Gaspejs – Skandinaviens største showroom af gasbrændeovne

Vi ser ikke blot en gaspejs eller gasbrændeovn som et funktionel element i dit hjem men som en del af dit interiør, som fremmer ekslusiviteten i dine egne hjemlige rammer.

gaspejs

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Gaspejs inde såvel som ude

Der findes pejse i adskillige former, farver og designs, og vi giver dig muligheden for at finde det perfekte match til din boligindretning. Det er en gave til dit hjem, som du aldrig vil fortryde.

Tiltaler tanken om den eksklusive terrasse stemning dig, og er du klar på at tage en snak med os om mulighederne for netop din terrasse eller have, så lad vores ambitiøse medarbejdere vejlede dig i dit valg og give dig et tilbud på din gaspejs. Mens du venter på, at vi kommer på besøg og tager en snak, kan du udforske og få inspiration til dine udendørsgaspejs i vores udendørs udvalg, eller se om en hjørne gaspejs er noget, du mener passer ind i din bolig.

Ved denne type brændeovn med gas er det muligt at placere den, hvor end du ønsker det, da vi leverer med naturgas eller flaskegas. Din udendørs gasbrændeovn kan centreres i midten af din have, blandt dine blomster, eller i midten af terrassen, for at opdele spisebordet fra hyggekrogen. Hvis du derimod drømmer om flammerne fra en gasbrændeovn indendørs, kan du både se nærmere på en hjørne gaspejs eller en tunnel gaspejs.

Vælg selv, hvordan din gaspejs skal være

Den udendørs hygge kan du, som sagt, trække med indenfor, og lade din gasbrændeovn tage sommerstemningen med ind i din stue med eksempelvis en pejseindsats eller anden indbygning i din bolig. Du kan frit vælge alt fra hvordan din pejs installeres, til materialer og farve, til størrelsen og placeringen. Lad den stå som et maleri langs væggen, eller som varmekilde til dit sofa hjørne. Brugen af gas gør at dit indeklima ikke skades, da der ikke afbrændes træ eller andre partikler, og så slipper du ovenikøbet for at save en masse brænde.

En gaspejs er en nem og elegant løsning, som kræver begrænset arbejde, da du kan styre flammer og varme med en fjernbetjening eller app, mens du befinder dig på afstand. Det gør det både nemt og hurtigt at skabe den helt rette stemning med det indendørs bål. Det gælder uanset, om det er udendørs i midten af haven eller indendørs i stuen med din hjørne gaspejs.

Gasbrændeovn med hele pakken

Hos Luksus Gaspejs har vi et stærkt og kompetent team, som sætter en dyd i at levere den bedste service for dig. Vi leverer derfor gerne hele pakken, fra udvælgelse af den rette gaspejs til installation, og gør det så nemt som muligt for dig.

Skal det være en havepejs eller diskret hjørne gaspejs i din spisestue? Vi har et hav af muligheder, og vi gør processen enkel og nem for dig, så du hurtigt og let kan få glæde af din luksus gaspejs. Vi står klar med vores kreative vejledning til valget og vores autoriserede montører til installationen. Vi har mulighed for hurtig levering og fleksibilitet i forbindelse med din kommende gasbrændeovn.

Du kan altid kontakte os, når det passer dig, vi er fleksible og hjælper uanset tidspunkt – aften såvel som weekender. Du er også altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale. Vi kan sammen tage et kig ind i, hvad der er muligt for dig, og give dig det bedste tilbud på en gasbrændeovn – kvit

Gasbrændeovn med hele pakken

En gaspejs er en særlig investering i hygge og liv til hjemmet, som du vil have glæde af mange år frem. Om det er til kolde vinterdage, til ekstra hygge med en hjørne gaspejs i baggrunden under søndagsbrunchen med familien eller som et levende billede og indbygning ved spisebordet en sen sommeraften, så vil du opleve, at gaspejsen vil blive det nye omdrejningspunkt i dit hjem.

Du kan med en gasbrændeovn skabe en helt særlig atmosfære, og det er uanset, om det er udendørs i haven eller indendørs i stuen med din hjørne gaspejs. Netop de afstressende flammer påvirker sind og stemning på et helt andet niveau, så du skaber rammerne om det perfekte rum.

