Hjørne brændeovn - Væghængt eller indbygget hjørnepejs

Med en hjørne brændeovn kan du udnytte uanvendte arealer af dit hjem til at skabe varme og hygge. Her kan en væghængt eller indbygget pejs nemlig være en fordel.

hjørne gaspejs

En brændeovn er ikke bare en hyggelig måde at skabe varme på, men også en effektiv måde. Her genererer du nemlig varme inde i selve ovnen, såvel som i metallet herom, der længe efter vil varme godt på eftervarmen. Dermed er det også en energivenlig og billigere løsning til varme.

Skab smukke arealer med en brændeovn

Det allerbedste ved en pejs eller brændeovn er naturligvis, at den skaber det hyggeligste og mest rolige lys, som både kan nydes for sig selv, eller som primærkilde, i vintermånederne.

Den blide dans fra flammerne er med til at give det smukke, rødlige lysflimmer på gulvet og væggene, der er med til at samle et helt rum, så det føles varmere, hyggeligere og mere intimt. Foruden dette, er en hjørne brændeovn også en effektiv måde at varme sit hjem op på.

Ved at udnytte det areal, som normalt kan være svært at bruge i indretningen, nemlig hjørner, får man langt mere ud af de kvadratmeter, man har at gøre godt med. Og desuden kan det også være med til at samle større rum, som har en L-vinkel, ved at installere en indbygget hjørnepejs på hjørnet, hvor rummet knækker.

Det giver varme og lys til hele rummet, både til den ene ende og den anden ende. En fuldendelse af rummets æstetik og sammensætning.

Fordele ved en hjørne brændeovn

Der findes mange fordele ved at vælge en hjørne brændeovn, fremfor en fritstående pejs eller lignende, fordi den nemlig kun optager areal i et hjørne fremfor flere kvadratmeter midt i rummet.

Desuden kan du få flere forskellige typer af hjørne brændeovne, herunder både indbyggede, som vi har vendt ovenfor, men også en vægthængt pejs, der kan give mere gulvplads end andre typer af brændeovne.

Læs mere om vores brændeovne her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.