Gaspejs

Vi ser ikke blot en gaspejs indbygning eller fritstående gasbrændeovn som et funktionel element i dit hjem men som en del af dit interiør, som fremmer eksklusiviteten i dine egne hjemlige rammer. 

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

gaspejs

INDENDØRS GASPEJSE​

UDENDØRS GASPEJSE

Inde såvel som ude

Der findes pejse i adskillige former, farver og designs, og vi giver dig muligheden for at finde det perfekte match til din boligindretning. Det er en gave til dit hjem, som du aldrig vil fortryde.

Tiltaler tanken om den eksklusive terrasse stemning dig, og er du klar på at tage en snak med os om mulighederne for netop din terrasse eller have, så lad vores ambitiøse medarbejdere vejlede dig i dit valg og give dig et tilbud på din pejs. Mens du venter på, at vi kommer på besøg og tager en snak, kan du udforske og få inspiration til dine udendørs model i vores udendørs udvalg, eller se om en hjørne model eller gaspejs indbygning er noget, du mener passer ind i din bolig.

Ved denne type brændeovn med gas er det muligt at placere den, hvor end du ønsker det, da vi leverer med naturgas eller flaskegas. Din udendørs gasbrændeovn kan centreres i midten af din have, blandt dine blomster, eller i midten af terrassen, for at opdele spisebordet fra hyggekrogen. Hvis du derimod drømmer om flammerne fra en indendørs gaspejs, kan du både se nærmere på en hjørne gaspejs eller en tunnel eller indbygning.

Vælg selv, hvordan din pejs skal være

Den udendørs hygge kan du, som sagt, trække med indenfor, og lade din gasbrændeovn tage sommerstemningen med ind i din stue med eksempelvis en pejseindsats eller anden indbygning i din bolig.

Du kan frit vælge alt fra følgende:

  • hvordan din pejs installeres
  • materialer
  • farve
  • størrelsen
  • placeringen

Lad den stå som et maleri langs væggen, eller som varmekilde til dit sofa hjørne. Brugen af gas gør at dit indeklima ikke skades, da der ikke afbrændes træ eller andre partikler, og så slipper du ovenikøbet for at save en masse brænde.

Pejsen er en nem og elegant løsning, som kræver begrænset arbejde, da du kan styre flammer og varme med en fjernbetjening eller app, mens du befinder dig på afstand. Det gør det både nemt og hurtigt at skabe den helt rette stemning med den indendørs gaspejs eller gaspejs indbygning. Det gælder uanset, om det er udendørs i midten af haven eller indendørs i stuen med din hjørne model.

Gasbrændeovn med hele pakken

Vi har et stærkt og kompetent team, som sætter en dyd i at levere den bedste service for dig. Vi leverer derfor gerne hele pakken, fra udvælgelse af den rette model til installation, og gør det så nemt som muligt for dig.

Skal det være en havepejs, diskret hjørne model i din spisestue eller en gaspejs indbygning? Vi har et hav af muligheder, og vi gør processen enkel og nem for dig, så du hurtigt og let kan få glæde af din pejs. Vi står klar med vores kreative vejledning til valget og vores autoriserede montører til installationen. Vi har mulighed for hurtig levering og fleksibilitet i forbindelse med din kommende gasbrændeovn.

Du kan altid kontakte os, når det passer dig, vi er fleksible og hjælper uanset tidspunkt – aften såvel som weekender. Du er også altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale. Vi kan sammen tage et kig ind i, hvad der er muligt for dig, og give dig det bedste tilbud på en gasbrændeovn – kvit og frit.

Vi ved nemlig, at hvert et projekt er forskellige, og at hvert tilbud skal skræddersys til dit projekt. En gaspejs er ikke bare en pejs, det er en investering i dit indendørs interiør på et helt nyt niveau.

En gaspejs er en særlig investering i hygge og liv til hjemmet, som du vil have glæde af mange år frem. Om det er til kolde vinterdage, til ekstra hygge med en hjørne model i baggrunden under søndagsbrunchen med familien eller som et levende billede og indbygning ved spisebordet en sen sommeraften, så vil du opleve, at den vil blive det nye omdrejningspunkt i dit hjem.

Du kan med en gasbrændeovn skabe en helt særlig atmosfære, og det er uanset, om det er udendørs i haven eller indendørs i stuen med din hjørne model. Netop de afstressende flammer påvirker sind og stemning på et helt andet niveau, så du skaber rammerne om det perfekte rum.

