HJØRNE GASPEJSE

Skal du udsmykke din stue, køkken eller terrasse, så udforsk vores udvalg af hjørne gaspejse herunder. Du kan også besøge vores showroom i Vedbæk – det er Danmarks – og Skandinaviens – største udvalg af gaspejse.

Med en af vores hjørne gaspejse kan du bringe intimitet, hygge og varme ind i dine rum og din bolig. Flammerne omfavner dine tanker og lader dig slappe af med ro i sindet og kroppen.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Find den perfekte hjørne gaspejs hos Luksus Gaspejs

TRIMLINE 64 HJØRNE

43.900,00 DKK

Trimline 64 Hjørne gaspejs er en yderst elegant gaspejs med to sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv gaspejs der har den nyeste brændeteknik. Med det to sidet glas look kan du nyde synet af de forførende flammer fra flere sider, som giver en oplevelse i særklasse.

Trimline 64 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

Vægt:

120 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 140 HJØRNE

49.800,00 DKK

Trimline 140 Hjørne gaspejs er den bredeste hjørne gaspejs fra Trimline. En elegant og eksklusiv hjørne gaspejs med to sider glas. Det brede look skaber hygge i hjemmet og giver langt flere flammer at nyde synet af.

Trimline 140 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

150 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Trimline hjørne gaspejs
Hjørne gaspejs Trimline 120

TRIMLINE 120 HJØRNE

45.800,00 DKK

Trimline 120 Hjørne gaspejs er en bred Hjørne gaspejs fra Trimline. En elegant og eksklusiv hjørne gaspejs med to sider glas. Det brede look skaber hygge i hjemmet og giver langt flere flammer at nyde synet af.

Trimline 120 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

130 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 2050 ON THE CORNER

45.700,00 DKK

Trimline 2050 On The Corner gaspejs er en gaspejs i særklasse med hele fire sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv gaspejs der kan placeres på et hjørne eller en stolpe i huset. De fire sider med glas skaber et særligt udtryk, hvor du kan nyde synet af de forførende flammer fra hele fire sider.

Trimline 2050 On The Corner gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

85 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Trimline 2050 On The Corner
Trimline hjørne gaspejs 38

TRIMLINE 38 HJØRNE

36.900,00 DKK

Trimline 38 Hjørne gaspejs er en yderst elegant høj slank gaspejs med to sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv hjørne gaspejs der kan placeres mange steder i dit hjem. Det to sidet glas look skaber et elegant udtryk, hvor du kan nyde synet af de forførende flammer fra to sider, som giver en oplevelse i særklasse.

Trimline 38 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

85 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 100 HJØRNE

42.250,00 DKK

Trimline 100 Hjørne gaspejs er en bred hjørne gaspejs fra Trimline. En elegant og eksklusiv hjørne gaspejs med to sider glas. Det brede look skaber hygge i hjemmet og giver langt flere flammer at nyde synet af.

Trimline 100 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

120 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Luksus gaspejs hjørne pejse

TRIMLINE 83 HJØRNE

51.900,00 DKK

Trimline 83 Hjørne gaspejs er en yderst elegant majestætisk gaspejs med to sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv gaspejs der har den nyeste brændeteknik. Med det to sidet glas look kan du nyde synet af de forførende flammer fra flere sider, som giver en oplevelse i særklasse.

Trimline 83 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

225 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 63 HJØRNE

36.500,00 DKK

Trimline 63 Hjørne gaspejs er en yderst elegant gaspejs med to sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv gaspejs, med det to sidet glas look kan du nyde synet af de forførende flammer fra to sider, som giver en oplevelse i særklasse.

Trimline 63 Hjørne gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

105 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Indret dit hjem eksklusivt med hjørne gaspejse

Hvis du er interesseret i at indrette originalt og anderledes, så er en gaspejs lige noget for dig. Vi har et stort udvalg af hjørne gaspejse, som du kan slippe fantasien løs i. Vi mener ikke, at en gaspejs blot er funktionel, men den bidrager også med sjæl til rummet.

Hvis du ikke finder din rette drømme gaspejs blandt vores hjørne gaspejse, kan du fortsætte din søgen blandt vores andre modeller – i alt fra rumdeler gaspejse til udendørs fritstående gaspejse. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder.

Vi har flere modeller, og især vores Trimline modeller er populære hjørne gaspejse. De varierer i både størrelser, materialer, udforminger og figurer. Vi hjælper dig med at finde det perfekte match til dit rum, hvis din fantasi eller inspiration løber op.

Trimline har modeller i flere prisklasser, og du kan derfor finde både store og små modeller. Nogle hjørne gaspejse er perfekte som diskrete elementer i et køkken, hvorimod andre pejse kan blive centrum for din indretning og sprede inspiration og eksklusivitet til hele rummet.

Kontakt os angående din kommende gaspejs – vi er eksperter i design og montering

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, både hvis du mangler et kreativt syn på dine indretningsmuligheder, men også hvis du har spørgsmål til montering, installering og praktiske parametre i din rejse mod din hjørne gaspejs.

Vi har et kompetent team, som spænder i alt fra autoriserede el installatøre og håndværkere til professionelle designere. Vi kan hjælpe dig gennem hele dit forløb fra udvælgelse af design til installering og opbygning af din gaspejs.

Eminent service er for os vigtigt, så du får den bedste proces, og du kan derfor også altid komme fysisk forbi vores showroom i Vedbæk til en snak. Her kan du også udforske vores udvalg af hjørne gaspejse eller andre gaspejse, som end måtte friste.

Lad flammerne tænde gnist i din hverdag og sprede varme og glæde. Vi glæder os til, at du kontakter os, så vi kan lade din pejse-drøm gå i opfyldelse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.