Kunstig pejs - Elektrisk hygge i hjemmet

Normalt vil man måske forbinde hygge med levende lys i form af tændte stearinlys og ild i pejsen, men vi kan garantere dig for, at det er ligeså hyggeligt – og endda sundere – med en kunstig pejs. En elektrisk pejs består af kunstige flammer, der skabes af LED-lys og dermed skaber en illusion af ild.

elpejs

Du slipper for sod, aske og røg, hvis du køber en biopejs eller en elektrisk en til dit hjem. Det er meget bedre for indeklimaet sammenlignet med en gammeldags brændeovn, der endda også kræver rengøring af det, den udskiller, hvilket du slipper for med en moderne variant. 

Selvom du undgår alt det beskidte, som en brændeovn udskiller, får du altså stadig varmen med i købet, trods det er kunstige flammer. Der er nemlig en indbygget varmeblæser i el pejsen. Den kan derfor både anvendes rent dekorativt til at skabe hygge og liv i rummet, men den kan også have et formål om at agere varmekilde.

En sikker løsning

Der er efterhånden mange fordele ved en kunstig pejs. Hvis der er børn eller husdyr i hjemmet, kan det være en fordel med en el pejs, da det som sagt ikke er ægte ild, der kommer ud fra den. Det kan være en smule mere trygt at vide, at der ikke er nogen, der kan komme til skade.

Der skal heller ikke hugges eller købes brænde, når den er elektrisk, hvilket både kan spare dig for splinter og penge i de koldere måneder. Du kan endda helt selv vælge, om der skal være varme på eller ej, så selv i de varme perioder kan du nyde romantikken og hyggen ved flammerne.

De fleste modeller har en tilhørende fjernbetjening, så du kan indstille den og betjene den på afstand. Nogen modeller har eksempelvis indstillinger for temperatur.

Forskellige typer pejse

Hvis du er blevet lidt lun på en kunstig pejs, kan du begynde at udforske dine muligheder for indretning og montering. Vi tilbyder tre forskellige former for monteringer. Det er henholdsvis en front-, en hjørne- og en panorama elpejs.

Hvis du er mest til det tradtionelle udtryk og faktisk gerne vil have en autentisk brændeovn, men ikke må i din ejendom eller ikke ønsker det forurenende indeklima, så er en front elpejs den perfekte løsning til dig.

Den ligner en helt almindelig brændeovn på en prik, men har alle de førnævnte fordele, og kan endda monteres i alle typer boliger.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?