Kvalitet og luksuriøsitet

Pejsen og gasbrændeovn, kan bidrage til at dit hjem får den sidste prik over i’et i boligindretningen. Indret blandt andet med en fritstående – eller tunnel model, som kan opdele dine store rum med bravur, og skabe kroge indrammet af flammerne fra pejsen. Eller integrer brændeovn med gas i dit hjem med en pejseindsats. Med alle vores produkter har du mulighed for at regulere intensiteten på flammerne, og skabe præcis den ønskede stemning på én gang.

Inkorporerer den i din spisestue, køkken eller stue, og slip for skorsten og andet besvær med den traditionelle brændeovn. Du kan sågar skabe den helt rette stemning udendørs, såvel som indendørs, ved at få glæde af vores udendørs varianter. Du kan blandt andet tilføje en gasbrændeovn til din terrasseindretning, så du trækker hyggen med udendørs. Kun fantasien sætter grænser for indretningsmulighederne med en gasbrændeovn.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service, så hele vores portefølje, som er nøje udvalgt efter luksus design og høj kvalitet. Det hele leveres af branchens mest kompetente folk, som har mange års erfaring indenfor byggeri og indretning.

Team sammensat af professionelle designere og autoriserede el installatører

Vores team er en sammensætning af både professionelle designere med mange års erfaring samt autoriserede el installatører og uddannede håndværkere med høj kompetence i netop installering af hjørne model, pejseindsats, tunnel modeller og mange flere modeller.

Pejse som disse gasbrændeovne er en brugervenlig og snild løsning. Med en gasbrændeovn kæmper du ikke konstant med rengøring af sod i pejsen, men opnår stadig den fulde autentiske oplevelse af bålhygge, indenfor i dit hjem eller på terrassen. Det er netop det, som gør en den ekstra tiltalende for de fleste og er en moderne løsning på belysning og indretning.

Vil du derfor gerne gøre dét ekstra for boligindretningen ved at inddrage noget mere organisk og levende, så giver en den, uanset om det er en panorama, indbygning eller hjørne model, dig muligheden for netop dette, uden for meget vedligeholdelse. Den luksuriøse løsning med en udendørs, indendørs eller gaspejs indbygning, bringer på den mest delikate måde liv ind i din indretning indendørs såvel som udendørs. Vores udendørs modeller giver din have eller terrasse det mest eksklusive look, som vil skabe rammerne om dit middagsselskab i de sene sommertimer.

Besøg os og din næste gasbrændeovn på Sjælland

Er du i tvivl om hvilken model, som er den rette for dig? Vi forstår godt, at det kan være en svær beslutning at tage, og derfor synes vi, at du selv skal opleve de smukke ildsteder i virkeligheden, før du tager beslutningen. Til det har vi sørget for Danmarks største showroom indenfor branchen, som viser dig modeller i alt fra vores tunnel-, hjørne model og pejseindsats til vores 3 sidet model, fritstående gasbrændeovn og andre måder en gaspejs indbygning med gasbrændeovn kan se ud.

Hos os kan du rigtig få fornemmelse for både ild og rum, når du går igennem vores showroom. Her vil du støde på forskellige eksempler på indretning i forskellige små boligrum, som garanteret vil hjælpe dig med endnu bedre at se de mange løsninger, som også vil kunne findes i din bolig.

Helt nærmere finder du vores store showroom i Vedbæk. Er du fra andre dele af Sjælland – eller måske endda fra Jylland eller Odense? Så vil vi bestemt mene, at vores showroom af modeller er køreturen værd. Vi tager imod dig med smil og åbne arme, og står klar til at vise dig alle vores mange produkter, og du går måske derfra med et fristende tilbud på en ny 3 sidet  hjørne model eller en af vores andre brændeovne på gas.

Trimline 100 gaspejs

Gaspejs til lejligheder

Vi oplever ofte, at de fleste kun tænker den ind i indretningen i et hus – men hvorfor ikke også i en lejlighed? Pejsen passer lige så perfekt ind i en lejlighed som i et hus, og kan løfte ethvert hjem og indretning. Så hvis dit hjem er i en lejlighed, og du sidder og drømmer om at bringe varme og liv indendørs, så synes vi bestemt ikke, at du skal afskrive dig muligheden, bare fordi du ikke bor i et hus.

