31 32 33 13

Indbygget gaspejs

Få mere indblik her

Det er ikke uden grund, at en indbygget gaspejse stadig stiger i popularitet. Særligt skyldes det den høje brugervenlighed, deres tidsløse design og de mange nye indretningsmuligheder de bringer. Vi har stort set alle gaspejse på markedet i vores sortiment. Du kan derfor let og overskueligt danne dig et overblik, over de forskellige modeller, inden du vælger din nye gaspejs.

Vælg den model der giver mest til din bolig

Med de mange forskellige muligheder vi tilbyder, er du sikker på at kunne finde den perfekte gaspejs til din bolig og indretning, uden at skulle gå på kompromis med design og kvalitet.

Når det kommer til den indbygget gaspejs, tilbyder vi forskellige modeller:

Alle fem modeller fås med enten flaskegas eller naturgas. Du får også en medfølgende fjernbetjening, så du ved en enkelt knap kan tænde op i din gaspejs. Med fjernbetjeningen kan flammerne styres, så du helt selv kan sætte den rette stemning for dig og din familie, venner eller gæster. De er alle lavet i moderne design, som bringer varme og hygge med sig i din indretning.Tilfælles har de også alle naturtro flammer med autentiske gnister og gløder. Du kan tilvælge forskelligt ‘brænde’ i sten og keramisk træ, alt efter om du ønsker et mere autentisk eller moderne udtryk i din gaspejs. Da denne type pejs er bedre for indeklimaet, er det muligt at installere den i næsten alle rum – der findes altså mange muligheder.

Forskelligt fra modellerne er glasset, og hvorpå du ser flammerne. Ved nogle af modellerne er det muligt at se igennem glasset, til rummet på pejsens anden side. Andre viser kun flammerne forfra, både forfra og siderne, eller følger et hjørne, så du kan følge gløderne fra to sider.

Vigtige ting at huske inden du køber din indbygget gaspejs

Efter du har undersøgt mulighederne og fået en masse information, foreslår vi at du går på opdagelse i din bolig. Find ud af hvilken model der vil passe bedst ind i din indretning, og hvad der giver størst mulig effekt til interiøret.

Her er en oversigt over de vigtigste ting, du skal undersøge, inden du vælger din nye indbygget gaspejs:

Hvis du ønsker at få et professionelt indblik i, hvad der kan lade sig gøre i din bolig, eller blot ønsker inspiration og ideer, er du velkommen til at kontakte os. Vores team af håndværkere, montører og indretningsarkitekter står klar til at hjælpe dig videre med dine drømme om en gasbrændeovn.

Hvorfor vælge os til at udfylde dine drømme

Hos os har vi et stort sortiment, som tilbyder næsten alle gaspejse der fås på markedet. Vi har Danmarks største showroom, som gør det både nemt og gennemskueligt for dig at se alle modellerne.

Derudover har vi forskellige monteringspakker, som både betyder at vi leverer og monterer for dig, men også at du frit kan vælge den pakke, som passer bedst til dine behov. Vi tilbyder altså både flere indretningsmuligheder og fleksibilitet, når du køber en gaspejs hos os.

Derfor skal du vælge os – vi har:

Vi tror på en gennemsigtig service, som altid står klar til hjælp og besvarelse af spørgsmål. Vi vil derfor med glæde give dig et uforpligtende tilbud, og forsøge at hjælpe dig så godt som muligt på vej mod dine pejsedrømme.

Tal med en specialist

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os