RUMDELER GASPEJSE

Se vores udvalg af rumdeler gaspejse.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

ITALKERO VENEZIA P 130 RUMDELER

56.200,00 DKK

Italkero Venezia P 130 Rumdeler gaspejs er Italiensk design i meget høj kvalitet. Denne store smukke gaspejs er i en liga for sig. Den indtager hvert et rum med sin længde og tre sider glas.

En elegant og eksklusiv Rumdeler gaspejs der kan løfte en hver indretning. Det brede look giver endnu flere forførende flammer at nyde synet af.

Vægt:

130 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 85 RUMDELER

46.900,00 DKK

Trimline 85 Rumdeler gaspejs er en utrolig smuk gaspejs med tre sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv rumdeler gaspejs der kan løfte en hver indretning, kun fantasien sætter grænser for hvor denne gaspejs kan placeres. Nyd synet af de forførende flammer.

Trimline 85 Rumdeler gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening.

Vægt:

130 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TL83RD wide model gaspejs

TRIMLINE 83 ROOM DIVIDER

54.500,00 DKK

Trimline 83 Rumdeler gaspejs er en stor og utrolig luksuriøst gaspejs, med tre sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv rumdeler gaspejs der kan løfte en hver indretning, kun fantasien sætter grænser for hvor denne gaspejs kan placeres. Denne gaspejs kommer den nyeste brændeteknik på markedet. Nyd synet af denne gaspejs forførende flammer fra tre sider.

Trimline Rumdeler gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

Vægt:

172 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 73 ROOM DIVIDER

43.900,00 DKK

Trimline 73 Rumdeler gaspejs er en utrolig elegant gaspejs med tre sider glas fra Trimline. En elegant og eksklusiv rumdeler gaspejs der kan løfte en hver indretning, kun fantasien sætter grænser for hvor denne gaspejs kan placeres. Nyd synet af de forførende flammer.

Trimline Rumdeler gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening.

Vægt:

110 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.