Den indendørs gaspejs skal kunne komme af med sine gasser. I et hus vil vi som regel bruge et udtræk til en skorsten, men ved lejligheden kan vi montere et balanceret aftræk til din ovn. Det er derfor muligt, at du også kan pryde dit hjem med levende ild og ekstra hygge.

Som sagt, så er det kun fantasien, som sætter grænser for indretningsmulighederne – også når det kommer til lejligheden. Om du eksempelvis ønsker at få installeret en hjørne model i stuen, spisestuen, køkkenet eller soveværelset, så er det hele muligt. Pejsen påvirker ikke dit indeklima, og det er derfor, den er så anvendelig i mange rum.

Er der installeret gastilslutning i dit hjem? Så vil den være en billig og effektiv varmekilde for dig. Gå på opdagelse i dit hjem allerede nu, og find det rum, der kunne være perfekt til din nye model. Pejsen kan tilkobles både naturgas, flaskegas og bygas, så du har rigeligt med indretningsmuligheder, da du kan placere den hvor som helst. Vi gør drømme til virkelighed, da en gasbrændeovn er mulig at installere utallige af steder grundet disse frie tilkoblingsmuligheder.

luksus gaspejs

Ingen påvirkning på indeklimaet

Gasbrændeovnen påvirker som sagt ikke dit indeklima, hvilket gør, at vi kan installere den i næsten alle rum. Helt basalt virker det ved, at vi monterer et aftræk på pejsen, hvoraf den ene bruges til at sende gasserne ud af pejsen (restgasserne), mens det andet sender kold luft ind i den (tilfører ilt til den). Systemet er altså lukket, og det er derfor, dit indeklima ikke bliver påvirket. Denne tilkobling med dobbelt aftrækket er gældende, uanset om du udvælger dig en hjørne- eller en tunnel model.

Det lukkede system gør også, at skulle du bo i nybyg, hvor klimaet oftest bliver styret automatisk, så vil din gasbrændeovns forbrændingsevne modsat heller ikke blive påvirket af indeklimaet.

Som du nok kan fornemme, er der adskillige fordele ved denne type pejs fremfor den traditionelle brændeovn. Fordelene er:

  • dens gode funktion for indeklimaet
  • den minimale rengøring af sod og aske
  • samt fleksibilitet med placering og indretningsmuligheder
  • afstressende indspark i din hverdag

Du får med de levende flammer mulighed for at fordybe dig i dit luksuriøse nye element i din indretning. En indendørs gaspejs  eller gaspejs indbygning ikke bare varmer, men bidrager også med hyggelig stemning og atmosfære.

Derudover slipper du for at bestille store mængder af brænde eller hugge egen brænde hele sommeren i haven og skabe plads til opbevaringen hele året. Den er derfor også til dig, som ønsker at spare tiden og pladsen, men elsker hyggen. Med en denne model kan du også selv udvælge den type ‘brænde’, du ønsker. Vi har både sten og keramisk træ.

Du er altid velkommen til at gå på udkig i vores udvalg af blandt andet panorama- og hjørne modeller, hvor du kan se forskellige eksempler med de forskellige typer ‘brænde’. Det er individuelt, hvad vores kunder finder interessant og æstetisk smukt, og derfor skræddersyer vi vores aftaler til alle kunder.

Du får derfor præcis din egen unikke gasbrændeovn, som opfylder dine krav og ønsker. Du udvælger model, design, materialer, farver, udformning, størrelse og meget mere, som gør at din pejs adskiller sig og bliver original. Du finder derfor ingen anden med præcis samme udgave som dig.

Få hjælp til din gaspejs af et professionelt team

Vores team består af dygtige og professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter. Hvis du takker ja til et tilbud og køber en model hos os, har du altså sikret sparring med et team, hvor løsninger og muligheder ses fra flere perspektiver, og du kan nemt og uden problemer få installeret din næste pejseindsats eller anden form for indbygning af brændeovn med gas.

Vi ved, at ikke alle kunder eller hjem er ens. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde både mange muligheder men også i løsninger. Det mener vi, bedst muligt kan opnås ved at have et hold af fagfolk med forskellige baggrunde, som til sammen kan komme frem til både det flotteste og bedste resultat for dig. Om det er en 3 sidet model, en hjørne model, tunnelpejs, pejseindsats eller andre pejse står vi klar til at hjælpe.

