Kan dine gaspejse-drømme gå i opfyldelse?

Ønsker du at opgradere dit hjem eller gøre det mere moderne med en elegant pejs, der kan monteres efter dit ønskes, men er du i tvivl, om det kan lade sig gøre? Så har du fundet det rette sted at få svar.

Gaspejs skorsten

En gaspejs fra LUKSUS GASPEJS giver et væld af indretningsmuligheder, da pejsen kan indsættes både som en fritstående pejs udendørs, som en tunnel, der kan ses fra begge sider af en væg, som en varmende rumdeler af større rum, eller installeret ind din allerede eksisterende skorsten. Mulighederne er mange, og derfor er vi også sikre på, at vi kan finde en god løsning, der kan give dit hjem ro og varme.

Funktionen af skorstenen i en gaspejs

Du vil bemærke at der er stort udsving i gaspejs pris, da det afhænger af elementer som eksempelvis design, størrelse og placering. Hos Luksusgaspejs.dk har vi branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser. Vores priser starter fra 16.750 kr. inkl. Moms.

En faktor der spiller ind i en gaspejs pris er, om du ønsker at få en indbygget eller fritstående gaspejs. Herunder er der mange stilarter at vælge imellem. Vi tilbyder blandt andet den traditionelle front gaspejs, en panorama gaspejs hvis du gerne vil kunne se flammerne fra flere sider, eller en tunnel gaspejs hvis du gerne vil kunne nyde varmen fra 2 rum

Nemmere vedligeholdelse med en gaspejs

Den moderne gaspejs fungerer anderledes end en traditionel brændepejs, hvor skorstenen er essentiel for opbygningen. Dog behøver en gaspejs stadigvæk en skorsten. Denne opbygges dog ikke som vi normalt kender en skorsten. Derimod anvender en gaspejs et dobbelt aftræk, hvoraf to forbindelser udgør det, der kan betegnes som en skorsten for gaspejsen.

Det dobbelte aftræk fungerer således, at der bygges to forbindelser mellem gaspejsen og det fri, som udgør skorstenen. Gennem den ene forbindelse tilføjes der ilt til pejsen, som giver ilden plads til at ånde, og gennem den anden forbindelse udskilles overskydende restgasser. På den måde kan gaspejsen installeres gennem en eksisterende skorsten, men der er også mulighed for at installere pejsen gennem væg eller loft.

Muligheder for gaspejs med eller uden skorsten

Gaspejse fra LUKSUS GASPEJS kan installeres både inde og ude, og af denne årsag er der naturligvis også forskel på, om der behøves en skorsten til pejsen.

Drømmer du om en gaspejs udendørs, behøves der selvfølgelig ingen skorsten, da eventuelle restgasser vil blive ledt væk af vinden. Disse kan installeres både som fritstående pejse eller integreret i havebordets midte. Læs her mere om mulighederne for udendørs gaspejse.

Indendørs gaspejs med skorsten

Det er, for indendørs brug, påkrævet, at der installeres et aftræk. Hertil findes mange muligheder for både indretning og størrelse. Muligheder for pejse med skorsten i væggen kan for eksempel være front gaspejs eller mirror flame, hvor aftrækken til pejsen laves ind i væggen.

Ved installation af én af tunnel pejsene fra vores store udvalg, vil pejsen have sin skorsten op igennem loftet. På den måde vil gaspejsens skorsten være usynlig, og derfor er pejsen mere diskret i dit hjem.

Spørgsmål til gaspejse og skorstene?

Har du konkrete spørgsmål i forhold til gaspejse og skorsten i dit hjem, eller ønsker du at høre mere om mulighederne, så kontakt os gerne på mail: info@luksusgaspejs.dk.

Du er desuden også velkommen til at besøge os i vores showroom i Vedbæk efter aftale.Følg os på de sociale medier, Instagram og Facebook, for at få inspiration til dit eget hjem.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?