HVAD KOSTER EN GASPEJS? SE EKSEMPEL PÅ PRIS HER

Det kan være svært at overskue, hvad det koster at få en gaspejs – der er en pris på selve gaspejsen, men derudover er der også rørpakker, montering mv. For at gøre det så overskueligt som muligt giver vi dig herunder et overblik af alle steps i processen.

Eksempel på pris på en Trimline 63 Corner

pris på gaspejs

Priseksempel 59.250 kr inkl. moms

Pris for dig, som er handyman eller har egne håndværkere

Priseksempel 71.450 kr. inkl. moms

Pris for dig, der gerne selv vil bidrage til procesen (spartel, fils og maling)

Priseksempel 91.450 kr. inkl. moms

Pris for dig, som ønsker, at vi klarer alt fra start til mål i installationen af din gasbrændeovn

Priseksempel 107.700 kr. inkl. moms

Til dig som ønsker at vi klarer alt fra start til mål og som ønsker en særlig opbygning

EKSTRA TILVALGSMULIGHEDER:

• Tilslutning og montering af adapter af aut. El installatør – pris. 2500 kr. inkl. moms

• Tilslutning og træk af elkabel fra stikkontakt af aut. El installatør – pris. 3500 kr. inkl. moms (max 4 meter)

• Spartel og maling efter elektriker af træk af elkabel – priser fra 2500 kr. inkl. moms

• Trækning og opsætning af gasrør, samt materialer – fra 2000 kr. inkl. moms

• Special opbygninger eller indpakning af pejsen i special materialer (træ, marmor, klinker, læder) – tilbud udarbejdes.

* Prisen på rørdele afhænger af antal rørdele. Tilbud udarbejdes.
** Priserne er gældende i Storkøbenhavn og Nordsjælland og gælder ved en standard montering i et 1 plans hus, med max loft højde på 3 meter.
– Ved special opgaver, eller støre huse kan merpris forekomme. Kørsel uden for dette område pålægges 550 kr. pr. time ekskl. moms
– Ekstra skamolplader koster 950 kr. ex. moms pr. plade inkl. arbejdsløn.

Gaspejs pris - er den pengene værd?

Pris på denne moderne pejs er meget forskelligt alt efter, hvilken model, du vælger. Hvis du ikke ønsker at investere for mange penge i din pejs, kan du sagtens vælge en mindre og billigere model.

Vores klare erfaring er, at du aldrig vil komme til at fortryde installationen af en gaspejs – uanset, hvilken pris, du betaler for den. Den moderne pejs bliver kun mere og mere populær blandt danskerne, og den tillægger ethvert hjem hygge og varme. Ydermere har en gaspejs en lang levetid, hvorfor den ikke skal udskiftes jævnligt. Dermed kan du altså regne med, at du, for din pris, vil få en pejs, der holder i rigtig mange år.

Der er mange fordele ved at investere i en gaspejs. Først og fremmest vil du, med denne moderne pejs, slippe for udskilningen af sod, aske og røg. Det er en moderne måde at skabe varme og hygge på og samtidig slippe for de gener, der er forbundet med en traditionel brændeovn.

Hos LUKSUS GASPEJS har vi udviklet mange modeller, der hver især har sit eget særprægede udseende. Dermed kan du altså finde en model til enhver smag og indretning, og pris vil afhænge alt efter, hvilken pejs, du vælger. Ydermere vil pris også afhænge af, hvilken grad af service, du ønsker. Vi har udviklet pakkeløsninger, som hver især er tilpasset forskellige grader af servicebehov.

Vores firma består af en række eksperter, der har stor erfaring, hvad angår installation og montering af pejse. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud og pris uanset, om du ønsker installation af gaspejs til erhverv eller privat. Du er altid velkommen til at kontakte LUKSUS GASPEJS på +45 31 32 33 13, hvor vi står klar til at rådgive dig og finde den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Hos Lieberhaveboligen, bliver vores gaspejse nævnt. Læs mere her.

