Lille brændeovn - Hyggestemning til den mindre bolig

Drømmer du om at tilføre hygge, varme og stemning til din bolig i form af rigtige flammer? Men er pladsen trang? Så er en lille brændeovn måske den rette løsning for dig og din bolig.

Bedste pejse København

Med en lille brændeovn i hjemmet kan du tilføre samme hyggelige stemning og smukke element i indretningen, som ved en almindelig model, men på langt mindre plads. Perfekt til dig, der bor småt eller blot ønsker en model, der ikke tager alt pladsen i stuen.

Et stort udvalg hos Luksus Gaspejs

En lille brændeovn er særligt kendetegnet ved at være størrelsesmæssigt mindre end de almindelige modeller, som man typisk kender fra de danske hjem rundt om i landet. De mindre modeller er ligeledes udstyret med et mindre brændekammer, hvilket betyder, at mindre varme også udledes af de små modeller. 

Derfor skal man også være opmærksom på, at en lille brændeovn i højere grad er et hyggeligt element i indretningen og hjemmet, snarere end en reel varmekilde. Dermed ikke sagt, at de små modeller ikke varmer, for det gør de naturligvis på samme vis som de store modeller – blot ikke i ligså stort omfang. 

Er du på udkig efter en stor eller lille brændeovn, har vi hos Luksus Gaspejs et stort og velassorteret udvalg af de funktionelle og æstetisk smukke varmekilder. Vælg mellem de moderne modeller, der hænges på væggen eller gå mere klassisk til værks med en model på fire ben.

Fordelene ved en lille brændeovn

Vi har tidligere været inde på en række af fordelene ved at investere i de små ildsteder til hjemmet. For det er naturligvis den pladsbesparelse, du opnår ved at få installeret en mindre model, fremfor de større modeller. 

Bor du småt, men drømmer du om det hyggelige element, som de rigtige flammer fra varmekilden giver, så er en lille brændeovn det helt rigtige valg for dig. Her får du nemlig nøjagtigt den samme hyggelige stemning og kig ind til de vilde flammer, der spreder sig i den lukkede ovn. 

Selvom en lille brændeovn naturligvis ikke varmer ligeså meget som de store modeller, er der stadig varmestråler at hente fra ildstedet, som betyder, at din bolig varmes af de ægte flammer. Derfor tjener en lille brændeovn også flere formål i dit hjem – og kan være en både funktionel og æstetisk smuk måde at tilføje varme til hjemmet. 

Find den rette model til dit hjem

Der findes et hav af forskellige modeller på markedet. Derfor gør vi hos Luksus Gaspejs også en dyd ud af at hjælpe og vejlede dig, så du finder den helt rette lille brændeovn til netop dit hjem. 

Vi består af en håndfulde kompetente specialister med stor ekspertise inden for de moderne varmekilder til hjemmet. Derfor hjælper vi dig gerne med alt fra opstart og inspirationssøgning til den efterfølgende levering og montering.

Har du brug for inspiration, er du også altid velkommen til at besøge vores Instagram, hvor vi løbende deler inspiration fra de hjem, vi får lov til at pryde med de smukke varmekilder. Her kan du også finde inspiration, hvis du går og drømmer om en gaspejs, en biopejs eller en elpejs.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.