Hybridpejs indbygning - Få en charmerende pejs i hjemmet

En hybridpejs skaber hygge i dit hjem, alene ved brug af el og vand. Du behøver derfor hverken skorsten eller aftræk, for at få installeret en hybridpejs. Flammen skabes af et indbygget LED-lys, der ved hjælp af vanddamp skaber et virkelighedstro udtryk.

Se vores udvalg af hybridpejse. 

Derfor skal du vælge en hybridpejs

En hybridpejs fungerer alene på vand og el, hvorfor der ikke dannes rigtig ild i pejsen. I stedet er pejsen udviklet med en særlig teknologi, der ved hjælp af vanddamp og et indbygget LED-lys skaber et realistisk udtryk, på samme vis, som hvis du havde en traditionel pejs i hjemmet.

Ønsker du at skabe masser af hygge i dit hjem, men gerne uden åben ild, så er en hybridpejs det ideelle valg for dig. Den er desuden et mere miljøvenligt valg sammenlignet med andre pejseløsninger. 

Det, som derfor gør denne type pejs speciel, er dens opbygning og funktion, men uden at den går på kompromis med hyggen og stemningen fra en pejs. Det giver et eksklusivt, spændende touch til din boligindretning, som er svær at sætte ord på. Læs også om vores gaspejs her.

Find den helt rette model til din bolig

Når du er på udkig efter den rette vanddamp-pejs til dig, kan du være opmærksom på lidt forskellige ting. Du skal først og fremmest vurdere de æstetiske træk ved pejsen, men dernæst også om du har brug for en hybridpejs indbygning eller en fritstående model.

Vi tilbyder lidt forskellige modeller, hvor vores Montreal indbygning er en model, som både fås med normal front åbning, men desuden også som 3-sidet åbning og gennemgående. Det giver dig fleksibilitet, hvad angår placering af denne i din bolig.

Har du forelsket dig i en pejs som vores Orlando, får du her en pejs, der er gennemgående, og den kan derfor fungere godt som en form for rumdeler eller dekoration i større rum. Den fås kun i sort.

Vi har desuden en hybrid pejs brænder, som kan stå frit i din bolig. Denne model giver effekten af bål midt i et rum, idet det ikke er en indbygning. Du kan derfor stille den hvor som helst uden at tænke på røg eller lignende som fra en normal brændeovn.

Er du til andet end en hybridpejs indbygning

Hybridpejse kan med deres LED-lys være gode for miljøet og indeklimaet, men der er nu heller ikke noget som en brændeovn eller gaspejs, der giver varme til din bolig – foruden den smukke udsmykning de giver til boligen.

Hos Luksusgaspejs ønsker vi at give dig den perfekte oplevelse og service, og derfor vejleder vi hjertens gerne dig til den helt rette pejs. Om det er en vand pejs, hybridpejs, eller om det er en brændeovn, biopejs eller andet, så finder vi i fællesskab den bedste løsning. 

Kontakt vores dygtige team allerede i dag, og vi kan hjælpe dig i gang med din drøm. Vi står klar til at hjælpe i alt fra udvælgelsen til installering og montering. Du kan desuden her på siden læse endnu mere om vores autoriserede montører.

Vores monteringspakker dækker de fleste behov, så uanset om du har installeret en hybridpejs før eller ej, finder du en pakke, der passer dine håndværksmæssige egenskaber. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem din rejse, indtil du sidder foran de smukke flammer og din vand pejs.

Fornem og mærk din nye vanddamp pejs i Vedbæk

Det kan være en svær proces, at skulle udvælge den helt rigtige hybridpejs indbygning eller uden indbygning. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at du får den bedste rejse i denne udvælgelse. Derfor er du også mere end velkommen til at komme forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan mærke materialer, se farver og nuancer samt se nærmere på flammerne med egne øjne.

Det kan være svært at forestille sig en hybridpejs, hvis ikke man har oplevet en før. Derfor kan det være en god ide at kigge forbi og se nærmere på, hvordan denne fungerer og viser flammerne med vand pejs.

Kommer du forbi Vedbæk til et kig, kan du også, med én gang, snakke med vores kreative eksperter til dine design-tanker, såvel som du kan få større indsigt i selve den tekniske montering af vores autoriserede og erfarne montører.

Du kan læse mere om os, og eventuelt kontakte os for en aftale udenfor åbningstiderne, vi er fleksible. Med den rette vejledning finder du dit rette produkt. Læs også om os i Liebhaverboligen.dk.

Vi har Danmarks største gaspejse showroom. Så der er rigeligt med inspiration at hente i vores store lokaler.

Det stilrene valg

Mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre dit hjem mere stilrent? Så har vi løsningen! Med vores udvalg af unikke hybridpejse får du muligheden for at friske dit hjem op, og skabe en hyggelig atmosfære.  

Hos Luksus Gaspejs kan du opleve forskellige modeller af hybridpejse, alt efter hvad du har behov for i dit hjem. Oplev pejsens skær i stuen, som skaber en afslappet og rolig fornemmelse.  Der er både modeller til dig, som ønsker åben ild i stuen, eller til dig, som gerne vil nyde de alternative pejseløsninger værende indbygget i dine vægge. 

Vælg en hybridpejs fra Luksus Gaspejs

Ønsker du at slippe tankerne om diverse pejseindkøb? Med vores hybridpejse er der ikke behov for indkøb af ekstra udstyr, da de er bygget op om LED lys og vand. Du skal derfor ikke tænke på at have et lager af brænde, men blot tænke på, hvornår du ønsker at tænde og slukke din ønskede pejs. 

En hybridpejs gør det derfor nemt og overskueligt for dig, der ønsker simple løsninger i hverdagen, men som stadig ikke vil gå ned på hyggen og elegancen. Luksus Gaspejs tilbyder produkter af god kvalitet og et lækkert design, så du kan få det mest optimale resultat af dine produkter. 

Du kan hos Luksus Gaspejs få et stort indblik i, hvad de forskellige hybridpejse indebærer og på baggrund af dette, finde den hybridpejs, der passer bedst til dig og dit hjem. Du kan tilpasse diverse modeller alt efter din boligsituation, så du kan skabe dit drømmehjem med en levende pejs.

FAQ

Hvad koster en hybridpejs?

En hybridpejs ligger i forskellige prisklasser alt efter din ønskede model. Hos Luksus Gaspejs kan du nemt få et overblik over priserne på diverse pejsemodeller.

Hvilke fordele er der ved en hybridpejs?

Hos Luksus Gaspejs er det muligt at finde den rette pejs til dig og dit hjem. En hybridpejs kan både have miljømæssige fordele, men modellen gør det også nemt for dig at benytte den i hverdagen. 

Hvilke slags pejse findes der udover hybridpejse?

Der findes et hav af forskellige pejse, og hos Luksus Gaspejs kan du finde modeller såsom hybridpejse, elpejse, gaspejse, biopejse og almindelige brændeovne.

Er en hybridpejs mere miljøvenligt?

Ja, på baggrund af hybridpejsenes opbygning med LED lys og vand, så er det mindre miljøbelastende. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.