Kvalitet og luksuriøsitet

En gaspejs, og gasbrændeovn, kan bidrage til at dit hjem får den sidste prik over i’et i boligindretningen. Indret blandt andet med en fritstående- eller tunnel gaspejs, som kan opdele dine store rum med bravur, og skabe kroge indrammet af flammerne fra pejsen. Eller integrer brændeovn med gas i dit hjem med en pejseindsats. Med alle vores produkter har du mulighed for at regulere intensiteten på flammerne, og skabe præcis den ønskede stemning på én gang.

Inkorporerer en gaspejs i din spisestue, køkken eller stue, og slip for skorsten og andet besvær med den traditionelle brændeovn. Du kan sågar skabe den helt rette stemning udendørs, såvel som indendørs, ved at få glæde af vores udendørs gaspejse. Du kan blandt andet tilføje en gasbrændeovn til din terrasseindretning, så du trækker hyggen med udendørs. Kun fantasien sætter grænser for indretningsmulighederne med en gasbrændeovn.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service, så hele vores portefølje af gaspejse er nøje udvalgt efter luksus design og høj kvalitet. Det hele leveres af branchens mest kompetente folk, som har mange års erfaring indenfor byggeri og indretning.

Vores team er en sammensætning af både professionelle designere med mange års erfaring samt autoriserede el installatører og uddannede håndværkere med høj kompetence i netop installering af hjørne gaspejs, pejseindsats, tunnel gaspejse og mange flere modeller.

Pejse som disse gasbrændeovne er en brugervenlig og snild løsning. Med en gasbrændeovn kæmper du ikke konstant med rengøring af sod i pejsen, men opnår stadig den fulde autentiske oplevelse af bålhygge, indenfor i dit hjem eller på terrassen. Det er netop det, som gør en gaspejs ekstra tiltalende for de fleste og er en moderne løsning på belysning og indretning.

Vil du derfor gerne gøre dét ekstra for boligindretningen ved at inddrage noget mere organisk og levende, så giver en gaspejs, uanset om det er en panorama gaspejs eller hjørne gaspejs, dig muligheden for netop dette, uden for meget vedligeholdelse. Den luksuriøse løsning med en gasbrændeovn, bringer på den mest delikate måde liv ind i din indretning indendørs såvel som udendørs. Vores udendørs gaspejse giver din have eller terrasse det mest eksklusive look, som vil skabe rammerne om dit middagsselskab i de sene sommertimer.

Besøg os og din næste gasbrændeovn på Sjælland

Er du i tvivl om hvilken gaspejs, som er den rette for dig? Vi forstår godt, at det kan være en svær beslutning at tage, og derfor synes vi, at du selv skal opleve de smukke ildsteder i virkeligheden, før du tager beslutningen. Til det har vi sørget for Danmarks største showroom indenfor branchen, som viser dig modeller i alt fra vores tunnel gaspejs, hjørne gaspejs og pejseindsats til vores 3 sidet gaspejs, fritstående gasbrændeovn og andre måder en indbygning med gasbrændeovn kan se ud.

Hos os kan du rigtig få fornemmelse for både ild og rum, når du går igennem vores showroom. Her vil du støde på forskellige eksempler på indretning i forskellige små boligrum, som garanteret vil hjælpe dig med endnu bedre at se de mange løsninger, som også vil kunne findes i din bolig.

Helt nærmere finder du vores store showroom i Vedbæk. Er du fra andre dele af Sjælland – eller måske endda fra Jylland eller Odense? Så vil vi bestemt mene, at vores showroom af gaspejse er køreturen værd. Vi tager imod dig med smil og åbne arme, og står klar til at vise dig alle vores mange produkter, og du går måske derfra med et fristende tilbud på en ny 3 sidet gaspejs, hjørne gaspejs eller en af vores andre brændeovne på gas.

Gaspejs til lejligheder

Vi oplever ofte, at de fleste kun tænker en gaspejs ind i indretningen i et hus – men hvorfor ikke også i en lejlighed? Gaspejsen passer lige så perfekt ind i en lejlighed som i et hus, og kan løfte ethvert hjem og indretning.

