Brændeovn tilbud - Her finder du et stort udvalg

En brændeovn har typisk både en funktionel og æstetisk funktion i hjemmet, hvor den dels spreder varme, men i ligeså høj grad også spreder både stemning, atmosfære, hygge og karakter i indretningen. Med andre ord, kan den populære varmekilde ses som en investering, der skaber glæde på flere parametre. 

Bedste pejse København

Vi forstår dog godt, hvis mange ikke ‘bare’ kaster penge efter den populære varmekilde, men i stedet venter på, at det rette brændeovns tilbud kommer på bordet. Det skal man dog kigge langt efter hos Luksus Gaspejs. Vi tror ikke nødvendigvis på tilbud på brændeovne, men derimod på skarpe priser – hele året rundt. 

Det betyder også, at vi tilbyder nogle af branchens skarpeste, mest fordelagtige og gennemskuelige priser. Ved køb af en brændeovn laver vi et samlet tilbud, der også inkluderer levering og montering, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Spred hygge i hjemmet med den populære varmekilde

Hygge er en kæmpe stor del af os, og mange vil nok gå så langt at sige, at det er indbegrebet af dansk kultur. Med ‘hyggen’ følger en ubeskrivelig følelse af god stemning, varme og velbehag. 

Derfor kan den populære varmekilde i høj grad også være med til at skrue op for hyggen i de danske hjem, når den æstetiske og funktionelle ovn tændes op og skaber et flammehav af smukke billeder bag den lukkede glasrude. 

Foruden varme, hygge og god stemning følger også en række andre ting med i vores tilbud på en brændeovn. Læs med nedenfor for at få det fulde overblik.

Montering indgår i vores brændeovns tilbud

Hos Luksus Gaspejs hjælper vi dig fra start til slut. Fra det indledende inspirationsmøde og det uforpligtende brændeovns tilbud til den endelige levering og montering. I vores team indgår en række professionelle montører. Derfor er montering også altid en del af den samlede pris, hvis du er interesseret i at få installeret netop dette ildsted i dit hjem. 

Det står dig naturligvis frit for, om du vil takke ja til vores tilbud, der inkluderer montering af dine nye brændeovn – eller du istedet foretrækker at gøre noget af arbejdet selv. Vigtigt er det dog, at den populære varmekilde installeres korrekt og professionelt. 

Få et uforpligtende bændeovns tilbud

Drømmer du om at få installeret den populære varmekilde i hjemmet? Så er du altid velkommen til at kontake Luksus Gaspejs, for et ganske uforpligtende brændeovns tilbud. Vi arbejder med nogle af branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser, hvorfor du altid vil have fuldt overblik over, hvad prisen indebærer. Kontakt os og hør mere allerede i dag. 

Kunne du tænke dig at samle lidt inspiration, inden du beslutter dig? Så er du også velkommen til at tjekke vores Instagram ud, hvor vi inspirerer med de mange smukke løsninger, vi laver i de danske hjem. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.