Vi har leveret og monteret mange gaspejse

Kom forbi vores showroom I Vedbæk og se hvad der er muligt inden for gaspejse. LUKSUS GASPEJS har Danmarks største showroom. Her har vi opbygget over 600 m2 kun med gaspejse. Vi har et stort udvalg både i inde og ude gaspejse. Vi har opbygget over 35 forskellige gaspejse i vores showroom. Vores showroom er opdelt som i et privat hjem – så om du ønsker din næste gaspejs i din stue, køkken, hall, soveværelse, anneks eller på din terrasse – så kom og se hvad der er muligt.

Før/efter

Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne for hvor du kan placere en gaspejs.

De fleste gaspejse kan køre på naturgas eller flaskegas – hvilket giver mange muligheder for at placere din næste gaspejs.

Besøg vores showroom og se over 35 forskellige modeller der er opbygget.

Vi har mange kundecases vi kan vise med før og efter billeder.

Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne for hvor du kan placere en gaspejs.

De fleste gaspejse kan både køre på naturgas eller flaskegas – hvilket giver mange muligheder for at placere din næste gaspejs.

Besøg vores showroom og se over 35 forskellige modeller der er opbygget.

Kundecase

Vi har mange kundecases vi kan vise med før- og efterbilleder til inspiration.

Hos LUKSUS GASPEJS samler vi på tilfredse kunder – vi har leveret og monteret gaspejse til mange kunder på anbefaling. Det er vi stolte over og sætter en stor ære i. Kom forbi vores showroom og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Kort sagt så er vi eksperter i levering, montering og opbygning af gaspejse inde og ude. Vores mål er at gøre det enkelt at købe en gaspejs.

Vi sælger både til private og erhvervskunder og er leverandør og samarbejdspartner for flere af landets førende entrepenører, artitekter og typehusfirmaer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?