Biopejs - Se vores pejse til indendørs og udendørs brug

En udendørs eller indendørs biopejs kommer i mange forskellige størrelser og designs, og skaber sjæl i hjemmet, ved brug af bioethanol. Ethanol brænder rent, og den vil derfor hverken sode eller aske. Drømmer du om denne type hygge i hjemmet, behøver du hverken aftræk eller skorsten, hvorfor den let kan indbygges i alle hjem. Et ideelt valg til dig, der ønsker et bæredygtigt alternativ til en traditionel fritstående eller indbygnings pejs.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

TYPE AF BIOPEJS

Hvorfor vælge denne type?

Har de kolde måneder også mindet dig om savnet efter varmere dage? Det forstår vi i hvert fald godt, hvis de har.

I stedet for at rykke dig selv sydpå og ned i varmen, så invitér i stedet varmen ind i dit eget hjem. Hertil er en pejs et glimrende bud, og ønsker du at vide mere om særligt en udendørs eller indendørs biopejs, så er du kommet til det rette sted. 

Vi kan derudover også hjælpe dig med at blive den heldige ejer af dette smukke og stemningsfyldte møbel til dit hjem.

Hvad er en biopejs?

Har de kolde måneder også mindet dig om savnet efter varmere dage? Det forstår vi i hvert fald godt, hvis de har.

I stedet for at rykke dig selv sydpå og ned i varmen, så invitér i stedet varmen ind i dit eget hjem. Hertil er en pejs et glimrende bud, og ønsker du at vide mere om særligt en udendørs eller indendørs biopejs, så er du kommet til det rette sted. 

Vi kan derudover også hjælpe dig med at blive den heldige ejer af dette smukke og stemningsfyldte møbel til dit hjem.

Find mere inspiration til dit hjem her på vores hjemmeside, eller besøg vores showroom i Vedbæk, hvor vi gerne tager dig med gennem alle de mange, gode muligheder for at få biopejs i din bolig.

Hvilke typer af biopejs kan du få?

Når vi taler om en udendørs og indendørs biopejs, er der lige så mange muligheder, som ved en gaspejs. Du kan både få din denne type varmekilde op på din væg, fritstående,  som indbygning, udendørs og indendørs. Der findes et hav af indretningsmuligheder. 

De smukke varmekilder, der brænder på bioethanol, giver ikke kun et eksklusivt udseende til din bolig, men den varmer også godt op, både hurtigt og rent. Disse typer af varmesprede i hjemmet er ofte hurtigere at installere, da den ikke skal installeres med det såkaldte dobbelt aftræk, som tidligere nævnt.

Fordele er derfor blandt andet:

 • Du behøver ikke skorsten eller andet aftræk
 • Du slipper for brænde, som normalt benyttes til den traditionelle brændeovn
 • Du har mulighed for installation i alle typer af bolig
 • Du har et renere alternativ, hvor der ikke skal rengøres for sod og aske

Du kan se nogle af de forskellige pejse her:

ModelDubai Round biopejs
Monaco Round biopejs
Atlantic biopejs
Manhattan biopejs
MaterialerBrænder – børstet rustfrit stål og hærdet glas; Kabinet – cortenstålBrænder – børstet rustfrit stål og hærdet glas; kabinet – pulverlakeret stål.Pulverlakeret aluminium, rustfrit stål og hærdet glas
BrænderManuel – 500 mm, Manuel – 700 mmDenver Basic – 720, Manuel – 700 mm
FinishCorten, Hvid, SortBørset rustfrit stål, Hvid, SortBørset rustfrit stål, Hvid, Sort, Sort bagplade & Børstet Rustfrit Stål brændkammerBørset rustfrit stål, Sort
TypeFritstående biopejsUdendørs biopejsVæghængt biopejsBiopejs indsats

Få en biopejs - både ude og inde

Alt efter hvad din bolig giver dig af chancer for indretning, så kan du både få glæde af denne type pejs udendørs og indendørs. Indendørs er der, som beskrevet, muligheder for både indbygning i væg, monteret på en væg eller som fritstående. Modsat kan du trække den smarte bål-hygge ud i din have eller på terrassen. 

Med en udendørs biopejs kan du samle familie eller venner om flammerne, og det gælder uanset, om det er vinter eller sommer. Du kan både få en indbygget og integreret pejs, som bliver en større del af indretningen, eller du kan placere den mere separat i et hjørne. 

Du kan med fordel vælge begge dele, da de har hver deres charme i din have. Det giver to forskellige rum til din have eller terrasse og giver dig længere sommernætter og aftener.

Når du vælger at gå med en indendørs biopejs, vil du ikke behøve en skorsten eller et aftræk, som ville være behøvet ved andre typer af pejse. Med en biopejs kan du nemlig nyde ilden både inde og ude, uden at skulle være bekymret for farlige gasser eller røg.

