Giver en elpejs varme?

Det korte svar på “giver en elpejs varme” er: ja, det gør den, hvis du ønsker det. Der findes nemlig en lille varmeblæser, som er med til at producere varme. 

elpejs

Det skal dog tilføjes, at varmemængden og effekten heraf varierer alt efter, hvilken elpejs der er tale om. Mange modeller har mulighed for at aktivere et varmelegeme, men også frakoble dette, ønskes pejsen blot tændt for hygge og visuel effekt. 

Se vores store udvalg af elpejs med varmeblæser her.

En pejs til alle sæsoner

Da flammerne i en elpejs blot er en illusion, og altså ikke den ægte vare, skaber disse ikke varme i sig selv. Dette er en stor fordel, hvis du ønsker at tænde for pejsen i sommermånederne, hvor det allerede er varmt i hjemmet. Det kan være utrolig hyggeligt at se på flammerne om aftenen især, og du skal ikke bekymre dig om, at temperaturen stiger. 

Omvendt kan varmen aktiveres i de kolde måneder, hvor varmen fra pejsen kan være enormt behagelig. Svaret på “giver en elpejs varme?” er derfor, at det gør den, hvis du ønsker det. 

Mange fordele ved en elpejs

Hos os kan du vælge mellem et hav af forskellige elpejse, herunder elpejs med varme, så du kan finde præcis den model, der passer til dit hjem. Med en elektrisk pejs, kan du hurtigt og nemt tænde for hyggen, når du ønsker at nyde de smukke flammer. 

Det er en nem og sikker løsning, hvor du heller ikke skal tænke på rengøring, da der hverken kommer sod eller aske fra pejsen. Den er derudover også børnevenlig, da varmeblæseren giver en el pejs varme, når den tændes og slukkes efter behov. 

Vi håber, du er blevet klogere på spørgsmålet om, giver en elpejs varme. Kontakt os endelig, skulle du have flere spørgsmål eller brug for vejledning. 

FAQ

Giver en elpejs varme? 

En elpejs giver varme, hvis du ønsker det. Der findes nemlig en lille varmeblæser, der producerer varme, hvis du tænder for den. Det er dog ikke selve flammerne, der giver varme, da disse blot er en illusion. 

Er en elpejs sikker?

Ja, en elpejs er som udgangspunkt utrolig sikker. Modsat en almindelig pejs, er der ikke tale om ægte flammer, hvorfor en elpejs hovedsageligt er for hyggen og det visuelle udtryks skyld, og ikke for at skabe højere temperatur i hjemmet. 

Kan jeg vælge forskellige modeller?

Hos Luksus Gaspejs kan du vælge mellem utroligt mange forskellige modeller, så du kan være sikker på at finde en rette løsning for dig. Vi har både fritstående og væghængte modeller, så du kan være sikker på at finde en type, der passer ind i dit hjem. 

Hvordan skaber en elpejs varme?

En elpejs er både god til sommer og vinter, da varmeblæseren kan til- og frakobles efter behov. Varmeblæseren kan derfor skabe en smule varme i hjemmet på en kold vinterdag, men slukkes om sommeren, når du blot ønsker at nyde de smukke flammer og skabe hygge i hjemmet.

Vi bliver blandt andet nævnt her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.