Tunnel gaspejse

Tunnel gaspejs – Byd hyggen og varmen ind i to rum samtidig

Drømmer du om en tunnel gaspejs i dit hjem, som både vil bidrage med en luksuriøs og hyggelig stemning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Luksus Gaspejs har vi nemlig et stort udvalg af tunnel gaspejse, som kan placeres flere forskellige steder i dit hjem. 

Se udvalget

Nyd flammerne fra flere vinkler 

En tunnel gaspejs er det helt oplagte valg for dig, der ønsker at nyde flammerne fra pejsen fra flere vinkler. En tunnel gaspejs har nemlig glas på begge sider, hvilket gør, at du kan nyde synet af de smukke flammer fra flere rum samtidig. 

Derudover kan en tunnel gaspejs fungere som den perfekte rumdeler, hvis du eksempelvis har et stort rum, som du ønsker at bryde med et levede og luksuriøst indretningselement. Flammerne skaber ikke kun en hyggelig stemning i rummet, de spreder også varme ud til alle hjørner og afkroge af din bolig. 

Uanset om du ønsker en tunnel gaspejs i dit sommerhus, i en lejlighed eller i en villa, er mulighederne mange, og det er kun fantastien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette med en tunnel gaspejs. 

En tunnel gaspejs er en nem og elegant løsning

En af fordelene ved at vælge en tunnel gaspejs i dit hjem er, at det er en meget nem og elegant løsning, som kræver begrænset arbejde. Du kan nemlig styre både flammer og varme med en fjernbetjening eller app, mens du befinder dig på afstand. Dermed er du fri for at skulle ud og hugge brænde eller kæmpe med at få ild i pejsen. 

Derudover er en tunnel gaspejs et oplagt valg, da der ikke er behov for rengøring af sod og aske, og samtidig er der stor fleksibilitet i forhold til placeringen. En tunnel gaspejs vil desuden ikke påvirke dit indeklima, og derfor er den en perfekt løsning i ethvert hjem. 

Da en tunnel gaspejs ikke påvirker indeklimaet, kan den installeres i alle rum. Helt konkret fungerer det ved, at der monteres et dobbelt aftræk på gaspejsen, hvoraf det ene bruges til at sende restgasser ud af pejsen, mens det andet sender ilt ind til pejsen. 

Systemet er dog lukket, og på den måde kan man undgå, at indeklimaet påvirkes. Systemet med dobbelt aftræk er gældende, uanset om du vælger en hjørne gaspejs eller en tunnel gaspejs.

Du er altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale, hvor vi kan sætte dig ind i, hvordan vores tunnel gaspejse fungerer, hvis du kunne tænke dig at blive klogere på vores produkter. 

Lad os sammen finde den rette tunnel gaspejs

Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde lige netop den tunnel gaspejs, der passer bedst ind i dit hjem. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at skulle bestemme sig for, hvilken tunnel gaspejs du skal vælge, og derfor synes vi, at du skal komme forbi vores showroom i Vedbæk. 

Vores showroom er Danmarks største indenfor branchen, og her har du mulighed for at opleve vores smukke ildsteder i virkeligheden. På den måde er det nemmere at forestille sig, hvordan en specifik model vil passe ind i dit hjem, og derudover kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette et rum med en tunnel gaspejs. 

Du kan finde os blot to minutter fra Helsingørmotorvejen, og hvis det ikke passer dig at komme forbi i vores åbningstid, så er du også velkommen til at kontakte os, for vi åbner gerne dørene for dig på andre tidspunkter – også weekender og aftener.  

Hos Luksus Gaspejs er teamet sammensat af autoriserede el-installatører og uddannede håndværkere, med høj kompetence i netop installering af tunnel gaspejs, samt professionelle designere. 

Du kan læse mere om tunnel gaspejse her.

Viser alle 6 resultater