Så hvis dit hjem er i en lejlighed, og du sidder og drømmer om at bringe varme og liv indendørs, så synes vi bestemt ikke, at du skal afskrive dig muligheden, bare fordi du ikke bor i et hus.

Gaspejsen skal kunne komme af med sine gasser. I et hus vil vi som regel bruge et udtræk til en skorsten, men ved lejligheden kan vi montere et balanceret aftræk til din ovn. Det er derfor muligt, at du også kan pryde dit hjem med levende ild og ekstra hygge.

Som sagt, så er det kun fantasien, som sætter grænser for indretningsmulighederne – også når det kommer til lejligheden. Om du eksempelvis ønsker at få installeret en hjørne gaspejs i stuen, spisestuen, køkkenet eller soveværelset, så er det hele muligt. Gaspejsen påvirker ikke dit indeklima, og det er derfor, den er så anvendelig i mange rum.

Er der installeret gastilslutning i dit hjem? Så vil gaspejsen være en billig og effektiv varmekilde for dig. Gå på opdagelse i dit hjem allerede nu, og find det rum, der kunne være perfekt til din nye gaspejs.

En gaspejs kan tilkobles både naturgas, flaskegas og bygas, så du har rigeligt med indretningsmuligheder, da du kan placere den hvor som helst. Vi gør drømme til virkelighed, da en gasbrændeovn er mulig at installere utallige af steder grundet disse frie tilkoblingsmuligheder.

luksus gaspejs

Ingen påvirkning på indeklimaet

Gasbrændeovnen påvirker som sagt ikke dit indeklima, hvilket gør, at vi kan installere den i næsten alle rum. Helt basalt virker det ved, at vi monterer et aftræk på gaspejsen, hvoraf den ene bruges til at sende gasserne ud af pejsen (restgasserne), mens det andet sender kold luft ind i den (tilfører ilt til gaspejsen). Systemet er altså lukket, og det er derfor, dit indeklima ikke bliver påvirket. Denne tilkobling med dobbelt aftrækket er gældende, uanset om du udvælger dig en hjørne gaspejs eller en tunnel gaspejs.

Det lukkede system gør også, at skulle du bo i nybyg, hvor klimaet oftest bliver styret automatisk, så vil din gasbrændeovns forbrændingsevne modsat heller ikke blive påvirket af indeklimaet.

Som du nok kan fornemme, er der adskillige fordele ved en gaspejs fremfor den traditionelle brændeovn. Udover dens gode funktion for indeklimaet, den minimale rengøring af sod og aske samt fleksibilitet med placering og indretningsmuligheder, så kan den også give dig et afstressende indspark i din hverdag.

Du får med de levende flammer mulighed for at fordybe dig i dit luksuriøse nye element i din indretning. En gasbrændeovn ikke bare varmer, men bidrager også med hyggelig stemning og atmosfære.

Derudover slipper du for at bestille store mængder af brænde eller hugge egen brænde hele sommeren i haven og skabe plads til opbevaringen hele året. En gaspejs er derfor også til dig, som ønsker at spare tiden og pladsen, men elsker hyggen. Med en gaspejs kan du også selv udvælge den type ‘brænde’, du ønsker. Vi har både sten og keramisk træ.

Du er altid velkommen til at gå på udkig i vores udvalg af blandt andet panorama- og hjørne gaspejse, hvor du kan se forskellige eksempler med de forskellige typer ‘brænde’. Det er individuelt, hvad vores kunder finder interessant og æstetisk smukt, og derfor skræddersyer vi vores aftaler til alle kunder.

Du får derfor præcis din egen unikke gasbrændeovn, som opfylder dine krav og ønsker. Du udvælger model, design, materialer, farver, udformning, størrelse og meget mere, som gør at din pejs adskiller sig og bliver original. Du finder derfor ingen anden med præcis samme gaspejs som dig.

 

Få hjælp til din gaspejs af et professionelt team

Vores team består af dygtige og professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter. Hvis du takker ja til et tilbud og køber en gaspejs hos os, har du altså sikret sparring med et team, hvor løsninger og muligheder ses fra flere perspektiver, og du kan nemt og uden problemer få installeret din næste pejseindsats eller anden form for indbygning af brændeovn med gas.

