Elpejs indbygning - miljøvenlig og stemningsfuld løsning

Ønsker du at tage flammerne med indendørs, men uden at skulle tænde op for en brændeovn, så er en elpejs, som indbygning eller fritstående, netop det perfekte valg for dig og dit hjem. 

biopejs

Hvad er en elpejs?

Normalt tænder du en pejs ved hjælp af ild og brænde, men med en elpejs som indbygning eller fritstående, fremskaber du elektriske flammer, som dannes uden ild, røg eller sod. Denne type pejs drives på strøm, og flammen dannes med LED-lys, som skaber en illusion af ægte flammer.

Da denne type pejs fungerer via strøm og ikke brænde, vil du undgå at skulle installere den i en eksisterende skorsten, tæt på et aftræk eller andre steder med udluftning tilgængeligt. Du har derfor også en vis frihed i din indretning med en elpejs som indbygning eller fritstående.

En elpejs som indbygning betyder, at pejsen er integreret eller på sin vis indbygget i væggen. De er væsentligt nemmere end en gaspejs at montere, hvor en gaspejs eller normal pejs kræver aftræk og udluftning. Dog har du med denne pejs ikke ægte flammer men illustrative flammer. 

Disse elektriske og illustrative flammer dannes ved hjælp af LED-lys og til tider vand. Ofte vil man dog kalde denne type pejs for hybridpejs. Du kan læse meget mere om vores hybridpejse her.

Indenfor denne type af pejse finder du nogle, som er koblet til en vandtank, og nogle som kan kobles på vandtilslutningen.

Elegant interiør i din indretning

Du fornemmer hurtigt den gode stemning sprede sig om en elpejs som indbygning, da denne pejs minder om den traditionelle og hyggelige brændeovn. Vi har modeller, som både indfanger den gamle og traditionelle stemning og udseende med en omsluttende kamin i marmor.

Vi har modsat også den mere moderne elpejs som indbygning, hvor minimalistiske og elegante træk er fremtrædende. De moderne modeller står flot som illustrationer på væggen, og hvor nogle af disse indsatser integreres mere langs væggen.

Din indretning når helt nye højder med en elpejs, da du kan placere den mest fordelagtigt for dig. Din frihed skyldes, at den drives på strøm og ikke har behov for tilslutning til en skorsten eller andet aftræk. Du kan derfor placere den ude, inde, langs væggen i stuen eller i hjørnet i soveværelset.

Se vores sortiment af gaspejse.

Professionelt team til opsætning af din elpejs som indbygning

Med LUKSUSGASPEJS er du sikret en professionel partner, hvor din pejs sættes op med omhu og med sans for detaljen. Vi er en samling af erfarne og dygtige folk indenfor alt fra indretningsarkitekter, montører og til håndværkere.

Med os får du en sparringspartner, hvor vi løbende holder dig informeret om processen, og hvor du kan tage del i det, du ønsker. Vi ser dine muligheder fra flere vinkler og finder i samarbejde med dig frem til den bedste elpejs som indbygning eller anden type pejs – alt efter ønske og behov. En elpejs passer godt ind i en bolig med alle typer af gulve – bedste sildebensgulv, plankegulve og mange flere.

Det er vigtigt for os at understrege, at alle er forskellige og selvsamme er vores løsninger. Med skræddersyede løsninger får du det mest optimale resultat – om det en biopejs, gaspejs, hybridpejs eller elpejs.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.