Elpejs - Se udvalget af en elektrisk pejs her

En elpejs er en pejs, der drives af strøm. Derfor er der altså ingen ild, der skaber sod eller røg. Da der ingen brændsel er, andet end strøm, genererer pejsen heller ikke aske. Flammen i denne type af elektrisk brændeovn består således af et LED-lys, der giver illusionen af rigtige flammer, som i en traditionel pejs. En elektrisk pejs har derfor nogle fordele, som er værd at tage med i sine overvejelser, i forbindelse med et køb.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

elpejs

ELPEJSE

Da ilden i en elektrisk pejs skabes af et LED-lys, er der således hverken behov for en skorsten eller et aftræk. På den måde påvirkes dit indeklima ikke, i forbindelse med brugen af en elpejs med varme, og installationen af pejsen er ganske nem og problemfri. Dette betyder desuden, at pejsen kan placeres alle steder, hvor der findes et strømudtag.

Hvis du derimod elsker de rigtige flammer og varmen derfra, men helst vil undgå sod og rengøring, er en gaspejs den helt rette løsning for dig. Vi, hos Luksus Gaspejs, er eksperter og rådgiver dig gerne til den helt rette gaspejs. Vi leverer og forhandler både en elektrisk brændeovn, biopejse, hybridpejse og gaspejse, hvoraf vi har Skandinaviens største showroom for gaspejse.

Elektrisk pejs til alle sæsoner

En af fordelene ved en elektrisk pejs er, at flammen, der genereres i pejsen, er en illusion, og dermed skaber den i sig selv ikke varme. Derfor kan elpejsen også anvendes i sommermånederne, hvor der ellers er varmt udenfor, men hvor der alligevel ønskes at skabe hygge omkring flammerne.

Om vinteren, eller på kolde forårs- eller efterårsdage, kan denne type pejs ændres til at være en elpejs med varmen aktiveres igen, og flammerne kan nydes med varme på.

Flammernes lys kan i nogle varianter af en elektrisk brændeovn skifte farve samt styrke, og dermed tilpasses til netop den stemning, du ønsker at skabe. Det kan ofte styres ved hjælp af en fjernbetjening eller en app, så man kan kontrollere den siddende i sofaen eller liggende i sengen. Dette kan blandt andet anses som værende en fordel for dig, der ønsker en el brændeovn, du kan kontrollere.

Flere typer elektrisk pejs

Inden for el brændeovn findes der mange forskellige muligheder, der på hver sin måde skaber sjæl og hygge i din boligindretning. En elektrisk pejs kan nemlig installeres, så de enten er fritstående eller væghængte og indbygget. En elektrisk brændeovn fås desuden i forskellige materialer, og kan derfor vælges, så den passer til netop din indretning.

En væghængt elpejs kan være til fordel for dig, som ikke har så meget plads i hjemmet, men stadig har et ønske om at få skabt en vis hygge. En væghængt elpejs optager begrænset med plads i en lille stue. Det vil sige, man behøver ikke at gå på kompromis med hyggen, hvis man bor på relativt få kvadratmeter. Derudover kan en væghængt elpejs også se meget elegant ud, men dette er dog op til den enkelte persons smag og behag. 

Ligeså snart der gøres brug af en elektrisk pejs, har du hurtigt og nemt mulighed for at tænde og slukke for din elektriske brændeovn. Det vil sige du behøver ikke holde øje, en kold vinter dag, med om brændeovnen går ud, for det gør den netop først, når du selv slukker for den.

Ligeledes kan gaspejse anvendes på forskellig vis i indretningen. Eksempelvis som rumdeler, væghængt som et spejl eller fritstående gaspejs. Derfor er en gaspejs også værd at overveje, hvis du leder efter et nyt centrum for varme i dit hjem.

Hos LUKSUS GASPEJS har vi et bredt sortiment af både elpejse, gaspejse, biopejse og hybridpejse. Hvilken pejs, der passer til netop dit hjem afhænger af flere parametre. Er du i tvivl om, hvorvidt en elektrisk pejs er den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Sammen finder vi den løsning og hyggespreder, der passer bedst til dit hjem. 

Du finder hos os både en front elpejs, hjørne pejs og en panorama elpejs. Du kan på den måde finde den helt rette, som vist ovenfor.

elpejs

Hvordan monteres en elpejs?

Nu hvor der intet aftræk skal til for at få din kommende pejs til at fungere, er der selvfølgelig nogle fordele, hvad angår monteringen af denne pejs. Da den er nem at indbygge, tager det ofte kortere tid at indbygge din elektrisk pejs i din bolig, eller installere den frit. 

