Udendørs gaspejs - Se udvalget i Danmarks største showroom

Vi kan opbygge den type udendørs gaspejs du ønsker. Måske du ønsker en gaspejs opbygget på din terrasse eller du ønsker din nuværende pejs ombygget til en moderne gaspejs. Lad os sammen finde ud af hvad der passer til dig. Find den model der passer dig og kontakt os for et tilbud. Eller besøg os i Vedbæk i Danmarks største gaspejseshowroom. Her kan du se et stort udvalg af udendørs gaspejse monteret i forskellige materialer. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

De fleste udendørs gaspejse kan leveres til både naturgas eller flaskegas. Det er derfor næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor du kan placere en gaspejs.

LUKSUS GASPEJS har branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser.

Vi har mulighed for hurtig montering og levering.

Vi kender alle det med at sidde udendørs på en cafe eller restaurant, hvor det begynder at blive småkøligt, så der bliver tændt for varmelamperne. På samme måde kan man få udendørs gaspejse. Udover at den udendørs gaspejs bringer ekstra varme udenfor når solen går ned, så giver den også hygge og stemning til terrassen eller haven. Med moderne, enkelt design skaber gaspejsen ikke kun et rum for sig selv i haven, men den åbner også op for nye indretningsmuligheder af dit udendørsareal.

I vores udendørs sortiment finder du blandt andet udepejsene ETNA og Italkero Focus 80, som kan tilpasses og skræddersys dine terrasse-ønsker. Deres elegante udseende skaber hygge og luksuriøsitet for alle pengene, og de vil med garanti sprede glæde og varme til de sene aftentimer. Hvorfor rykke ind når det bliver mørkt? Vores udendørs gaspejse giver dig mulighed for at forlænge de danske sommeraftener efter dit behov.

Gaspejse til både ude og inde

Hos LUKSUS GASPEJS skræddersyr vi pejse, der kan placeres både ude og inde. De udendørs pejse kan fås i en flytbar model, der gør det nemt at flytte pejsen rundt på terrassen eller i haven. Her placeres udepejsen på hjul med sikkerhedslås, så du kan være helt tryg ved, at din udendørs gaspejs står stabilt og sikkert. Vi kan også tilbyde opbygning omkring en gaspejse indsats, som passer til netop dit havemiljø. Lad os hjælpe med inspiration til den bedste løsning hos dig.

De indendørs pejse fås i forskellige modeller, som kan underbygge din indretning og personlige stil. Skal din gaspejs være stuens centrum, fungere som rumdeler, eller skabe hygge i en hjørnekrog? Med vores skræddersyede indendørs gaspejse, kan vi opfylde alle dine forestillinger for din ønskede indretning. Dertil tilbyder vi installation af gaspejsene, så du bekymringsfrit kan få vores dygtige installatører til at gøre alt arbejdet for dig.

Hvordan indrettes terrassen med en udendørs gaspejs?

Hvis du mangler et kreativt sind, der kan se muligheder i din have eller på din terrasse, er du meget velkommen til at kontakte os for at få kvalificeret rådgivning. Du er ligeledes altid velkommen i vores showroom i Vedbæk, hvor du kan få en masse inspiration til, hvordan du vælger den rigtige gaspejs. Vores showroom har åbent når det passer dig – også i weekenderne og om aftenen, da vi altid ønsker at imødekomme dine behov og ønsker.

Når din udepejs skal installeres tilbyder vi fire monteringspakker – alt efter dine behov. Vores bronzepakke er for dig som ér, eller bor sammen med en handyman, og derfor kun ønsker vores hjælp til montering og tilslutning af pejsen – resten står du selv for. Hvis du derimod ønsker, at vi klarer alt fra start til slut, tilbyder vi vores luksuriøse guldpakke. Vi opbygger din udendørs gaspejs i de aftalte materialer, og laver en komplet tilslutning af pejsen til el for at undgå brug af batterier.
Har du derimod allerede en udepejs, som du ønsker at ombygge til en gaspejs, skal du vælge vores ombygningspakke. Her står vi for at ombygge din pejs til gas, inklusiv komplet montering og opsætning af din nye pejs. Afslutningsvist sørger vi selvfølgelig altid for at gøre rent og oprydde efter os, så vi ikke efterlader nogle spor – ud over en strålende ny udendørs gaspejs selvfølgelig. Du kan også læse mere om pejseindsats i eksisterende skorsten, pejseindsats tilbud, pejseindsats til et hjørne for at danne dig et overblik over pejseindsatse.

Viser alle 7 resultater