Hjørne gaspejse

Skal du udsmykke din stue, køkken eller terrasse, så udforsk vores udvalg af hjørne gaspejse herunder. Du kan også besøge vores showroom i Vedbæk – det er Danmarks – og Skandinaviens – største udvalg af gaspejse.

Med en af vores hjørne gaspejse kan du bringe intimitet, hygge og varme ind i dine rum og din bolig. Flammerne omfavner dine tanker og lader dig slappe af med ro i sindet og kroppen.

hjørne gaspejs hos Luksus Gaspejs

Indret dit hjem eksklusivt med hjørne gaspejse

Hvis du er interesseret i at indrette originalt og anderledes, så er en gaspejs lige noget for dig. Vi har et stort udvalg af hjørne gaspejse, som du kan slippe fantasien løs i. Vi mener ikke, at en gaspejs blot er funktionel, men den bidrager også med sjæl til rummet.

Hvis du ikke finder din rette drømme gaspejs blandt vores hjørne gaspejse, kan du fortsætte din søgen blandt vores andre modeller – i alt fra rumdeler gaspejse til udendørs fritstående gaspejse. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder.

Vi har flere modeller, og især vores Trimline modeller er populære hjørne gaspejse. De varierer i både størrelser, materialer, udforminger og figurer. Vi hjælper dig med at finde det perfekte match til dit rum, hvis din fantasi eller inspiration løber op.

Trimline har modeller i flere prisklasser, og du kan derfor finde både store og små modeller. Nogle hjørne gaspejse er perfekte som diskrete elementer i et køkken, hvorimod andre pejse kan blive centrum for din indretning og sprede inspiration og eksklusivitet til hele rummet.

Kontakt os angående din kommende gaspejs – vi er eksperter i design og montering

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, både hvis du mangler et kreativt syn på dine indretningsmuligheder, men også hvis du har spørgsmål til montering, installering og praktiske parametre i din rejse mod din hjørne gaspejs.

Vi har et kompetent team, som spænder i alt fra autoriserede el installatøre og håndværkere til professionelle designere. Vi kan hjælpe dig gennem hele dit forløb fra udvælgelse af design til installering og opbygning af din gaspejs.

Eminent service er for os vigtigt, så du får den bedste proces, og du kan derfor også altid komme fysisk forbi vores showroom i Vedbæk til en snak. Her kan du også udforske vores udvalg af hjørne gaspejse eller andre gaspejse, som end måtte friste.

Lad flammerne tænde gnist i din hverdag og sprede varme og glæde. Vi glæder os til, at du kontakter os, så vi kan lade din pejse-drøm gå i opfyldelse.

Viser alle 8 resultater