Trimline Quartz

27.500,00 DKK

Trimline Quartz fritstående gaspejs er en super elegant og hyggelig gaspejs der tager sig godt ud i selv de mindste rum. Denne fritstående gaspejs kan også installeres på smalle vægge. Standard modellen har brændestykker og gaspejsens bagvæg er med rillepaneler. Med et enkelt klik og pejsen er klar til brug.

Trimline fritstående gaspejse er det perfekte valg til dit hjem hvis du ønsker et charmerende udtryk. Quartz gaspejs vil også være et oplagt valgt til sommerhuset.

Ryd

Delbetaling
690 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 27.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 690 kr. Samlede kreditomkostninger 5.577 kr. Samlet tilbagebetaling 33.077 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,77%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Spørgsmål?

Tal med en specialist

Beskrivelse

Trimline Quartz fritstående gaspejs er en super elegant og hyggelig gaspejs der tager sig godt ud i selv de mindste rum. Denne fritstående gaspejs kan også installeres på smalle vægge. Standard modellen har brændelook og gaspejsens bagvæg er med rillepaneler. Med et enkelt klik og pejsen er klar til brug.

Trimline fritstående gaspejse er det perfekte valg til dit hjem hvis du ønsker et charmerende udtryk. Quartz gaspejs vil også være et oplagt valgt til sommerhuset.

Se vores skræddersyede monteringspakker som gør det nemt og sikkert for dig at købe en gaspejs hos LUKSUS GASPEJS. Besøg vores showroom eller ring for at høre mere om vores pakkeløsninger, vi hjælper gerne med inspiration til valg af gaspejs, placering og beklædning til din gaspejs.

Vægt 85 kg
Gastype

FlaskegasNaturgas

Standard tilbehør

"Brænde" og bunddækkeEcomaxFjernbetjeningFjernbetjeningsholderGasskabInspektionslemKonvektionsristeMetal ben til monteringPebblesSort baggrund med rillepaneler