HVAD KOSTER EN GASPEJS?

Det kan være svært at overskue, hvad det koster at få en gaspejs – der er en pris på selve gaspejsen, men derudover er der også rørpakker, montering mv. For at gøre det så overskueligt som muligt giver vi dig herunder et overblik af alle steps i processen.

Eksempel på pris på en Trimline 63 Corner

Priseksempel 59.250 kr inkl. moms

Pris for dig, som er handyman eller har egne håndværkere

Priseksempel 71.450 kr. inkl. moms

Pris for dig, der gerne selv vil bidrage til procesen (spartel, fils og maling)

Priseksempel 91.450 kr. inkl. moms

Pris for dig, som ønsker, at vi klarer alt fra start til mål i installationen af din gasbrændeovn

Priseksempel 107.700 kr. inkl. moms

Til dig som ønsker at vi klarer alt fra start til mål og som ønsker en særlig opbygning

EKSTRA TILVALGSMULIGHEDER:

• Tilslutning og montering af adapter af aut. El installatør – pris. 2500 kr. inkl. moms

• Tilslutning og træk af elkabel fra stikkontakt af aut. El installatør – pris. 3500 kr. inkl. moms (max 4 meter)

• Spartel og maling efter elektriker af træk af elkabel – priser fra 2500 kr. inkl. moms

• Trækning og opsætning af gasrør, samt materialer – fra 2000 kr. inkl. moms

• Special opbygninger eller indpakning af pejsen i special materialer (træ, marmor, klinker, læder) – tilbud udarbejdes.

* Prisen på rørdele afhænger af antal rørdele. Tilbud udarbejdes.
** Priserne er gældende i Storkøbenhavn og Nordsjælland og gælder ved en standard montering i et 1 plans hus, med max loft højde på 3 meter.
– Ved special opgaver, eller støre huse kan merpris forekomme. Kørsel uden for dette område pålægges 550 kr. pr. time ekskl. moms
– Ekstra skamolplader koster 950 kr. ex. moms pr. plade inkl. arbejdsløn.

Gaspejs pris - er den pengene værd?

Pris på denne moderne pejs er meget forskelligt alt efter, hvilken model, du vælger. Hvis du ikke ønsker at investere for mange penge i din pejs, kan du sagtens vælge en mindre og billigere model.

Vores klare erfaring er, at du aldrig vil komme til at fortryde installationen af en gaspejs – uanset, hvilken pris, du betaler for den. Den moderne pejs bliver kun mere og mere populær blandt danskerne, og den tillægger ethvert hjem hygge og varme. Ydermere har en gaspejs en lang levetid, hvorfor den ikke skal udskiftes jævnligt. Dermed kan du altså regne med, at du, for din pris, vil få en pejs, der holder i rigtig mange år.

Der er mange fordele ved at investere i en gaspejs. Først og fremmest vil du, med denne moderne pejs, slippe for udskilningen af sod, aske og røg. Det er en moderne måde at skabe varme og hygge på og samtidig slippe for de gener, der er forbundet med en traditionel brændeovn.

Hos LUKSUS GASPEJS har vi udviklet mange modeller, der hver især har sit eget særprægede udseende. Dermed kan du altså finde en model til enhver smag og indretning, og pris vil afhænge alt efter, hvilken pejs, du vælger. Ydermere vil pris også afhænge af, hvilken grad af service, du ønsker. Vi har udviklet pakkeløsninger, som hver især er tilpasset forskellige grader af servicebehov.

Vores firma består af en række eksperter, der har stor erfaring, hvad angår installation og montering af pejse. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud og pris uanset, om du ønsker installation af gaspejs til erhverv eller privat. Du er altid velkommen til at kontakte LUKSUS GASPEJS på +45 31 32 33 13, hvor vi står klar til at rådgive dig og finde den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Hos Lieberhaveboligen, bliver vores gaspejse nævnt. Læs mere her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?