Det eneste du har behov for, til din nye pejs, er strøm. Ofte kan en elektrisk brændeovn hænges op på væggen med beslag og behøver derfor ikke de store ombygninger, altså som en elpejs væghængt. Du kan dog stadig også få indbygnings elpejse, som integreres i din væg. 

Hos LUKSUSGASPEJS finder du forskellige monteringspakker, og alt efter dine egenskaber, kan du vælge den løsning, der passer dig bedst.

Vi har fire forskellige pakker, som strækker sig fra vores bronze løsning til dig, der kan klare håndværket selv, og til vores platin pakke, hvor vi står for alt fra start til slut, og hvor du ikke skal røre en finger.

Fordele ved denne elektrisk brændeovn

Med en elektrisk pejs, enten som elpejs væghængt eller indbygning, har du hurtig og nem mulighed for at tænde og slukke for din brændeovn, så du kan nyde flammerne præcis, når du har lyst. Da flammerne i en elektrisk brændeovn ikke er ægte, men elektriske, er en af fordelene, som tidligere nævnt, rengøringen. Der kommer ingen sod, aske eller andet affald fra din brændeovn, som du skal være opmærksom på at rengøre.

Du slipper derudover også for at anskaffe og opbevare brænde, som ved den traditionelle brændeovn. Det giver dig endnu en frihed i din udnyttelse af plads, da du ikke behøver afsætte plads til denne type pejs.

Derudover får du mulighed for nemt at montere den i dit hjem, da den ikke kræver aftrækket til luft eller gas. Det giver dig indretnings frihed, og du kan placere den, hvor end det passer ind i din bolig.

elpejs

Hvad koster en elpejs væghængt, indbygning eller en af vores andre modeller?

Hvad koster en elpejs egentlig? Ikke bare at købe den, men også at bruge den? Det vil vi give et hurtigt overblik over her, så du ved, hvad du skal forvente dig, hvis du investerer i en elpejs fra Luksus Gaspejs.

Priserne på elpejse fra Luksus Gaspejs ligger mellem 18.000 kr og 30.000 kr., hvor du får et produkt af høj kvalitet, som både har et flot design, er højt brugervenligt, og som du vil kunne få glæde af i mange år. Vi står nemlig inde for både kvalitet og funktion, og derfor kan du også være sikker på at få et godt produkt, når du vælger ét af vores.

Når man taler om drift af en elpejs, så vil det naturligvis afhænge en hel del af, hvad elpriserne står på, hvor højt op du skruer din elpejs op, og forskellige andre faktorer. Derfor kan det heller ikke siges med sikkerhed, hvad det vil koste af fyre og drive en elpejs. Dog kan vi give dig et vink om, hvad du nogenlunde kan forvente.

En el brændeovn benytter omkring 1-2 kW, når du bruger dem. Det vil dog, som nævnt, afhænge af dit forbrug, om det ligger tættere på 1 eller 2 kW. Dertil afhænger prisen for 1 kW af elpriserne, som jo varierer en del, både afhængigt af hvilken landsdel, du befinder dig i, vejret, samt andre forhold.

Hvis du vil lave en beregning på, hvad du kan forvente at 1 kW vil koste lige nu, så kan du med fordel undersøge elpriserne og se, hvad det koster fra time til time med denne elberegner her.

Hvis du vil høre mere om priser på en elpejs, herunder montering og monteringspakker, så kan du med fordel kontakte os per telefon: +45 31 32 33 13, eller komme forbi vores showroom i Vedbæk, hvor vi står klar til at demonstrere og svare på praktiske spørgsmål.

Indretningsmuligheder med en elektrisk pejs

Vi har flere forskellige el brændeovne, som du kan vælge imellem. Det er blandt andet vores Trimline 75E, der visuelt lægger sig tæt op ad en traditionel brændeovn og pejs, med dens indbyggede kamin rundt langs pejsen. 

Med denne elpejs kan du skab masser af hygge og charme i et hvilket som helst rum. Og er du til den mere traditionelle og gammeldags stil, hvor der gerne må indgå rustikke og charmerende ting, så vil denne pejse-efterligning være et perfekt valg til dit hjem.

Modsat har vi også vores Trimline 100E, som er den mere moderne, stilrene og minimalistiske elektrisk pejs, med den bredde og vandrette pejs, der giver et klassisk look til din indretning. Det er en model, som ikke fylder meget i rummet, og du kan derfor med fordel have den i flere forskellige rum. 

