Biopejs bord - Skab hyggelige omgivelser med en bordpejs

Med et biopejs bord kan du skabe varme og hygge omkring bordet. Dette gælder både, hvad end der er tale om en biopejs til bord eller et bord med biopejs i. Det vil skabe hygge og varme på en helt anden måde, end en almindelig pejs eller brændeovn kan.

Det helt unikke ved et biopejs bord er, at man kan nyde varmen og hyggen fra den traditionelle pejs henover en snak ved bordet. Hertil kan man både bruge det indendørs som udendørs, da mindre installationer sagtens kan bruges indenfor.

Indret terrassen med et biopejs bord

En detalje, som kan gøre varme aftener og nætter i haven endnu bedre, er et biopejs bord. Dette kan nemlig skabe den varme, som kan være svær at få ved blot at have en terrassevarmer eller tæpper omkring sig.

Det betyder, at du kan få langt mere ud af din terrasse, din have og dine sommeraftener. Her kan du nemlig samle familien, venner og andre gæster omkring bordet til et glas vin, hyggelig snak, middag eller snacks, uden at I bliver kolde – hverken sent på aftenen eller først på natten.

Skæret fra den hyggelige ild, som vil danse imellem jer, mens I vender stort som småt, vil skabe en helt anden hygge end den, man får fra stearinlys eller terrassevarmere.

Det er muligt at få fat i både table-top brændere, som kan stilles på bordet, såsom vores Nice Table-top serie, samt brændere, der kan installeres i bordet, så den sidder nede i bordet og dermed bare skal tændes og dækkes til, når den ikke længere skal bruges. Et eksempel herpå er vores Denver Round.

Indendørs brug

Du kan også med fordel anvende vores biopejs bord indendørs. Bioethanol, som anvendes som brændsel, kan nemlig sagtens bruges uden aftræk, skorsten eller lignende, da det hverken danner farlige gasser eller røg. Derfor kan du roligt bruge ovennævnte eksempler i både stue og køkken.

Bemærk dog, at der vil skulle udluftes efter afbrænding, da der kan skabes en tung og usund luft i rummet, når brænderen har været i gang længe.

Du kan med fordel vælge at integrere en pejs direkte i bordet, og dermed få et bord med indbygget biopejs i. Dette kan du få ved eksempelvis at få skåret et hul i dit nuværende bord, hvori du nedsænker en brænder, som eksempelvis vores Denver Round, som så kan brænde, mens I sidder om bordet.

Skab hygge i hjemmet

Som du nok kan fornemme, findes der et væld af muligheder for, hvad du kan gøre med en bord biopejs. Du kan sågar vælge at lave dit eget biopejs bord ved at skære et hul i dit bord, sofabord, havebord eller i TV-bordet.

Dette er alt sammen med til at skabe en masse varme og hygge i og omkring dit hjem, som du ikke kan få på andre måder. Det er lidt ligesom at have stearinlys stående rundt omkring på borde, hylder og reoler – det er bare langt mere levende og mere intenst.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for et biopejs bord eller andre integrerede former for biopejse, kan du med fordel kontakte os på telefon +45 31 32 33 13, per e-mail: info@luksusgaspejs.dk, eller du kan komme forbi vores showroom i Vedbæk, hvor vi gerne viser frem af vores mange produkter og løsninger.

Mange flotte biopejs løsninger

Er du nysgerrig på, hvad man kan gøre med en biopejs, kan du udforske vores mange biopejse her på siden, eller du kan komme forbi vores showroom.

Vi har alt fra væghængte biopejse til fritstående biopejse, som du kan indrette med, og du kan endda få specialbygget et biopejs bord, hvis dette skulle være noget for dig. Læs mere om vores mange biopejse her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.