Vi ved, at ikke alle kunder eller hjem er ens. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde både mange muligheder i gaspejse men også i løsninger. Det mener vi, bedst muligt kan opnås ved at have et hold af fagfolk med forskellige baggrunde, som til sammen kan komme frem til både det flotteste og bedste resultat for dig. Om det er en 3 sidet gaspejs, en hjørne gaspejs, tunnelpejs, pejseindsats eller andre pejse står vi klar til at hjælpe.

Går du med nogle konkrete tanker eller overvejelser i forhold til din bolig, så er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige team tager gerne ud, og ser hvilke muligheder, der konkret er i dit hjem med en gasbrændeovn.

Har du brug for flere ideer til, hvordan man eksempelvis placerer en 3 sidet gaspejs, hvordan din tunnelpejs tilkobles i midten af din stue, eller om materialet på din pejseindsats på terrassen er vandsikker? Spørg endelig løs. Det kan være, at vores håndværkere og indretningsarkitekter kan se flere muligheder i dit hjem, måske endda muligheder som vil bringe dine indretningsdrømme til live – alt sammen blot med en gasbrændeovn og en enkelt indbygning.

Du kan også læse mere om biopejse, pejseindsats i eksisterende skorsten, pejseindsats tilbud, pejseindsats til et hjørne og brændeovne her på siden og danne dig et overblik over dine muligheder.

Når det kommer til finansiering, så kan vi tilbyde en favorabel aftale med Sparxpres, hvor du kan købe din gaspejs gennem et rentefrit lån. Du skal blot udfylde en ansøgning og lånet udbetales herefter til os som forhandler, og herefter kommer vi og monterer samt installerer din nye gasbrændeovn.

Luksus Gaspejs er blevet nævnt i pressen flere gange. Vi er blandt andet stolte over at kunne påpege, at de hos Liebhaverboligen.dk skriver om vores showroom og vores gaspejse.

Hold endelig øje med udvalget og vores omtale, det er en stor beslutning, og du skal derfor tage dig den tid, det tager. Vi forhaster ikke beslutninger, da du skal have mulighed for at udvælge din helt rette tunnel gaspejs, hjørne gaspejs eller noget helt tredje. Vi er med dig hele vejen.

Du kan altid ringe til os og høre meget mere om dine finansieringsmuligheder og vores samarbejde.

Få inspiration til din gaspejs på vores sociale medier

Du er også mere end velkommen til at følge med på vores Instagram eller Facebook, hvor vi løbende opdaterer med forskellige opslag.

Her kan du blandt andet se, hvordan vores forskellige kunder har valgt at indrette deres hjem med en gaspejs, og du kan dermed få inspiration til, hvordan en gasbrændeovn kunne pryde netop din bolig.

Du kan også følge med i vores stories, hvor du blandt andet kan se inspirationsvideoer, samt hvordan vores showroom i Vedbæk er indrettet med forskellige typer af gaspejse.

Indret dit sommerhus med en gaspejs

Med en gaspejs fra Luksus Gaspejs er mulighederne mange. Som sagt kan du sagtens få en gasbrændeovn, der kan installeres i en lejlighed, men hvis du har et sommerhus, er det selvfølgelig også en helt oplagt mulighed for dig at få en gaspejs. 

Mange forbinder et sommerhus med hygge, ferie og afslapning, og lige netop i den stemning passer en gaspejs helt perfekt ind i. 

Er det ikke kompliceret at få en gaspejs i mit sommerhus, tænker du måske? En gaspejs har faktisk deres eget lukkede kredsløb og ilttilførsel, og derfor behøver der blot at blive installeret plads til et dobbelt aftræksrør og ikke andet. 

Du skal have tilgang til gastilslutning, enten med gasflaske eller anden forsyning, men det er faktisk også det eneste, det kræver, for at du kan tænde op for hyggen i dit sommerhus. 

Hvad enten du ønsker en indendørs eller udendørs gaspejs til dit sommerhus, har vi et stort udvalg hos Luksus Gaspejs, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. 

En indendørs gaspejs kan særligt bringe hygge og ro ind i jeres sommerhus om vinteren, hvor man ellers kan have en tendens til at blive væk fra sommerhuset, da det er for koldt at tilbringe tid i huset, når det normalt ikke er opvarmet. 

