Elpejs - Se udvalget af en elektrisk pejs her

En elektrisk pejs er en pejs, der drives af strøm. Derfor er der altså ingen ild, der skaber sod eller røg. Da der ingen brændsel er, andet end strøm, genererer pejsen heller ikke aske. Flammen i denne type af pejs består således af et LED-lys, der giver illusionen af rigtige flammer, som i en traditionel pejs.

Da ilden i en elektrisk pejs skabes af et LED-lys, er der således hverken behov for en skorsten eller et aftræk. På den måde påvirkes dit indeklima ikke, og installationen af pejsen er ganske nem og problemfri. Dette betyder desuden, at pejsen kan placeres alle steder, hvor der findes et strømudtag.

Hvis du derimod elsker de rigtige flammer og varmen derfra, men helst vil undgå sod og rengøring, er en gaspejs den helt rette løsning for dig. Vi, hos Luksus Gaspejs, er eksperter og rådgiver dig gerne til den helt rette gaspejs. Vi leverer og forhandler både en elektrisk pejs, biopejse, hybridpejse og gaspejse, hvoraf vi har Skandinaviens største showroom for gaspejse.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Elektrisk pejs til alle sæsoner

En af fordelene ved en elektrisk pejs er, at flammen, der genereres i pejsen, er en illusion, og dermed skaber den i sig selv ikke varme. Derfor kan elpejsen også anvendes i sommermånederne, hvor der ellers er varmt udenfor, men hvor der alligevel ønskes at skabe hygge omkring flammerne.

Om vinteren, eller på kolde forårs- eller efterårsdage, kan varmen aktiveres igen, og flammerne kan nydes med varme på.

Flammernes lys kan i nogle varianter af en elektrisk pejs skifte farve samt styrke, og dermed tilpasses til netop den stemning, du ønsker at skabe. Det kan ofte styres ved hjælp af en fjernbetjening eller en app, så man kan kontrollere den siddende i sofaen eller liggende i sengen.

Flere typer elektrisk pejs

Inden for elpejse findes der mange forskellige muligheder, der på hver sin måde skaber sjæl og hygge i din boligindretning. En elektrisk pejs kan nemlig installeres, så de enten er fritstående eller væghængte og indbygget. En elektrisk pejs fås desuden i forskellige materialer, og kan derfor vælges, så den passer til netop din indretning.

Ligeledes kan gaspejse anvendes på forskellig vis i indretningen. Eksempelvis som rumdeler, væghængt som et spejl eller fritstående gaspejs. Derfor er en gaspejs også værd at overveje, hvis du leder efter et nyt centrum for varme i dit hjem.

Hos LUKSUS GASPEJS har vi et bredt sortiment af både elpejse, gaspejse, biopejse og hybridpejse. Hvilken pejs, der passer til netop dit hjem afhænger af flere parametre. Er du i tvivl om, hvorvidt en elektrisk pejs er den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Sammen finder vi den løsning og hyggespreder, der passer bedst til dit hjem. 

Du finder hos os både en front elpejs, hjørne pejs og en panorama elpejs. Du kan på den måde finde den helt rette, som vist ovenfor.

Hvordan monteres en elpejs?

Nu hvor der intet aftræk skal til for at få din kommende pejs til at fungere, er der selvfølgelig nogle fordele, hvad angår monteringen af denne pejs. Da den er nem at indbygge, tager det ofte kortere tid at indbygge din elektrisk pejs i din bolig, eller installere den frit. 

Det eneste du har behov for, til din nye pejs, er strøm. Ofte kan en elektrisk pejs hænges op på væggen med beslag og behøver derfor ikke de store ombygninger. Du kan dog stadig også få indbygnings elpejse, som integreres i din væg. 

Hos LUKSUSGASPEJS finder du forskellige monteringspakker, og alt efter dine egenskaber, kan du vælge den løsning, der passer dig bedst.

Vi har fire forskellige pakker, som strækker sig fra vores bronze løsning til dig, der kan klare håndværket selv, og til vores platin pakke, hvor vi står for alt fra start til slut, og hvor du ikke skal røre en finger.

Fordele ved denne type pejs

Med en elektrisk pejs har du hurtig og nem mulighed for at tænde og slukke for din brændeovn, så du kan nyde flammerne præcis, når du har lyst. Da flammerne i en elektrisk pejs ikke er ægte, men elektriske, er en af fordelene, som tidligere nævnt, rengøringen. Der kommer ingen sod, aske eller andet affald fra din brændeovn, som du skal være opmærksom på at rengøre.