Inspiration til brugen af din pejs

Først og fremmest er du altid velkommen til at udforske og gå på jagt i vores katalog, for forskellige biopejse, elpejse, gaspejs eller hybridpejs. Her kan du få inspiration til, hvordan de forskellige pejse kan integreres i indretningen og boligen – hængt på væg, som indbygning, fritstående og ligeledes indretning, både med indendørs og udendørs pejse.

Med en af de mange forskellige typer af pejse har du et væld af muligheder for at indbringe eksklusivitet i din hver dag. Du kan hurtigt og nemt få adgang til hyggen omkring flammerne, uden en masse rengøring og vedligeholdelse, der kan være ved den traditionelle brændeovn. 

Med disse moderne pejse kan du både dekorere med en tunnel pejs, rumdeler, hjørnepejs, panorama pejs og mange andre modeller, som giver dig kreativ frihed. Med de udendørs pejse, kan du ligeledes få dem som indbygning i et bord eller anden rumdeler, hvis ikke du ønsker en selvstændig fritstående. 

Du vil ikke fortryde denne særlige investering, som giver dig liv i hverdagen og samler dit hjem om flammernes varme. Skab din personlige atmosfære med den helt rette pejs, om det er en hybridpejs, gaspejs, elpejs eller biopejs.

fristående indendørs biopejs

Alternativer til denne type

Der findes, som nævnt, mange alternativer til den omtalte pejs. Der findes både den traditionelle brændeovn eller pejs, en elpejs og selvfølgelig en gaspejs. Ved en gaspejs får du de samme fordele, og så ovenikøbet lidt mere.

Gaspejsen brænder på gas, som enten kan hentes fra flaskegas eller naturgas, alt efter hvad din bolig har mulighed for. Den hverken asker eller soder ikke, som udover at gøre nemmere at holde ren, også gør at gaspejsen er langt bedre for indeklimaet end den traditionelle pejs.

Det at gaspejsen er god for indeklimaet gør også, at du kan installere den næsten alle steder i dit hus – eller lejlighed. Dertil er der lavet et hav af muligheder, så du kan få lige den model med det design, den størrelse og varmestyrke, du ønsker. Vælg fx mellem en fritstående, udendørs eller indendørs biopejs.

Hvorfor vælge en gaspejs?

Som sagt er gaspejsen et rigtig godt valg med tanke for indeklimaet, lige såvel som en biopejs er. Derudover kan du få både indendørs– og udendørs gaspejse

Af de indendørs modeller finder du muligheder for installation af: 

 • Front
 • Panorama
 • Hjørne
 • Tunnel
 • Rumdeler
 • Mirror flame
 • Fritstående

 

Under hver kategori finder du tilmed flere designs som giver utallige indretningsmuligheder, så du kan finde lige den løsning, som passer perfekt ind i dit interiør og din stil.

Derudover kan du ved gaspejsen selv vælge mellem keramisk træ eller sten, alt efter hvilket udtryk du ønsker at opnå med din pejs. Er du mere til det traditionelle, lidt hyggeligere look så foreslår vi keramisk træ. Hvis du derimod ønsker at din pejs emmer af stil og modernitet, vil du ved hjælp af vores sten nemt kunne opnå dette look.  

En ekstra særlig fordel ved at vælge en gaspejs hos os er, at vores dygtige montører kommer hjem til dig og installerer gaspejsen, så ikke du skal ud og hyre andre folk til installationen.

Er du yderligere interesseret i teknikken bag kan du læse mere om røgsuger her. Du kan også læse mere om brændeovne eller pejseindsats her.

Hvis du ønsker at høre mere, om hvorfor en gaspejs er et optimalt valg til at indføre varme til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende samtale, eller besøge os i vores store, flotte showroom.

Luksus Gapejs bliver nævnt i forskellige medier og tests. Blandt andet har mediet Liebhaverboligen skrevet om os.

Vi står altid klar med vejledning og rådgivning til alt fra udvalget af din specifikke pejs – indendørs biopejs, gaspejs, elpejs eller hybridpejs – til processen i opsætningen og monteringen af din pejs, uanset om det er som indbygning, fritstående og udendørs eller indendørs. Vi er eksperter.

Indendørs biopejs til gulv

De varianter af indendørs biopejs, som minder mest om en traditionel pejs i udseendet, er dem, der kan stå på gulvet. Man kan endda få en ramme omkring, som ligner en traditionel pejs med skorsten fuldkommen – dog uden en skorsten. 

Det fede ved denne løsning er, at den kan anvendes i alle hjem. Du kan derfor få alle goderne ved den moderne pejs forklædt i en autentisk og traditionel pejs. Det gælder både i lejligheder, huse, værelser i et bofællesskab eller på kontorer mm.

