Indendørs gaspejse – Varme, hygge og personlighed

Med en gaspejs fra LUKSUS GASPEJS er du garanteret en gaspejs i særklasse. Se vores udvalg af eksklusive gaspejse. Alt du skal gøre er at tænde for pejsen med et enkelt tryk – og hyggen og varmen vil sprede sig i alle rummets hjørner og kroge.

Med en gaspejs er der intet lugt eller svineri, en gaspejs er derfor det moderne og optimale valg til dig som ønsker levende ild indendørs, men gerne vil slippe for alt besværet.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Hvorfor vælge en indendørs gaspejs?

En gaspejs er nutidens svar på den hyggelige brændeovn. Den sviner og soder ikke, men skaber varme og rigtige flammer bag den smukke glasfacade. Indendørs gaspejse kan fås i mange former og modeller; front-, panorama-, hjørne-, tunnel-, rumdeler– og fritstående gaspejse.

Ud over pejsens funktionelle egenskaber, tilfører den ligeledes personlighed, stil og udtryk til ethvert hjem. En indendørs gaspejs bør derfor indtænkes i indretningen, for at den kommer til sin ret. Hvis du drømmer om en pejs, kan du derfor søge inspiration i vores showroom eller kontakte vores dygtige indretningsteam, der kan vejlede og guide dig til din perfekte indendørs pejs.

Dybt forankret i den danske kultur og historie ligger glæden ved at hygge sig sammen – eller alene. Vi elsker at slappe af i rolige omgivelser og socialisere os over hyggelige middagsaftaler. En indendørs gaspejs kan understøtte netop disse indtryk, så du ved et enkelt tryk nemt og hurtigt kan skrue op for hjemmets hyggelige atmosfære. Dette for enten at forkæle dig selv eller dine gæster.

Overordnede fordele ved en indendørs gaspejs

  • Minimal rengøring og vedligeholdelse
  • Ingen sod og røg
  • Klimavenlig
  • Undgå traditionel brænde
  • Hurtig optænding – styres via app eller fjernbetjening
  • Sikkerheden er i top
  • Velegnet til alle typer huse
  • Flotte, moderne og stilrene designs
  • Kan anvendes som rumdeler

Appstyring

Alle vores indendørs pejse kan styres via en gratis app, så du har mulighed for at tænde din gaspejs fra alle dine digitale enheder. Din indendørs gaspejs kan tændes nemt og hurtigt ved et enkelt klik. På få sekunder vil gaspejsen fyldes med ildrøde flammer, som du selv kan indstille efter niveau, intensitet og temperatur. Hvis du ønsker flammer men minimal varme, kan dette altså også lade sig gøre.

En indendørs gaspejs er derfor anvendelig hele året rundt til at sprede en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Du kan også læse mere om biopejsepejseindsats i eksisterende skorstenpejseindsats tilbud og pejseindsats til et hjørne for at danne dig et overblik.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Luksus Gaspejs tilbyder vi et stort sortiment af pejse, som kan tilpasses alle typer hjem. Vi er specialiserede indenfor rådgivning af gaspejse, indretning, montering og installering. Vores team består derfor af alt fra indretningsarkitekt, autoriserede montører til rådgivere. Vi er altid klar til at hjælpe dig på vej mod den bedste løsning – som vigtigst af alt passer til din bolig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tilbyde dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.