Hvad koster en elpejs? - Priser, modeller og gode tilbud

Hvad koster en elpejs egentlig, og hvor kan man købe en? Der findes mange gode spørgsmål, med lige så mange gode svar. Hos Luksus Gaspejs finder du et væld af eksklusive elpejse i forskellige modeller og til forskellige formål. Find herunder priser og mere.

elpejs

Hvad koster en elpejs?

Hvad koster en elpejs så? Det kommer naturligvis helt an på både størrelse, model og andre forhold, men hos Luksus Gaspejs kan du få en eksklusiv elpejs til mellem 18.500 kr og 28.500 kr.

Blandt vores mange modeller finder du både elpejse med panoramisk udkig til de dansende flammer, hjørnepejse, der giver udsyn fra flere sider, samt front elpejse, som kan nydes ligesom en almindelig pejs.

Vores eksklusive udvalg

Drømmer du om en elpejs, der skal både ligne og virke som en almindelig brændefyret pejs, kan du med fordel vælge vores Trimline 100E Solus Front, der netop giver et godt udsyn til den varme ild og har en god størrelse. Denne model fås også i flere længder, så du kan vælge lige netop den, der passer ind i dit hjem.

Har du et hjørne, du godt kunne tænke dig at udnytte til at skabe varme? Dette kunne eksempelvis være hjørnet i en vinklet stue. Så kan du med fordel vælge én af vores luksuriøse hjørnepejse. Trimline 130E Solus Corner giver netop denne flotte åbning på begge sider af hjørnet, så du kan nyde ilden i begge ender at det vinklede rum.

Sidst, men ikke mindst, finder du også i vores udvalg den fantastiske panorama-serie, som giver en helhedsoplevelse af pejsens indre. Med det brede udsyn skabes også rig mulighed for ilden til at afspejle sit lys i hele rummet. Se blandt andet vores Trimline 150E Solus PanoramicNysgerrig på andre pejse? Se også hvad koster en gaspejs.

FAQ

Hvad koster en elpejs?

Du kan flere steder finde billige elpejse. Søger du en elpejs, der både er eksklusiv og som kan bruges som en almindelig pejs i hjemmet, kan du med fordel finde flere modeller hos Luksus Gaspejs. Vi har elpejse fra 18.500 kr og op efter.

Hvordan virker en elpejs?

En elpejs drives af strøm. Derfor vil der heller ikke være en rigtig flamme i pejsen, men derimod en illusion, som kan ligne virkelig ild. I nogle modeller kan flammen skifte farve, så du kan få en lysere eller mørkere oplevelse.

Kan en elpejs integreres i indretningen?

Ja, en elpejs fra Luksus Gaspejs kan eksempelvis sættes ind i gamle pejse, så den ligner en almindelig pejs. Herudover kan du både finde pejse til hjørner, til panoramisk udsyn og med front view.

Hvad koster det at få monteret en elpejs?

Du kan hos Luksus Gaspejs finde flere forskellige monteringspakker, så du kan vælge lige netop den, der passer dine behov. Vælg blandt andet mellem at få hjælp til ganske få dele, eller få hjælp til alt, fra A til Å.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.