Når man bor i lejlighed, giver man typisk afkald på nogle af de elementer, der kan være i et hus. Men det behøver du ikke altid. Selvom du bor på 5. sal i en lejlighed i København, skal du ikke snydes for pejsens hygge og varme. En typisk bio pejs kan hæve temperaturen med 3-6 grader i et rum på 3 kvadratmeter. Nogle modeller afgiver endda over 4 kW, hvilket svarer til en almindelig brændeovn.

Er du nybygger?

Hvis du har købt et splinternyt hus, hvor alle muligheder er åbne og op til dig selv og de rum, der er til rådighed, så har du en klar fordel, hvad angår montering af en indendørs biopejs. I et nybyggerhus kan alle de mange valg både være en kæmpe frihed, men de kan også være overvældende, da man skal tage stilling til alle elementer af indretning og materialer i sit hjem.

Vi vil med glæde vejlede dig og komme med råd ud fra vores store erfaring indenfor pejse, så du kan træffe det bedste valg. Det kan endda være billigere at få monteret en moderne pejs i et nybyggerhjem, da der ikke skal bygges en helt masse om, som hvis det var en eksisterende bolig.

Det kan sagtens lade sig gøre at få monteret en biopejs i et eksisterende byggeri, men vi kan ikke komme uden om, at det er lige lidt mere besværligt og omkostningsfuldt. Der findes dog en masse forskellige alternativer, der ikke kræver en ombygning. Det kan eksempelvis være en fritstående, vægophængt eller bordpejs.

Et helt nyt hus, kan også have brug for lidt ekstra charme og hygge, for at gøre det hjemligt. En indendørs biopejs kan derfor være helt perfekt, til at skabe både varme og hygge i et nyt hjem.

Spred hyggen

Ønsker du at skabe hygge både indenfor og udenfor?

Hos Luksus Gaspejs er det muligt for dig at skabe et bredt overblik over vores forskellige biopejse, og finde den model, der passer bedst til enten din terrasse eller stue. Her er det muligt at opleve den hyggelige stemning, ved at placere vores biopejs indendørs, og opleve den varme fornemmelse, mens du sidder i sofaen. 

Derudover kan du også rykke den hyggelige stemning udenfor, og installere vores biopejs udendørs. Her kan du sidde i haven med din familie, og kigge på det hyggelig skær af flammer. 

Luksus i hverdagen med Luksus Gaspejs

Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette dig med en biopejs? Vi hos Luksus Gaspejs tilbyder en række forskellige pejseløsninger. Det er muligt at installere en fritstående pejs, både til indendørs og udendørs brug. Hvis du hellere vil have udsmykket dine vægge, så kan du også opleve vores sortiment inden for væghængte biopejse. 

Biopejsen er for dig, der ønsker at kredse om stemningen, og som ønsker et nemt og enkelt design. Vi hos Luksus Gaspejs fokuserer på at tilpasse dine ønsker, så du får installeret den rette pejs i dit hjem.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Du kan her skabe dig et bedre overblik over de forskellige biopejs modeller og prisklasser.

Smarte løsninger med biopejs i hjemmet

Hos Luksus Gaspejs finder du flere forskellige typer af pejse, herunder både biopejse, men også andre typer, som hybrid, elektrisk, gas og brændefyrede pejse. Hertil findes der også lige så mange forskellige løsninger til de enkelte pejse, som du helt sikkert må have med i dine overvejelser.

Når du skal indrette dit hjem med en biopejs, eller en anden type, kan du med fordel tænke pejsens form ind i indretningen. Skal den være hovedattraktionen, skal den spille en mere anonym rolle, eller er det bare vigtigst for dig, at den ser pæn og ordentlig ud?

Du kan i vores sortiment finde noget for enhver smag. Vores løsninger er typisk moderne, og derfor finder du også mere minimalistiske og åbne pejse. Du kan finde en væghængt biopejs, men også mange muligheder for indbygning, som kan bygges ind i en tyk som smal væg, helt uden skorsten, og til både indendørs og udendørs brug.

Se vores store, flotte udvalg af pejse, og vælg netop den biopejs, der passer til din smag, dit hjem og dine behov.

FAQ

Hvilke typer biopejse findes der?

Der findes flere forskellige modeller inden for biopejse. Hos Luksus Gaspejs kan du få et bredt indblik i modellerne, og tilpasse dine behov og ønsker.

Kræver en biopejs meget rengøring?

Nej, fordelen ved en biopejs er, at der er en mindre mængde aske og sod, og det kræver derfor minimal rengøring. Du kan med fordel tørre den af eller pudse den en gang i mellem. 

Hvor er det bedst at placere en biopejs?

En biopejs kan placeres de fleste steder, herunder både i havnen og i stuen. Derudover har du også mulighed for at få installeret en fritstående, eller en væghængt biopejs. 

Findes der forskellige slags biopejse til udendørs brug?

Ja. Der findes et hav af udendørs biopejse. Hos Luksus Gaspejs er der både modeller i forskellige størrelser, og med forskellige designmuligheder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?