Pejse København - Find et stort udvalg af brændeovne

Bor du i København og er på udkig efter at købe en pejs til dit hjem, så kan du komme forbi vores showroom i Vedbæk, hvor vi har et stort udvalg af forskellige typer af pejse. Du kan finde brændeovne med gas, el, ethanol eller som hybrid. I vores showroom tilbyder vi Danmarks største udstilling af pejse, hvor du kan lade dig inspirere af de forskellige slags pejse og monteringsmuligheder.

Bedste pejse København

Når man bor i en storby, kan man savne hyggen fra et hus på landet eller fra en brændeovn i sommerhuset. Men det behøver slet ikke at være noget, der kun hører sig til i et hus udenfor storbyen eller i et sommerhus. Man kan nemlig ved at montere pejse i lejligheder i København bringe den levende ild og hygge ind til storbyen.

Se vores tilbud på gaspejse her.  

I tvivl om, hvilken pejs du skal vælge?

Der findes som sagt forskellige slags pejse, så det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvilken der passer bedst til dit hjem og dine behov. Der er også både pejse til indendørs eller udendørs, så det kan være det første du skal gøre op med dig selv. 

Pejse kan monteres mange forskellige steder i eller udenpå hjemmet, det kan være alt fra stuen, køkkenet, soveværelset, annekset eller terrassen. Vores showroom på 600 kvadratmeter har vi opdelt som et privat hjem, hvor du kan se, hvordan de kan passe ind i de forskellige rum i hjemmet. 

En pejs kan både blive monteret ind i væggen, men det behøver ikke at være et stort indgreb at få en pejs i din bolig i København. Det kan være, du bor til leje og derfor ikke må bygge og renovere, her kan det være oplagt med en pejs, der er fritstående. Læs mere om fritstående pejse her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.