Rund biopejs - elegante biopejse med et afrundet look

Hvis du ønsker at tilføre nogle hyggelige og stemningsgivende elementer i din indretning, kan dette gøres på utallige måder. Med en biopejs kan du nemt og enkelt skabe varme i din bolig på en original og personlig måde, da der findes et væld af forskellige biopejse.

Rund biopejs

Hos Luksus Gaspejs tilbyder vi mange forskellige modeller, herunder nogle varianter, der har et afrundet look. Hvis du ønsker dig en rund biopejs, har vi nogle helt oplagte valg til dig, som vi meget gerne vil præsentere dig for.


Det er både muligt at finde en rund biopejs hos os, som er specielt velegnet til at stå udendørs, men ønsker du dig en gulvmodel eller en fritsående model, kan du sagtens finde en model hos os, som både kan bruges i dine inderum såvel som udenfor på din terasse, altan eller i din have.

Hvilken rund biopejs skal jeg vælge?

I vores sortiment har vi flere elegante modeller, så du kan finde en biopejs, der passer til din indretning. Vi tilbyder både intergrerede, afrundende modeller, men også fritstående.

Eksempelvis kan du investere i modellen Monaco Round, der er fritstående. Den findes i to forskellige højder, så du selv kan bestemme den rette højde. Men de ser også rigtig fine ud ved siden af hinanden.

En anden af vores modeller er Nice Round, som er en lav pejs, der både er velegnet til at stå inde og ude. Denne model har flere praktiske funktioner, da brænderen er aftagelig, og dermed kan du bruge pejsen til at lave deokrationer i. 

Ønsker du dig en integreret eller væghængt rund biopejs, kan du også sagtens få dit ønske opfyldt. Eksempelvis kan du investere i modellen Tokyo, som er en flot, væghængt, rund model. 

Denne pejs er lavet i et minimalistisk design, og på sin egen måde både er luksuriøs og elegant, og den vil derfor passe ind i de fleste moderne hjem.

Læs også følgende medier vi bliver nævnt i:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.