31 32 33 13

En gaspejs med karakter

 

Vi ser ikke blot en gaspejs som et funktionelt element i dit hjem, men som en del af dit interiør, som fremmer eksklusiviteten i dine egne hjemlige rammer.

Der findes pejse i adskillige former, farver og designs, og vi giver dig muligheden for at finde det perfekte match til din boligindretning. Det er en gave til dit hjem, som du aldrig vil fortryde.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster at få en gaspejs.

Indendørs gaspejse

Udendørs gaspejse

Se udvalget

Gaspejs med hele pakken

Hos LUKSUS GASPEJS har vi et stærkt og kompetent team, som sætter en dyd i at levere den bedste service for dig. Vi leverer derfor gerne hele pakken, fra udvælgelse af den rette gaspejs til installation, og gør det så nemt som muligt for dig – få et tilbud på, hvordan din drøm om en gaspejs bliver til virkelighed.

Skal det være en havepejs eller indbygning med diskret spisestue pejs? Vi har et hav af muligheder med alt fra tunnel gaspejs og 3 sidet gaspejs til andre spændende pejseindsatser, og vi gør processen enkel og nem for dig, så du hurtigt og let kan få glæde af din luksus gaspejs. Vi står klar med vores kreative vejledning til valget og vores autoriserede montører til installationen af brændeovn med gas. Vi har mulighed for hurtig levering og fleksibilitet. Læs mere om vores betingelser her.

Du kan altid kontakte os når det passer dig, vi er fleksible og hjælper uanset tidspunkt – aften såvel som weekender. Du er også altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale. Vi kan sammen tage et kig ind i, hvad der er muligt for dig, og give dig det bedste tilbud på en gaspejs – kvit og frit.

Book en uforpligtende samtale

Få inspiration

https://www.youtube.com/watch?v=bKgaeMYORRA

En gaspejs er en særlig investering i hygge og liv til hjemmet, som du vil have glæde af mange år frem. Om det er til kolde vinterdage, til ekstra hygge i baggrunden under søndagsbrunchen med familien eller som et levende billede og indbygning ved spisebordet en sen sommeraften, så vil du opleve, at gaspejsen vil blive det nye omdrejningspunkt i dit hjem.

Udse dig din drømme pejs

 

gaspejs fra luksus gaspejs

Kvalitet og luksuriøsitet

En gaspejs, også kaldet gasbrændeovn, kan bidrage til at dit hjem får den sidste prik over i’et i boligindretningen. Indret blandt andet med en fritstående- eller tunnel gaspejs, som kan opdele dine store rum med bravur, og skabe kroge indrammet af flammerne fra pejsen. Eller integrer brændeovn med gas i dit hjem med en pejseindsats. Med alle vores produkter har du mulighed for at regulere intensiteten på flammerne, og skabe præcis den ønskede stemning på én gang.

Inkorporer en gaspejs i din spisestue, køkken eller stue. Du kan sågar skabe den helt rette stemning udendørs, såvel som indendørs, ved at få glæde af vores udendørs gaspejse. Du kan blandt andet tilføje en gasbrændeovn til din terrasseindretning, så du trækker hyggen med udendørs. Kun fantasien sætter grænser for indretningsmulighederne.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service, så hele vores portefølje af gaspejse er nøje udvalgt efter luksus design og høj kvalitet. Det hele leveres af branchens mest kompetente folk, som har mange års erfaring indenfor byggeri og indretning.

Pejse som disse er en brugervenlig og snild løsning. Med en gasbrændeovn kæmper du ikke konstant med rengøring af sod i pejsen, men opnår stadig den fulde autentiske oplevelse af bålhygge, indenfor i dit hjem. Det er netop det, som gør en gaspejs ekstra tiltalende for de fleste og er en moderne løsning på belysning og indretning. Så få kigget på de løsninger, der passer bedst ind i dit hjem og få et tilbud på din næste gaspejs, om det er en tunnel gaspejs, pejseindsats, 3 sidet gaspejs eller noget helt fjerde – vi finder den rette proces, indbygning og løsning til dig.

Vil du derfor gerne gøre dét ekstra for boligindretningen ved at inddrage noget mere organisk og levende, med eksempelvis en indbygning med tunnel gaspejs, så giver en gaspejs dig muligheden for netop dette, uden for meget vedligeholdelse. Den luksuriøse løsning, bringer på den mest delikate måde liv ind i din indretning indendørs såvel som udendørs. Vores udendørs brændeovn med gas giver din have eller terrasse det mest eksklusive look, som vil skabe rammerne om dit middagsselskab i de sene sommertimer.

 

indendørs gaspejs

 

Gaspejs inde såvel som ude

Tiltaler tanken om den eksklusive terrasse stemning dig, og er du klar på at tage en snak med os om mulighederne for netop din terrasse eller have, så lad vores ambitiøse medarbejdere vejlede dig i dit valg og give dig et tilbud på din gaspejs. Mens du venter, på at vi kommer på besøg og tager en snak, kan du udforske og få inspiration til dine udendørsgaspejs i vores udendørs udvalg.

