Dobbeltsidet biopejs - Bæredygtig luksus til hjemmet

Med en dobbeltsidet biopejs har du mulighed for at tilføje et smukt og luksuriøst item til dit hjem. Den bæredygtige løsning er både elegant og hyggelig, og giver en fantastisk stemning inde og ude. 

Men en indendørs biopejs får du en løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om sod og aske. Den brænder nemlig på bioethanol, og behøver af denne årsag ikke noget aftræk eller nogen skorsten. 

Vælg din drømmemodel

En dobbeltsidet biopejs kan bygges til alle hjem, og er oplagt til både hus og lejlighed. Den fås i mange forskellige varianter, så du kan vælge præcis den model, der passer til dit hjem. Se eksempelvis vores frit stående og udendørs modeller.

Ønsker du en biopejs indendørs eller udendørs, kan du vælge forskellige størrelser og modeller, så det er helt op til dig, hvor meget den smukke pejs skal fylde. Uanset hvad, er der kælet for detaljerne, og alle modeller kommer med et unikt design. 

De kan bygges ind i alle slags vægge eller stå frit, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. 

En dobbeltsidet biopejs skaber hygge

Der er intet bedre, end at sidde tæt sammen rundt om ilden. Om det er på en kold vinterdag, hvor der er brug for lidt ekstra hygge og nærvær, eller om det er på en dejlig sensommeraften, hvor det sidste glas rosé skal nydes i flammernes skær, er helt op til dig. 

Uanset hvad står hygge og god stemning øverst på listen, når det kommer til vores dobbeltsidet biopejs. Det er svært ikke at blive glad, når man kigger ind i de fængende flammer, og lader tankerne vandre.

Ønsker du ikke en dobbeltsidet biopejs, kan nogle modeller også fåes som gas, el eller hybrid. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.