Du slipper derudover også for at anskaffe og opbevare brænde, som ved den traditionelle brændeovn. Det giver dig endnu en frihed i din udnyttelse af plads, da du ikke behøver afsætte plads til denne type pejs.

Derudover får du mulighed for nemt at montere den i dit hjem, da den ikke kræver aftrækket til luft eller gas. Det giver dig indretnings frihed, og du kan placere den, hvor end det passer ind i din bolig.

Indretningsmuligheder med en elektrisk pejs

Vi har flere forskellige modeller, som du kan vælge i mellem. Det er blandt andet vores Trimline 75E, der visuelt lægger sig tæt op ad en traditionel brændeovn og pejs, med dens indbyggede kamin rundt langs pejsen. 

Modsat har vi også vores Trimline 100E, som er den mere moderne, stilrene og minimalistiske elektrisk pejs, med den bredde og vandrette pejs, der giver et klassisk look til din indretning. Det er en model, som ikke fylder meget i rummet, og du kan derfor med fordel have den i flere forskellige rum. Hos Liebhaverboligen har de også skrevet om indretningen med vores pejse.

Få hjælp til varmen med LUKSUSGASPEJS

Hos LUKSUS GASPEJS står vi altid til rådighed, hvis du mangler vejledning til, hvordan du på bedste vis kan få skabt en hyggelig atmosfære i dit hjem ved hjælp af en varmekilde, såsom en pejs.

Vi hjælper til dagligt vores kunder med at finde den rette løsning – og indrette deres hjem med vores luksus gaspejse. Vi tilbyder også flere forskellige muligheder for udendørs gaspejse, og derfor behøver indretningen heller ikke at foregå indendøre, men kan i lige så høj grad foregå udendørs i haven, på altanen eller terrassen. Er du nysgerrig på at lære mere, kan du også læse om pejse, pejseindsats eller en pilleovn her. 

Kunne du tænke dig at se mere til, hvad man kan gøre med en pejs, herunder en gaspejs, kan du få inspiration på vores hjemmeside. Du kan også følge med på vores profil på Instagram, hvor vi jævnligt poster om indretningsmuligheder og meget mere.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere, eller kom forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se vores produkter udfolde sig – både vores hybridpejs, biopejs, elpejse og gaspejse.

Se åbningstiderne her.

Vi er dine sparringspartnere

Hos LUKSUS GASPEJS gør vi en dyd ud af at hjælpe vores mange kunder. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi finder, i samarbejde med dig, den løsning og elektrisk pejs, der passer bedst til dine behov og dit hjem.

Vores firma består af en række eksperter, der har mange års erfaring indenfor installation og montering af en elektrisk pejs. Derfor kan du trygt stole på, at vi klarer opgaven hurtigt og sikkert med fokus på dine ønsker og behov.

Vi fungerer ikke blot som et firma, der sælger og monterer pejse. Vi ønsker at være dine sparringspartnere i processen, og vi elsker at dele ud af vores store erfaring og viden. Med LUKSUS GASPEJS vil vi være med under hele processen. Vores fornemmeste opgave er at skabe tryghed hos dig og dit hjem, og vi installerer din elektrisk pejs med meget stor professionalisme.

Flere løsninger

Når du vægler LUKSUS GASPEJS til at installere en elektrisk pejs, vil du kunne vælge mellem flere pakkeløsninger, der er varierende alt efter, hvilken grad af service, du har behov for.

Dette betyder altså, at du har mulighed for at vælge en løsning, hvor du selv varetager dele af opgaven ved installationen af en elektrisk pejs. Alternativt kan du også vælge en løsning, hvor vi varetager den fulde håndtering af installation og montering af en elektrisk pejs. Vi sælger mange varianter af en elektrisk pejs, og du kan med fordel tjekke vores hjemmeside for at læse meget mere om, hvilke modeller, vi sælger.

Hvilken pakkeløsning du vælger er selvfølgelig helt op til dig. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få oplyst en specifik pris, står vi klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud. Vi ønsker at finde den bedste og mest optimale løsning til dig og dit hjem, og du er altid velkommen til at ringe til os på +45 31 32 33 13.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?