31 32 33 13

Hvad er en elpejs?

En elpejs er en pejs, der drives af strøm. Derfor er der altså ingen ild, der skaber sod eller røg, og da der ingen brændsel er, andet end strøm, vil der heller ingen aske være. Flammen i en elpejs består således af LED lys, der giver et realistisk billede af ilden som i en traditionel pejs.

Da ilden i en elpejs skabes af LED lys, vil der således heller ikke være et behov for en skorsten eller et aftræk. På den måde påvirkes dit indeklima ikke, og installationen af pejsen er ganske nem og problemfri. Dette betyder desuden, at pejsen kan placeres alle steder, hvor der findes et strømudtag.

Hvis du tværtimod elsker de rigtige flammer og varmen derfra men også helst ungår sod og rengøring, er en gaspejs den helt rette løsning. Vi, hos Luksus Gaspejs, er eksperter og rådgiver gerne dig til den helt rette pejs.

Elpejs til alle sæsoner

En af fordelene ved en elpejs er, at flammen, der genereres i pejsen, er et billede, og dermed skaber den i sig selv ingen varme. Derfor kan elpejsen også anvendes i sommermånederne, hvor der ellers er varmt udenfor, men der alligevel ønskes at skabe hygge omkring flammerne.

Om vinteren, eller på kolde forårs- eller efterårsdage, kan varme således aktiveres igen, og flammerne kan nydes med varme på.

Flammernes lys kan i nogle elpejse endda skifte farve, samt styrken på flammen, så dette passer til netop den stemning, du ønsker at skabe. Det kan ofte styres ved hjælp af en fjernbetjening eller en app, så man kan kontrollere den siddende i sofaen eller liggende i sengen.

 

Flere typer elpejse

Der findes inden for elpejse mange muligheder for boligindretning. Du kan nemlig få den både fritstående, væghængt og indbygget og i de materialer der bedst passer din indretning. 

Ligeledes kan gaspejse anvendes på forskellig vis i indretningen. Eksempelvis som rumdeler, væghængt som et spejl eller fritstående gaspejs. Derfor er en gaspejs også værd at overveje, hvis du leder efter et nyt centrum for varme i dit hjem.

Vi gør os, hos LUKSUS GASPEJS, ikke i elpejse, og derfor er vi ikke nær så kyndige i forhold til disse. Dog er der med gaspejse lige så mange, hvis ikke flere muligheder – både i forhold til indretning og til stemningsspredning. Så kontakt os endelig for en snak.

 

Få hjælp til varmen uden en elpejs

Hos LUKSUS GASPEJS står vi altid til rådighed, hvis du mangler vejledning til, hvordan du på bedste vis kan få skabt en hyggelig atmosfære i dit hjem ved hjælp af en varmekilde, såsom en pejs.

Vi arbejder til daglig med kunder, for at indrette hjem med vores luksus gaspejse. Vi tilbyder også flere forskellige muligheder for udendørs gaspejse, og derfor behøver indretningen heller ikke at foregå indendør, men kan i lige så høj grad foregå udendørs i haven, på altanen eller terrassen. Er du mere nysgerrig kan du også læse om pejse, pejseindsats eller en pilleovn her. 

Kunne du tænke dig at se mere til, hvad man kan gøre med en pejs, herunder en gaspejs, så kan du få inspiration på vores hjemmeside. Du kan også følge med på vores profil på Instagram, hvor vi jævnligt poster om indretningsmuligheder og meget mere.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere, eller kom forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se vores produkter udfolde sig. 

Se åbningstiderne her.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os