Trimline Zircon

24.995,00 DKK

Trimline Zircon fritstående gaspejs er Trimlines mindste fritstående gaspejs. De runde hjørner og åbne design giver hygge og tager sig godt ud i selv de mindste rum. Denne fritstående gaspejs kan også installeres på smalle vægge. Standard modellen har en brændebund med brændende og glødende brændestykker, som giver en særpræget oplevelse af flammerne. Med et enkelt klik og pejsen er klar til brug.

Trimline fritstående gaspejse er det perfekte valg til dit hjem hvis du ønsker et charmerende udtryk. Quartz gaspejs vil også være et oplagt valgt til sommerhuset.

 

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Spørgsmål?

Tal med en specialist

Beskrivelse

Trimline Zircon fritstående gaspejs er Trimlines mindste fritstående gaspejs. De runde hjørner og åbne design giver hygge og tager sig godt ud i selv de mindste rum. Denne fritstående gaspejs kan også installeres på smalle vægge. Standard modellen har en brændebund med brændende og glødende brændelook, som giver en særpræget oplevelse af flammerne. Med et enkelt klik og pejsen er klar til brug.

Trimline fritstående gaspejse er det perfekte valg til dit hjem hvis du ønsker et charmerende udtryk. Quartz gaspejs vil også være et oplagt valgt til sommerhuset.

Se vores skræddersyede monteringspakker som gør det nemt og sikkert for dig at købe en gaspejs hos LUKSUS GASPEJS. Besøg vores showroom eller ring for at høre mere om vores pakkeløsninger, vi hjælper gerne med inspiration til valg af gaspejs, placering og beklædning til din gaspejs.

Vægt 65 kg
Gastype

FlaskegasNaturgas

Standard tilbehør

"Brænde" og bunddækkeEcomaxFjernbetjeningGasskabInspektionslemKonvektionsristeMetal ben til monteringRammeløsSort baggrund med rillepaneler