Biopejs til væg - Skab en hyggelig og varm stemning

Biopejs til væg bidrager ikke blot til at opvarme hjemmet, men skaber også en super hyggelig og unik stemning i hjemmet. Der findes mange udgaver og modeller, store som små, og hos LUKSUS GASPEJS sælger vi modeller til enhver smag. 

En biopejs til væg kommer i mange størrelser, former og kvaliteter, og derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om dine behov, før du investerer i din næste pejs. Hos LUKSUS GASPEJS har vi på baggrund af mange års erfaring opnået stor ekspertise, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige model til dig og dit hjem.

Skab en hyggelig stemning

Ud over at opvarme rummet, er det bedste ved en biopejs til væg også en hyggelig og hjemmelig stemning. Levende ild har nemlig en helt unik effekt på humøret, og ved hjælp af en biopejs får du levende ild indenfor helt uden brænde. 

Skab en hyggelig stemning med en varmekilde med levende ild, som ikke behøver brænde. Det er nemlig et renere alternativ til den almene pejs med brænde, hvor du slipper for sod og aske. Du kan installere den i alle typer hjem – store som små – og du kan altid være sikker på at finde en model, der passer perfekt til dine behov. 

Hos LUKSUS GASPEJS har vi et stort udvalg af modeller, og derfor kan du altid være sikker på at kunne finde en, der passer ind i dit hjem. Der findes både modeller i farverne hvid eller sort, pulverlakeret aliminium, hærdet glas og mange andre varianter. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om biopejs til væg og vores forskellige modeller.  

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker mere inspiration til din kommende biopejs til væg, kan du med fordel besøge vores showroom, hvor du har mulighed for at se de forskellige modeller direkte monteret på vægge. Det kan give en god indikation af, hvilken model, der vil passe bedst ind i dit hjem.

Hvis du har andre spørgsmål eller undren, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på +45 31 32 33 13 eller på mail: Info@luksusgaspejs.dk

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.