejs hos LUKSUS GASPEJS. Besøg vores showroom eller ring for at høre mere om vores pakkeløsninger, vi hjælper gerne med inspiration til valg af gaspejs, placering og beklædning til din gaspejs.

Vægt 110 kg
Gastype

FlaskegasNaturgas

Standard tilbehør

"Brænde" og bunddækkeDobbletbrænderEcomaxFjernbetjeningGasskabInspektionslemKonvektionsristeMetal ben til monteringRammeløsSort baggrund med rillepaneler