Gaspejs tilbud - Alt der er godt at vide

Et hav af indretningsmuligheder, tidsløst design og god kvalitet; det er ofte nøgleordene når vi taler gaspejse – og prisen, den afspejler sig også typisk heraf.

Vi forstår godt, at det derfor på mange kan virke som en god ide at vente, og se om det rette tilbud kommer på bordet. Hos os tror vi dog mere på attraktive priser hele året rundt. Vi har derfor branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser, hvor du kan være sikker på at der ingen overraskelser gemmer sig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende gaspejs tilbud.

Skab god stemning med en gaspejs

Hygge er så stor en del af os, at det på mange måder er indbegrebet af dansk kultur. Med ordet ‘hygge’ følger ofte varme og en god stemning. Det er derfor ikke så mærkeligt med den stigende popularitet i gaspejse, som tilbyder hygge til hjemmet i form af luksuriøst design og varme – det perfekte samlepunkt for den gode stemning.

Få det fulde overblik over hvad der, udover varme og hygge, hører med i vores tilbud, når du køber en gaspejs hos os.

Montering indgår i vores gaspejs tilbud

Med en gaspejs får du en fleksibel og brugervenlig løsning, som oven i alt andet også har nem vedligeholdelse. Du slipper for rengøringen der kommer med en traditionel brændeovn, som skaber sod og røg. Ligeledes slipper du for udgiften ved køb af brænde, samt opbevaring af dette indenfor.

En gaspejs er nem at have med at gøre – ved hjælp af en app fra din mobil eller tablet, eller en fjernbetjening, kan du tænde og slukke for pejsen. Fjernbetjeningen hører med i gaspejs pris. Det er også muligt selv at styre styrken af varmen på pejsen, og dermed kan den bruges både til at varme et helt rum op, til udendørs brug eller bare til at skabe lidt hygge.

Montering er med i gaspejs pris

Vi hjælper dig hele vejen til slut. Det er udelukkende en autoriseret vvs-installatør, med et certifikat i håndtering af gas, som må montere din gaspejs. I vores team har vi professionelle montører med mange års erfaring. Montering hører derfor altid med i vores tilbud, så du kan være sikker på den skarpeste service fra start til slut.

Vi ved at ingen kunder er ens, og at behov ofte kan variere en del. Derfor har vi udviklet fire monteringspakker for både indendørs og udendørs gaspejse.

Tilbuddet for vores monteringspakker varierer alt efter dine præcise behov. Det eneste du skal gøre, er at vurdere hvilken pakke, som passer bedst til dine ønsker, så du kan få det bedst mulige tilbud fra os.

I alle vores tilbud medfølger:

– En tidsplan, så du ved præcis hvor lang tid der går fra start til slut med monteringen af din gaspejs.
– Komplet montering samt opsætning
– Rørføring og udtag gennem væg eller tag
– Trækning af gasrør gennem naturgas eller gasflaske
– Tilslutning af vores autoriseret gasmester
– Registrering og tilmelding hos sikkerhedsstyrelsen
– Oprydning og rengøring efter montering
– Fotodokumentation af monteringen
– Gennemgang af din nye gaspejs

Vores professionelle team af håndværkere, montører og indretningsarkitekter hjælper til hele vejen igennem, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat, og kan føle dig tryg fra start til slut.

Dit tilbud afhænger af design

Udover at monteringen indgår i dit endelige tilbud, når du køber en gaspejs gennem os, så varierer prisen også ud fra design og størrelse.

En god første overvejelse du kan gøre dig, inden du går på jagt efter din nye gaspejs, er at undersøge hvor stort et rum du vil have varmet op.

Tilbuddet vi kan give dig, afhænger nemlig af størrelsen på din gaspejs. Jo større et areal du ønsker at få varmet op, jo større en gaspejs har du altså også brug for. Fordelen ved vores pejse er dog, at de varmer mere op end ved en traditionel brændeovn.

Vi har næsten alle gaspejse som fås på markedet, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige model hos os, som passer til dit behov og bolig. Der findes mange både smarte og flotte muligheder, både når det kommer til varme og indretning.

Ønsker du at få varme i to rum samtidig, så giver tunnel gaspejsen dig denne mulighed. Har du en stor hjørnevæg, som du ikke ved hvad du skal gøre med? Giv din væg et nyt, moderne look og brug den samtidig som varmekilde i din bolig, ved at få installeret en hjørne gaspejs.

Vi tilbyder altså mange forskellige tilbud, alt efter dine ønsker og behov. Hvis du har brug for mere inspiration eller indblik i alle de muligheder som findes, så er du velkommen til at kigge forbi vores showroom, som er Danmarks største indenfor branchen. Vi står altid klar til at hjælpe dig et skridt nærmere på din drømmebolig.

Er du yderligere interesseret i teknikken bag kan du læse mere om røgsuger her. Du kan også læse mere om pejseindsats hjørnepejseindsats i eksisterende skorstenpejseindsats tilbudpejseindsats, hvad er en biopejs, biopejse, hvad koster en gaspejs og brændeovne her og danne dig et overblik over dine muligheder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.