Spørgsmål og svar om gaspejse

Hvis det første gang, du springer ud i at investere i en gaspejs, så er der ofte en masse uforløste spørgsmål, som trænger sig på. Vi slipper dig for besværet ved at besvare de oftest stillede spørgsmål. Læs nedenstående og bliv meget klogere på gaspejse.

Kan jeg selv installere min gaspejs?

Det korte svar er nej. Selve installationen kræver nemlig en autoriseret montør. Vi har dog forskellige løsninger, hvor du står for dele af arbejdet selv. Læs mere om vores 4 monteringspakker her.

Vi kan hjælpe dig helt fra inspiration og vejledning til installation af din gaspejs, og alt dette bliver udført af vores kompetente montører med mange års erfaring. Du er i gode hænder, og vi stræber altid efter det perfekte resultat.

Hvad er fordelene ved en gaspejs?

Der er ikke kun én men mange fordele ved at investere i en gaspejs. Ikke nok med at det er et moderne og stilrent element, du tilføjer din boligindretning, så har den også funktionelle fordele.

En gaspejs er nemlig ideel for dig, som ønsker at det skal være nemt og tilgængeligt at opnå den hyggelige stemning omkring pejsen, både indendørs og udendørs. Du kan ved få tryk på en fjernbetjening skabe den helt rette flamme og varme, som du ønsker. Flammen er justerbar og du vælger selv de indstillinger, som passer bedst til den stemning du vil opnå.

En gaspejs kan tændes på kort tid, og du er derfor fri for det tidskrævende forarbejde for at få gang i flammerne. Du kan derudover hurtigt og simpel regulere i diverse indstillinger undervejs, og afslutningsvis slipper du for oprydningen.

De æstetiske fordele ved en gaspejs er de mange muligheder for materialer, farver og former. Du har utallige muligheder for at få din drømme pejs til at komme ind i dit hjem, ved at udvælge de materialer som passer ind i din indretning. Der er rigt med modeller og kategorier, så om det er en havepejs der kan pryde din baghave og terrasse, eller om det er en indendørs tunnel gaspejs i stuen, så har vi løsningen.

Hvad skal jeg bruge til en gaspejs?

En gaspejs skal tilsluttes til naturgas eller gasflaske. Derudover er du fri for at stå og kløve en masse brænde til vinteren, da en gaspejs kun benytter sig af gas og er nem at tænde og slukke for, uden alle vedligeholdelses problemerne.

Hvordan adskiller en gaspejs sig fra en traditionel pejs?

En gaspejs er den moderne løsning på, hvordan du trækker stemningen omkring bålet ind i dit hjem, men dog uden alt vedligeholdelsen og arbejdet, som normalt er ved en traditionel pejs. Du slipper for at opbevare og save brænde til dit behov, du slipper for rengøring af sod fra dine glaspartier på pejsen, du kan nemt og hurtigt få tændt op for flammerne. Ja, der findes mange gode grunde til at skifte din gamle pejs ud med en gaspejs.

Du kan med den nemme fjernbetjening styre intensiteten på dine flammer, oveni at denne slags pejs er mulig på de fleste placeringer. Så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor du placerer din gaspejs og hvordan den skal integreres i din indretning. Du kan udforske vores portefølje af pejse eller vores cases og lade dig inspirere til hvordan flammerne kan blive en del af dit interiør.

Som ved en traditionel pejs skal gaspejsen tilsluttes en skorsten. Det kan ske ved en eksisterende skorsten, som man tilpasser til den nye gaspejs, eller man kan lave et nyt aftræk og rørføring op igennem taget eller ud igennem en væg med en vægskorsten.

Kan jeg også få installeret en gaspejs i min virksomhed?

Lad dig ikke begrænse i din udsmykning af dit kontor, i dine virksomhedslokaler eller restaurant. Mulighederne er mange og vi kan både hjælpe dig som privatperson med pejs i dit private hjem, men vi har også ekspertise i at installere i erhvervssammenhænge. Vi vejleder og hjælper alt fra flere af landets førende entreprenørvirksomheder, til typehusfirmaer med indretning og installation.

Så hav os endelig i tankerne under indretningen af dine næste erhvervslokaler, og kontakt os allerede nu for at udforske mulighederne, og de tilbud vi kan give dig og dit projekt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?