Ved denne type brændeovn med gas er det muligt at placere den hvor end du ønsker det, da vi leverer med naturgas eller flaskegas. Den kan centreres i midten af din have, blandt dine blomster, eller i midten af terrassen, for at opdele spisebordet fra hyggekrogen.

Den udendørs hygge kan du trække med indenfor, og lade din gasbrændeovn tage sommerstemningen med ind i din stue med eksempelvis en pejseindsats eller anden indbygning i din bolig. Du kan frit vælge alt fra hvordan din pejs installeres, til materialer og farve, til størrelsen og placeringen. Lad den stå som et maleri langs væggen, eller som varmekilde til dit sofa hjørne. Brugen af gas gør at dit indeklima ikke skades, da der ikke afbrændes træ eller andre partikler, og så slipper du ovenikøbet for at save en masse brænde. En gaspejs er en nem og elegant løsning, som kræver begrænset arbejde, da du kan styre flammer og varme med en fjernbetjening eller app, mens du befinder dig på afstand. Det gør det både nemt og hurtigt at skabe den helt rette stemning med det indendørs bål.

Send forespørgsel

 

Besøg os og din næste gasbrændeovn på Sjælland

Er du i tvivl om hvilken gaspejs, som er den rette for dig? Vi forstår godt, at det kan være en svær beslutning at tage, og derfor synes vi, at du selv skal opleve de smukke ildsteder i virkeligheden, før du tager beslutningen om den rette gaspejs for dig. Til det har vi sørget for Danmarks største showroom indenfor branchen, som viser dig modeller i alt fra vores tunnel gaspejs og pejseindsats til vores 3 sidet gaspejs, fritstående gasbrændeovn og andre måder en indbygning med gasbrændeovn kan se ud.

Hos os kan du rigtig få fornemmelse for både ild og rum, når du går igennem vores showroom. Her vil du støde på forskellige eksempler på indretning af gaspejsen i forskellige små boligrum, som garanteret vil hjælpe dig med endnu bedre at se de mange løsninger, som også vil kunne findes i din bolig.

Helt nærmere finder du vores store showroom i Vedbæk. Er du fra andre dele af Sjælland – eller måske endda fra Jylland eller Odense? Så vil vi bestemt mene, at vores showroom af gaspejse er køreturen værd. Vi tager imod dig med smil og åbne arme, og står klar til at vise dig alle vores mange produkter, og du går måske derfra med et fristende tilbud på en ny 3 sidet gaspejs eller en af vores andre brændeovne på gas.

 

 

 

Ingen påvirkning på indeklimaet

Gasbrændeovnen påvirker som sagt ikke dit indeklima, hvilket gør, at vi kan installere den i næsten alle rum. Helt basalt virker det ved at vi monterer et aftræk på gaspejsen, hvoraf den ene bruges til at sende gasserne ud af pejsen, mens det andet sender kold luft ind i den. Systemet er altså lukket, og det er derfor, dit indeklima ikke bliver påvirket.

Det lukkede system gør også, at skulle du bo i nybyg, hvor klimaet oftest bliver styret automatisk, så vil din gasbrændeovns forbrændingsevne modsat heller ikke blive påvirket af indeklimaet.

 

Få hjælp til din gaspejs af et professionelt team

Vores team består af dygtige og professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter. Hvis du takker ja til et tilbud og køber en gaspejs hos os, har du altså sikret sparring med et team, hvor løsninger og muligheder ses fra flere perspektiver, og du kan nemt og uden problemer få installeret din næste pejseindsats eller anden form for indbygning af brændeovn med gas.

Vi ved, at ikke alle kunder eller hjem er ens. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde både mange muligheder i gaspejse men også i løsninger. Det mener vi, bedst muligt kan opnås ved at have et hold af fagfolk med forskellige baggrunde, som til sammen kan komme frem til både det flotteste og bedste resultat for dig. Om det er en 3 sidet gaspejs, tunnelpejs, pejseindsats eller andre pejse står vi klar til at hjælpe.

Går du med nogle konkrete tanker eller overvejelser i forhold til din bolig, så er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige team tager gerne ud, og ser hvilke muligheder, der konkret er i dit hjem med en gasbrændeovn.

Har du brug for flere ideer til, hvordan man eksempelvis placerer en 3 sidet gaspejs, hvordan din tunnelpejs tilkobles i midten af din stue, eller om materialet på din pejseindsats på terrassen er vandsikker? Spørg endelig løs. Det kan være, at vores håndværkere og indretningsarkitekter kan se flere muligheder i dit hjem, måske endda muligheder som vil bringe dine indretningsdrømme til live – alt sammen blot med en gasbrændeovn og en enkelt indbygning.

Få uforpligtende tilbud

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål om gaspejse

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os