Går du med nogle konkrete tanker eller overvejelser i forhold til din bolig, så er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige team tager gerne ud, og ser hvilke muligheder, der konkret er i dit hjem med en gasbrændeovn.

Har du brug for flere ideer til, hvordan man eksempelvis placerer en 3 sidet model, hvordan din tunnelpejs tilkobles i midten af din stue, eller om materialet på din pejseindsats på terrassen er vandsikker? Spørg endelig løs. Det kan være, at vores håndværkere og indretningsarkitekter kan se flere muligheder i dit hjem, måske endda muligheder som vil bringe dine indretningsdrømme til live – alt sammen blot med en gasbrændeovn og en enkelt indbygning.

Du kan også læse mere om biopejse, pejseindsats i eksisterende skorsten, pejseindsats tilbud, pejseindsats til et hjørne, gaspejs indbygning og brændeovne her på siden og danne dig et overblik over dine muligheder.

Se også specifikationer på nogle af pejsene her

Søger du efter prikken over i’et i din boligindretning, så overvej at inddrage en gaspejs. Lad flammerne dekorere dit hjem, og lad dem blive en integreret del af dit interiør. Ved at bruge gasbrændeovn kan du nemlig frit placere de hyggelige flammer rundt om i hjemmet – inde såvel som ude. Vi tilbyder eksklusive løsninger for din gasbrændeovn hvor materiale, farve, design og størrelse er helt op til dig. 

Der findes lidt for enhver smag, da mulighederne inden for denne produktniche er forholdsvis store. Det kan være alt fra hjørnepejs, til elpejs, biopejs og til væghængt gaspejs.

Se specifikationer på nogle af de udvalgte her:

ModelTRIMLINE 100 FRONT GASPEJS
Trimline 73 Front
TRIMLINE 38 FRONT GASPEJS
TRIMLINE 120 FRONT GASPEJS
ITALKERO ROMA50 FRONT GASPEJS
GastypeFlaskegas, naturgasFlaskegas, NaturgasFlaskegas, NaturgasFlaskegas, NaturgasFlaskegas, Naturgas
Standard tilbehørDobbletbrænder, Ecomax, Fjernbetjening, Gasskab, Inspektionslem, Konvektionsriste, Rammeløs, Sort baggrund med rillepanelerDobbletbrænder, Ecomax, Fjernbetjening, Gasskab, Inspektionslem, Konvektionsriste, Metal ben til montering, Rammeløs, Sort baggrund med rillepanelerEcomax, Fjernbetjening, Gasskab, Inspektionslem, Konvektionsriste, Metal ben til montering, Rammeløs, Sort baggrund med rillepanelerDobbletbrænder, Ecomax, Fjernbetjening, Gasskab, Inspektionslem, Konvektionsriste, Rammeløs, Sort baggrund med rillepanelerDobbletbrænder, Ecomax, Fjernbetjening, Gasskab, Inspektionslem, Konvektionsriste, Metal ben til montering, Rammeløs, Sort baggrund med rillepaneler
Tilvalg220 V adapter (+549,00 DKK)220 V adapter (+549,00 DKK)220 V adapter (+549,00 DKK)220 V adapter (+549,00 DKK)220 V adapter (+549,00 DKK)
EnergimærkeBABBB

Hvad er prisen på en gaspejs?

Er drømmen om en indbygning eller indendørs gaspejs ved at komme til virkelighed, og er du på udkig efter den helt rette for dig, så kan prisen for en gasbrændeovn, for nogle, også ofte spille en rolle. Prisen på en gasbrændeovn varierer og påvirkes af en håndfuld forskellige parametre.

Til at starte med har prisen selvfølgelig noget at gøre med den specifikke gasbrændeovn, du har udset dig. Det indebærer blandt andet hvilken type – en tunnel gaspejs, en hjørnepejs eller noget tredje – og hvilken størrelse og model det skal være.

Et parameter mere, som ligeledes påvirker prisen, er de materialer og farver, du ønsker din gasbrændeovn skal have, omgives og dekoreres med. Derudover også hvor din gaspejs skal installeres, og i hvor stort omfang, der skal laves et indgreb.

I forlængelse af selve indgrebet og installationen, er prisen også afhængig af den monteringspakke, som du udvælger. Vores monteringspakker er vejledende i forhold til dine egne evner og bekendtskaber.

