Biopejs på fod - Elegant pejseløsning med fødder på

En biopejs på fod kan være en god og elegant løsning til hjemmet, der enten ikke er så stort, eller hvor elegance spiller en stor rolle. Her får du nemlig et produkt, der giver en ophøjet luksuriøsitet og et elegant udtryk, som man ellers ikke kan få med en brændeovn.

Få biopejs på fod

Det særligt gode ved en biopejs på fod er, at den bliver hævet fra gulvet, så du får ilden og varmen op i hovedhøjde, hvor man både bedre kan nyde udsynet til de smukke flammer, men også kan få mere glæde af gulvarealet.

gives der nemlig en mulighed for at skabe et areal, som ikke synes eller føles tungt i rummet, og som desuden er en rigtig flot løsning.

Skab varme i hjemmet

Noget af det hyggeligste ved at have en pejs er naturligvis, at man kan få lov til at sidde og se på de levende, men alligevel beroligende flammer, der stille danser deres dans i pejsens indre. Og med en biopejs på fod, får du mulighed for at sidde og se på flammerne i øjenhøjde, fordi ilden netop bliver hævet over gulvet.

Hertil vil du også få løftet varmen fra gulvet, som både betyder, at du ikke behøver beskyttelse af dit gulv for varmen, og samtidig kan få varmen op i en højde, hvor den varmer godt om hele kroppen.

Der er, med andre ord, rigtig gode fordele ved at vælge en biopejs på fod.

Biopejs på lige fod med andre pejse

Ligesom med så mange andre typer pejse, så skal en biopejs naturligvis også have brændsel. Dette kan nemt doseres ved blot at hælde den mængde bioethanol i, som man behøver.

En biopejs på fod, eller helt uden fødder, bruger omkring 250-333 ml i timen, alt afhængigt af, hvor højt op for varmen, der skrues. Det vil altså sige, at du vil kunne få 3-4 gode og varme timer ud af 1 liter bioethanol, som er rigeligt til en almindelig hverdagsaften i vintermånederne.

Læs mere om, hvordan en biopejs virker her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.