31 32 33 13

Om os

Find os her:

LUKSUS GASPEJS
Staktoften 22D 1. tv
2950 Vedbæk
TLF: +45 31323313

Åbningstider:
Mandag: 14:00-17:30
Tirsdag: Åbent efter aftale
Onsdag: 12:00-17:00
Torsdag: Åbent efter aftale
Fredag: 10:00-14:00
Lørdag: Åbent efter aftale
Søndag og helligdage: Åbent efter aftale

KONTAKT OS FOR AT LAVE EN AFTALE UDENFOR FASTE ÅBNINGSTIDER. VI ÅBNER OP NÅR DET PASSER DIG – OGSÅ WEEKENDER OG AFTENER.

Visionen for LUKSUS GASPEJS er at gøre det nemt at købe en gaspejs. Vi har branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser. Vi tager vores kunder i hånden og tilbyder at stå for alt fra A-Z. Hos os tilbyder vi den fulde pakkeløsning så du som kunde ikke skal tænke på andet, end at nyde din gaspejs når den står færdig. Vi tilbyder fire forskellige købsoplevelser i vores pakkeunivers alt efter hvad der passer til dig. Kort sagt er der mulighed for at du som kunde selv vil bidrage til dele af processen i montering af din gaspejs, eller om vi skal stå for hele processen. Hos LUKSUS GASPEJS er alt muligt.

Hos LUKSUS GASPEJS er vi et team af professionelle håndværkere og autoriserede montører med flere års erfaring indenfor gaspejse. Vi har stor erfaring indenfor byggeri og indretning og kommer gerne ud og hjælpe med inspiration til hvilken gaspejs der vil passe til netop dit hjem.

Vi overholder altid vores aftaler og sætter en stor ære i udføre et flot håndværk og give en oplevelse ud over det forventede fra start til mål.

Kom og besøg Danmarks største gaspejseshowroom i Vedbæk og lad os inspirere dig til din næste gaspejs.

 

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os