Det er altid en fordel at kontakte os, for den specifikke pris på din gasbrændeovn, da alle disse parametre spiller ind og påvirker din endelige pris. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få et estimat på, hvad det koster dig at få din drømmegaspejs.

Fordele ved at vælge en gasbrændeovn

Der findes mange gode fordele ved at vælge en gasgrændeovn, fremfor at gå med en almindelig brændefyret pejs eller brændeovn. Ovenfor har vi givet nogle hint til, hvad der er af fordele ved en gasbrændeovn, men her vil vi gå mere i dybden med, hvad fordelene egentlig er.

Du kan, med en gasbrændeovn, få et flot design og udtryk, da der her kan prioriteres og til- og fravælges materialer, design og størrelse, som ellers ikke altid er mulighed med en almindelig brændeovn. Her er det nemlig kun fyringselementet, som er fast, og derfor kan du vælge lige netop det design, som passer dig og dine ønsker bedst.

Du skal ikke gå på kompromis med det visuelle, hvilket både gælder selve brændeovnens design samt flammernes udseende. En gasbrændeovn kommer nemlig med et naturtro design, hvorfra flammerne brænder på smukkeste vis.

gaspejs

Kvalitet i produkt såvel som service

Hos Luksus Gaspejs sørger vi ikke kun for, at du får den bedste gasbrændeovn, men vi sikrer dig også den bedste service. Vores team er en samlet håndfuld kompetente folk med mange års erfaring, og vi sætter pris på den gode kunderejse. Vi kan hjælpe dig med alt fra opstart og inspiration til levering og montering. Vi tilpasser os dig og dit behov, alt efter hvilken monteringspakke, du ønsker.

Vores 4 forskellige pakkeløsninger løber fra bronze-pakken, som tilgodeser og passer til dig som selv er, eller kender, en handyman og til platin-pakken, som er perfekt til dig, der ønsker vejledning og hjælp fra start til slut og ønsker en særlig opbygning.

Vores team af eksperter hjælper dig selvfølgelig med at finde den helt rette pakke, ud fra dine behov, når du skal købe dig en gasbrændeovn.

Er du flad for ideer? Så lad dig inspirere af vores tidligere arbejde, og giv din kreativitet et ekstra skub i retning mod en gasbrændeovn. 

Derudover er du altid velkommen til at tage et kig forbi Danmarks største gaspejse showroom i Vedbæk. Her står vi klar til at svare på dine spørgsmål, og vejlede dig i processen mod din drømme gaspejs. 

Du kan også læse mere om indbygning, biopejs, elpejs, pilleovn og brændeovn her og danne dig et overblik over dine muligheder. Vi er blevet skrevet om i flere forskellige medier. Hos Liebhaverboligen.dk skriver de fx om vores store shoowroom i Vedbæk og vores gaspejse, som passer ind i de forskellige hjem.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved den?

Pejsen er både et moderne, stilrent og kreativt indspark til din boligindretning men også vedligeholdelsesfrit, da du ikke ikke behøver at save brænde, rengøring af sod på glas og nemt får flammerne frem i din pejs.

Hvad skal jeg bruge til?

Det er let tilgængeligt at installere en gaspejs i dit hjem. Da gaspejse har deres eget lukkede kredsløb og ilttilførsel behøver der blot blive installeret plads til et dobbelt aftræksrør og ikke andet. Derudover skal du have tilgang til gastilslutning enten med gasflaske eller anden forsyning.

Kan jeg vælge selv at installere den?

Hos LUKSUS GASPEJS tilbyder vi ikke mulighed for selvmontering men vi har forskellige muligheder for montering. Derudover kan vi også hjælpe med ombygning af eksisterende pejs. Se mere her.

Hvad er prisen?

En gaspejs fås i mange størrelse, former og farver alt efter dit behov, og der er derfor tilsvarende mange forskellige priser. Vi har et stort udvalg af produkter og monterings muligheder og hver enkelt tilbud har hver sin pris. Vi ser os selv som værende gennemskuelige og skarpe på vores priser og omkostninger. Så tag endelig kontakt og hør prisen på dit projekt.

Kontakt os

thalia fra Luksusgaspejs

Er du blevet nysgerrig på gaspejse i dit hjem, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi glæder os til at høre fra dig, eller se dig til et besøg i Vedbæk.

Skriv til os

Vi kommer enten gerne ud og ser på dine muligheder i dit hjem, ellers står vores showroom i Vedbæk klar med en masse inspiration. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?