Der skal ikke mere til end ét enkelt tryk til, og så vil både varmen og hyggen hurtigt sprede sig rundt i alle sommerhusets hjørner og kroge. Vores udvalg af gaspejse indgår i de forskellige anbefalinger og test på nettet. Vi bliver blandt andet anbefalet af Produkteksperten.

Det kan også være en rigtig god idé at få en udendørs gasbrændeovn i sommerhuset, hvis I ønsker at forlænge sommerens nætter. Når duggen melder sin ankomst, og mørket falder på, kan man ofte have lyst til at trække indenfor igen. 

Med en gaspejs på terrassen har I dog mulighed for at nyde naturen og haven længere. En gaspejs kan bringe varme, når solen går ned, og den kan samtidig være det perfekte indretningselement, som kan skabe en følelse af kvalitet og luksus i jeres sommerhus. 

Lad LUKSUS GASPEJS hjælpe dig

Hos LUKSUS GASPEJS har vi forskellige løsninger, hvad angår installationen af din pejs – hvad end det er en udendørs eller indendørs model. Vi har udviklet løsninger, der er tilpasset forskellige grad af service. Med andre ord kan vi altså varetage hele installationen og monteringen af din gaspejs, men du har også mulighed for at varetage dele af opgaven på egen hånd. 

Hvis du vælger vores bronze pakke, vælger du den løsning, der har den laveste grad af service. Denne pakkeløsning er til dig, der er handyman eller har egne håndværkere. Her hjælper vi dig med:

  • Udarbejdelse af tidsplan, hvorefter vi leverer og monterer din gaspejs. 
  • Komplet rørføring og afslutning med udtag 
  • Trække gasrør 
  • Tilslutning af autoriseret gasmester
  • Tilmelding og registrering hos sikringsstyrelsen
  • Oprydning 
  • Fotodokumentation 
  • Din nye pejs gennemgås


De tre yderligere pakkeløsninger indeholder alle sammen ovenstående løsninger som basis.

I sølv løsningen er der tilføjet en service, hvor vi vil stå for indpakning og opbygning af gaspejsen i specielle skamolplader, som leveres klar til spartling og maling. 

I gulv pakken står LUKSUS GASPEJS for den komplette spartling, flisning og maling. Ydermere varetager vi også tilslutningen af din pejs til el. 

Med platin løsningen får du den fulde service. Her er der tilføjet en løsning, hvor du har mulighed for at vælge indpakning og opbygning af pejsen efter dine ønsker – dermed er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken løsning, du ønsker. Vi kan f.eks. lave beklædning i alt fra til træ til marmor. 

Dermed kan du altså med LUKSUS GASPEJS vælge en skræddersyet løsning alt efter, hvilken grad af service, der har behov for. Vores team består af en række erfarne eksperter, der står klar til at rådgive dig i forbindelse med installationen af din gaspejs. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 31 32 33 13.

FAQ – ofte stillede spørgsmål om gaspejse

En gaspejs er både et moderne, stilrent og kreativt indspark til din boligindretning men også vedligeholdelsesfrit, da du ikke ikke behøver at save brænde, rengøring af sod på glas og nemt får flammerne frem i din pejs.

 

Det er let tilgængeligt at installere en gaspejs i dit hjem. Da gaspejse har deres eget lukkede kredsløb og ilttilførsel behøver der blot blive installeret plads til et dobbelt aftræksrør og ikke andet. Derudover skal du have tilgang til gastilslutning enten med gasflaske eller anden forsyning.

Hos LUKSUS GASPEJS tilbyder vi ikke mulighed for selvmontering men vi har forskellige muligheder for montering. Derudover kan vi også hjælpe med ombygning af eksisterende pejs. Se mere her.

 

En gaspejs fås i mange størrelse, former og farver alt efter dit behov, og der er derfor tilsvarende mange forskellige priser. Vi har et stort udvalg af produkter og monterings muligheder og hver enkelt tilbud har hver sin pris. Vi ser os selv som værende gennemskuelige og skarpe på vores priser og omkostninger. Så tag endelig kontakt og hør prisen på dit projekt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?