Gaspejs pris

Gaspejs pris? Vi giver et fuldt overblik

Når du køber en gaspejs – også kaldet en gasbrændeovn – får du den mest luksuriøse oplevelse af levende ild og pejse på markedet. Selvom langt de fleste boliger i dag har fjernvarme, vælger mange at indbygge en gaspejs, udelukkende på baggrund af at tilføre en hyggelig stemning, samt skabe et nyt, spændende og moderne indretningselement til deres hjem.

Der er intet hyggeligere end at sidde foran en pejs en sommeraften, vintermorgen eller hvornår end man har brug for at blive lunet. Netop derfor er en gaspejs også blevet et populært valg – den kan varme mere end en traditionel brændeovn.

Hvis du overvejer at købe en gaspejs for dens mange fordele, kan du læse lidt mere omkring en gaspejs pris her.

Design og størrelse påvirker en gaspejs pris

Du vil bemærke at der er stort udsving i gaspejs pris, da det afhænger af elementer som eksempelvis design, størrelse og placering. Hos Luksusgaspejs.dk har vi branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser. Vores priser starter fra 16.750 kr. inkl. Moms.

En faktor der spiller ind i en gaspejs pris er, om du ønsker at få en indbygget eller fritstående gaspejs. Herunder er der mange stilarter at vælge imellem. Vi tilbyder blandt andet den traditionelle front gaspejs, en panorama gaspejs hvis du gerne vil kunne se flammerne fra flere sider, eller en tunnel gaspejs hvis du gerne vil kunne nyde varmen fra 2 rum.

Nemmere vedligeholdelse med en gaspejs

Med en gaspejs får du en fleksibel og brugervenlig løsning, som oven i alt andet også har nem vedligeholdelse. Du slipper for rengøringen der kommer med en traditionel brændeovn, som skaber sod og røg. Ligeledes slipper du for udgiften ved køb af brænde, samt opbevaring af dette indenfor.

En gaspejs er nem at have med at gøre – ved hjælp af en app fra din mobil eller tablet, eller en fjernbetjening, kan du tænde og slukke for pejsen. Fjernbetjeningen hører med i gaspejs pris. Det er også muligt selv at styre styrken af varmen på pejsen, og dermed kan den bruges både til at varme et helt rum op, til udendørs brug eller bare til at skabe lidt hygge.

Montering er med i gaspejs pris

Når gaspejsen sættes op i dit hjem, skal den installeres og monteres af en autoriseret og certificeret vvs-installatør – dette er en del af vores monteringspakker.

Hos os tilbyder vi den fulde pakkeløsning, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din pejseindsats når den står færdigt. Vi har forskellige løsninger alt efter dine behov, og dermed forskellige endelige priser til din gaspejs.

Ved opsætning skal den føjes til en gastilførsel, enten hvis din bolig har det i forvejen, ellers skal det tilføjes til din bolig. Når pejsen har en fast kilde til gas, betyder det at du aldrig løber tør for brænde ved tænding, og til hver en tid kan få levende lys i din bolig.

I forbindelse med installering og montering er der altså følgende udgifter:

  • Rørpakke
  • Montering og installering
  • Tilslutning af en aut. Gasmand, samt indmelding til sikkerhedsstyrelsen
  • Opbygning og indpakning i skamolplader og montering af inspektionslemme
  • Til slut, spartel, fils og maling for at sikre et pænt resultat.

Det er heldigvis ikke noget, du skal bekymre dig om at sørge for, det gør vi nemlig for dig som en del af vores monteringspakker. Læs mere omkring de 6 steps mod din erhvervelse af en gaspejs, og hvad hvert enkelt step koster.

Find inspiration hos Luksusgaspejs.dk

På trods af den investering der følger med i gaspejs pris, vælger mange denne populære løsning, på baggrund af de fordele som hører med. Du får et eksklusivt design, nem rengøring og enkel styring. Hvis det er ting du vægter højt, er en gaspejs måske dit næste køb.

For inspiration kan du besøge vores showroom, som er Danmarks største indenfor branchen. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på design, placering og gaspejs pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?