Du kan også aktivt bruge elektrisk pejse i din indretning, så det ikke bliver så meget en tilføjelse til rummet, men nærmere noget, man bygger rummet op omkring. Dette kunne eksempelvis være ved at bruge en elektrisk brændeovn som rumdeler i hjørnet af din vinkelstue eller som vindue mellem to rum.

Der findes masser af muligheder for indretning med elpejs, og derfor bør du helt sikkert også overveje at få inkluderet en LED pejs i din indretning – enten som fritstående, væghængt eller indbygget.

Hos Liebhaverboligen har de også skrevet om indretningen med vores pejse.

Se nogle af pejsene her

Modeltrimline 75e solus front
trimline 75e solus corner
trimline 75e solus panoramic
TypeFront elpejsHjørne elpejsPanorama elpejs

Få hjælp til varmen med LUKSUSGASPEJS

Hos LUKSUS GASPEJS står vi altid til rådighed, hvis du mangler vejledning til, hvordan du på bedste vis kan få skabt en hyggelig atmosfære i dit hjem ved hjælp af en varmekilde, såsom en pejs.

Vi hjælper til dagligt vores kunder med at finde den rette løsning – og indrette deres hjem med vores luksus gaspejse. Vi tilbyder også flere forskellige muligheder for udendørs gaspejse, og derfor behøver indretningen heller ikke at foregå indendøre, men kan i lige så høj grad foregå udendørs i haven, på altanen eller terrassen. Er du nysgerrig på at lære mere, kan du også læse om pejse, pejseindsats, elpejs væghængt, el brændeovn eller en pilleovn her. 

Kunne du tænke dig at se mere til, hvad man kan gøre med en pejs, herunder en gaspejs, kan du få inspiration på vores hjemmeside. Du kan også følge med på vores profil på Instagram, hvor vi jævnligt poster om indretningsmuligheder og meget mere.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere, eller kom forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se vores produkter udfolde sig – både vores hybridpejs, biopejs, elpejse, el brændeovn og gaspejse.

Se åbningstiderne her.

Vi er dine sparringspartnere

Hos LUKSUS GASPEJS gør vi en dyd ud af at hjælpe vores mange kunder. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi finder, i samarbejde med dig, den løsning og elektrisk pejs, der passer bedst til dine behov og dit hjem.

Vores firma består af en række eksperter, der har mange års erfaring indenfor installation og montering af en elektrisk pejs. Derfor kan du trygt stole på, at vi klarer opgaven hurtigt og sikkert med fokus på dine ønsker og behov.

Vi fungerer ikke blot som et firma, der sælger og monterer pejse. Vi ønsker at være dine sparringspartnere i processen, og vi elsker at dele ud af vores store erfaring og viden. Med LUKSUS GASPEJS vil vi være med under hele processen. Vores fornemmeste opgave er at skabe tryghed hos dig og dit hjem, og vi installerer din elektrisk pejs med meget stor professionalisme.

ModelTrimline 75E Solus CornerTrimline 100E Solus Corner ElpejsTrimline 130E Solus Corner ElpejsTrimline 150E Solus Corner ElpejsTrimline 180E Solus Corner ElpejsTrimline 75E Solus Panoramic ElpejsTrimline 100E Solus Panoramic ElpejsTrimline 130E Solus Panoramic ElpejsTrimline 150E Solus Panoramic ElpejsTrimline 180E Solus Panoramic ElpejsTrimline 75E Solus Front ElpejsTrimline 100E Solus Front ElpejsTrimline 130E Solus Front ElpejsTrimline 150E Solus Front ElpejsTrimline 180E Solus Front Elpejs
TypeHjørne elpejsHjørne elpejsHjørne elpejsHjørne elpejsHjørne elpejsPanoramicPanoramicPanoramicPanoramicPanoramicFront elpejsFront elpejsFront elpejsFront elpejsFront elpejs
Pris18.500,00 DKK18.500,00 DKK20.500,00 DKK23.500,00 DKK28.500,00 DKK18.500,00 DKK18.500,00 DKK20.500,00 DKK23.500,00 DKK28.500,00 DKK18.500,00 DKK18.500,00 DKK20.500,00 DKK23.500,00 DKK28.500,00 DKK

Flere løsninger

Når du vægler LUKSUS GASPEJS til at installere en elektrisk pejs, vil du kunne vælge mellem flere pakkeløsninger, der er varierende alt efter, hvilken grad af service, du har behov for.

