Udendørs Biopejs Manuel

Skab hygge og stemning på dine udendørsarealer med en smuk biopejs, der både varmer og skaber ro. En udendørs biopejs kan anvendes som varmende kilde på terrassen eller altanen, men det kan også være et flot indspark til indretning på dine udendørsarealer.


Se vores udvalg af biopejs indsats.

decoflame-dubai-round-udendørs-biopejse-modeller-sort

Dubai Round

Fra 15.650,00 – 16.212,50 DKK

Denne anden Dubai model har et afrundet look, hvor søjlerne kommer i runde former.

Ligesom Square modellen fra Dubai fås de i forskellige højder. Materialet er rustikt i børstet rustfrit stål.

Dubai Square

Fra 15.650,00 – 16.212,50 DKK

Denne høje elegante søjle med flammer, Dubai Sqaure, er en smuk og dekorativ fritstående biopejs.

Du får nemt og elegant et eksotisk look ind i din indretning, hvor den både egner sig inde og ude.

decoflame®-dubai-square-in-white
Nice-Square-Lounge-and-Tower-Toppino-showroom-Italy-1-scaled

Nice Series

Fra 8.375,00 – 9.875,00 DKK

Fleksibilitet er det som adskiller denne smukke pejs fra andre modeller.

Du kan med denne serie aftage selve brænderen op og placerer anderledes eller i anden stander.

Nice Round

10.750,00 DKK

Med denne Nice Round model får du en smuk og afrundet biopejs, som du kan stille i hvert et hjørne både udendørs og indendørs.

De kan placeres på jorden flere steder, men brænderen kan også aftages og benyttes som borddekoration.

 

nice-table-top-rund-bord-biopejs-hvid
monaco-square-udendørs-biopejs-set-sort-wide-category

Monaco Square

13.125,00 DKK

Denne pejs er velegnet både indendørs samt udendørs.

Du kan trække de romantiske flammer tæt på resten af din indretning, eller som dekoration i hjørnet. Udover æstetik giver den også god varme til de kolde sommeraftener.

Monaco Round

12.250,00 DKK

Denne Monaco model er den runde af de to Monaco modeller, hvilket giver et andet, mere afrundet look.

Den fås i to forskellige højder, så du kan vælge mellem størrelsen på din kommende fritstående biopejs.

monaco-round-black-showroom-scaled
Udendørs biopejs

Udendørs Built-in brænder

16.575,00 DKK

Med denne indbygningsmodel får du en biopejs, der både tåler vind og vejr, og som kan bruges til flere forskellige formål. Du kan få den integreret i indretningen på mange måder.

Brænder

Manuel - 500 mm, Manuel - 600 mm, Manuel - 700 mm, Manuel - 800 mm, Manuel - 900 mm

Nice Built-in

Fra 7.125,00 – 8.250,00 DKK

Søger du en integreret løsning, der kan kommes i bordet eller hegnet, for at skabe stemning i haven, så er dette bestemt et godt bud.

Her får du levende ild i et smukt design.

Nice-Built-In-SERIES

Det bedste ved en udendørs biopejs

En udendørs biopejs er en moderne måde at skabe hygge og varme på. Med denne udgave vil du sprede varme uden røg, sod og aske, som man ellers oplever ved en traditionel brændeovn. Hos LUKSUS GASPEJS har vi udviklet mange modeller med et æstetisk og tidsløst look, hvorfor der findes en pejs til enhver smag.

Med en pejs fra LUKSUS GASPEJS har det aldrig været nemmere at sprede varme og hygge. Ud over at slippe for besværet, hvad angår gener fra en traditionel brændeovn, som nævnt ovenfor, vil du ydermere kunne betjene din pejs fra blot en fjernbetjening eller en app. En udendørs biopejs skaber rigelig varme, hvorfor den er perfekt til de kolde aftener i haven.

Hos LUKSUS GASPEJS vil du aldrig gå på kompromis med kvaliteten og designet. Med vores udendørs biopejs får du en komplet løsning, som skaber et autenisk look i din have, på din terrasse eller et helt andet sted. Vi har udviklet mange modeller, som hver især har et særpræget design og udseende.

Indretning med udendørs biopejs

Når du skal indrette et hyggeligt udendørs område, er der mange måder at gøre det på. Det har naturligvis en betydning, hvor stort arealet er, da en altan eller en mindre terasse vil behøve en mere forenklet og praktisk tilgang, mens et stort udendørsareal vil give en større frihed til indretning.

Har du med en altan at gøre, så kan du med fordel have et lille bordsæt stående, hvis der er plads til dette. Det kan være et lille rundt café bord med flotte, sammenklappelige stole, der kan stilles væk, når man ikke er på altanen. Hertil vil en lille udendørs biopejs, som der kan stilles på bordet, være en klar fordel og god løsning. Eksempelvis en Nice Round Tabletop.

Er det en mindre terasse eller et udeareal, som skal indrettes, kan du med fordel vælge at have et havebord med nogle behagelige stole stående, hvortil en udendørs biopejs, som Monaco Square eller Dubai Round, kan stå som et varmende legeme i hjørnet.

På større udendørsarealer, såsom en større terrasse kan du med fordel bruge flere udendørs biopejse, da der her vil være plads til at bruge levende ild til at skabe hygge og stemning, samt varme. Med et flot sofasæt kan du få sofabordet installeret med en built-in brænder, som også er muligt i et større havebord med stole til.

Du kan også omgive dit terrasseområde med store planter, der skærmer for nysgerrige blikke fra naboerne, men du kan også bruge en større udendørs biopejs, som Dubai Square, til indretning af et mere intimt og hyggeligt område. 

Der er således mange muligheder for, hvad du kan gøre med en udendørs biopejs. Det er kun fantasien, og i nogle tilfælde måske også størrelsen på arealet, der sætter grænser.

Lad LUKSUS GASPEJS hjælpe dig

Vores firma består af en række eksperter, som hver især har stor erfaring med rådgivning og installation af udendørs biopejs. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken grad af service, du har behov for.

Med andre ord, kan vi altså både stå for hele installationen af din udendørs biopejs, men du har også mulighed for at klare opgaven helt selv. Vi har skræddersyet løsninger, der hver især er tilpasset behovet for service. Vi ønsker at være din sparringspartner i forbindelse med installationen af din udendørs biopejs, og vi nyder at dele ud af vores erfaring og læring.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 31 32 33 13, hvor vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, således at du får den mest optimale løsning.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?