Dette betyder altså, at du har mulighed for at vælge en løsning, hvor du selv varetager dele af opgaven ved installationen af en elektrisk pejs. Alternativt kan du også vælge en løsning, hvor vi varetager den fulde håndtering af installation og montering af en elektrisk pejs. Vi sælger mange varianter af en elektrisk brændeovn, og du kan med fordel tjekke vores hjemmeside for at læse meget mere om, hvilke modeller, vi sælger.

Hvilken pakkeløsning du vælger er selvfølgelig helt op til dig. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få oplyst en specifik pris, står vi klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud. Vi ønsker at finde den bedste og mest optimale løsning til dig og dit hjem, og du er altid velkommen til at ringe til os på +45 31 32 33 13.

Nemt, sikkert og billigt

Det er, hvad en elpejs er her hos Luksus Gaspejs. Vi har et stort, men nøje udvalgt sortiment at vælge imellem, når det kommer til pejse. De flotte og moderne ildsteder i el er drevet af elektricitet, som hverken kræver skorsten eller andre former for aftræk. Installationsmulighederne er derfor store, hvilket gør monteringen lettere og åbner op for en masse kreative løsninger, der er tilpasset din bolig.

Vi har to forskellige typer elpejse, som også er det antal, der primært findes på markedet. Det er el brændeovn og hybridpejse. Begge to bruger strøm til at lave flammer, men flammerne laves gennem illusioner på to forskellige måder.

En hybridpejs laver flammer gennem fordampet vand, der oplyses af LED-pærer, hvor en elektrisk pejs laver en illusion af flammer gennem et LED-lysspil.

Selvom det ikke er ægte flammer, der kommer ud af en elektrisk brændeovn, er det bestemt ikke mindre hyggeligt og romantisk. Det er sågar mere sikkert, da der ikke er levende ild eller røg indendøre. Det kan især være en fordel, hvis der er børn eller husdyr i hjemmet, så de ikke brænder nallerne på en varm brændeovn.

Det er også en stor fordel ved at vælge en elektrisk model, da den ikke er forbeholdt huse. Du kan derfor også nyde godt af sikre flammer indenfor, hvis du bor i lejlighed. Du kan endda få den monteret på dit værelse, hvis du bor med roomies og gerne vil have hyggen ind på dit værelse. De er også oplagte til butikker, kontorer eller restauranter og hoteller.

Hvis du dog er lun på den traditionelle brændeovn og gerne vil have en, der ligner med samme autentiske udtryk, kan du vælge frontpejsen, som ligner den traditionelle på en prik. Det eneste du må undvære er soden, røgen og svineriet fra brændet og asken.

Hvis du ønsker varme fra din elpejs, findes der modeller, som har en varmeblæserfunktion. Denne funktion kan styres, så du både kan vælge at have varme på i de koldere tider eller du kan vælge at slukke for varmeblæseren og blot nyde de flotte flammer, når det er varmt udenfor.

Lad os vise dig mulighederne med elpejs

Der findes så mange gode muligheder, du ikke må gå glip af, med elektrisk pejse. Kom forbi vores showroom i Vedbæk, hvor vi kan vise dig alle vores pejse, så du kan finde én, der passer til dit hjem.

Vi kan hertil også give vejledning om størrelser og typer, hvis du eksempelvis helst vil have en væghængt, en fritstående, eller måske en, der fyrer med andet end el, for eksempel en gaspejs.

FAQ

Varmer en el pejs?

En elpejs kan både varme og ikke. Pejsen skaber en illusion om ild. På denne måde fungere en elpejs også godt om sommeren, til hyggelige aftner hvor man gerne vil have følelsen af ægte ild. Om vinteren kan man slå varmen til, og nyde den. 

Er en elpejs nem at montere?

Det er relativt nemt at montere en elpejs, hvorvidt den skal stå frit eller indbygges i væggen. Hos Luksus Gaspejs, tilbyder vi flere forskellige monteringspakker. Vi har fire forskellige pakker, som strækker sig fra vores bronze løsning til dig, der kan klare håndværket selv, og til vores platin pakke, hvor vi står for alt fra start til slut, og hvor du ikke skal røre en finger.

Hvad er fordelene ved en elpejs? 

Der er rigtig mange fordele forbundet med en elpejs. Den er nem at montere, den kan bruges som væghængt eller monteres i direkte i væggen, desuden er der heller ikke særligt meget rengøring forbundet med din elpejs, da flammere ikke er ægte, skaber det heller ikke sod, røg eller aske. 

Er en elpejs dyr?

Prisen for en elpejs ligger mellem 18.000 – 30.000. Her får du altså et produkt af rigtig høj kvalitet, som både har et smukt design og er brugervenligt. Kontakt os i dag for at høre mere om vores elpejse.  

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?