3 sidet gaspejs - Kig forbi Skandinaviens største showroom

Nutidens køkkenalrum består ofte af store lyse rum med højt til loftet. På trods af de mange hvide vægge, forventer mange stadig, at hjemmet skal afspejle personlighed, hygge og afslapning. Alt dette kan du kombinere ved at placere en 3 sidet gaspejs i dit køkkenalrum.

3 sidet gaspejs

Hjemmet skal være vores åndehul, hvor vi kan koble fra efter en lang arbejdsdag, en dagstur med børnene eller en hård tur i fitnesscenteret. Det er derfor vigtigt, at vi inviterer hyggen ind i hjemmes store lyse rum, så vi mærker varmen på selv de koldeste vinterdage.

En 3 sidet gaspejs kan, ud over at skabe hygge og varme til det moderne hjem, ligeledes give en ny dimension til dit alrum. Fordelen ved at vælge en 3 sidet gaspejs er, at den kan opdele dine rum – uden komplet at afskærme eksempelvis køkkenet fra stuen. På denne måde skaber du en større adskillelse mellem køkkenets kulinariske oplevelser og stuens afslappende loungeområde.

Hvorfor vælge en 3 sidet gaspejs?

Fordelen ved at vælge en 3 sidet gaspejs er dens æstetiske og hyggelige måde at opdele store rum på. Når din gaspejs er slukket, vil du kunne kigge gennem glasset i væggen mellem de to rum, hvilket sikrer sammenhæng mellem dine rum – slukket såvel som tændt. Når den 3 sidet gaspejs tændes, vil varmen og hyggen spredes i både køkken og stue, og pejsen vil adskille rummene på en ny og hyggelig måde.

Hos Luksusgaspejs har vi forelsket os i de smukke rumdeler gaspejse, og vi tilbyder derfor kvalificeret rådgivning, så du kan få æstetikken og hyggen hjem i dit hjem. Tøv ikke med at kontakte os eller tag forbi vores showroom, hvor du ligeledes kan få inspiration og rådgivning fra vores imødekommende medarbejdere. I vores showroom kan du blandt andet se udstillingen af vores 3 sidet gaspejse, hvor du kan mærke stemningen og varmen på egen krop.

Hvad kræves det for at montere en 3 sidet gaspejs?

Ligesom alle andre gaspejse, skal du have en autoriseret gasinstallatør til at montere denne. Alt dette kan vores autoriserede medarbejdere selvfølgelig klare for dig – du skal bare vælge, hvilken monteringspakke, der passer dine egne håndværkerevner. Her kan du blandt andet vælge at udføre noget af håndværkerarbejdet selv, eller få vores professionelle håndværkere og gasmestre til at fikse alt arbejdet for dig. På denne måde skal du ikke forholde dig til at andet, end at beundre din smukke nye 3 sidet gaspejs.

En 3 sidet gaspejs skal tilsluttes naturgas eller gasflaske – alt efter hvilket gasform, der er tilgængeligt i din bolig. Derudover skal der laves et dobbelt udtræk gennem tag eller en væg, så pejsen kan komme af med restgasser og få tilført ilt. Alt dette bør du dog ikke bekymre dig om, da vi kan klare montering og installationen af din gaspejs. Luksus Gaspejs bliver nævnt rundt omkring i flere medier – fx hos Liebhaverboligen.dk.

Vi har stor erfaring med montering af 3 sidet gaspejs, hvor vores kunder har valgt mange forskellige slags beklædninger passende til kundens stil og behov. En 3 sidet gaspejs kan skræddersyes efter din smag, og ens for alle vores pejse er, at de er yderst elegante og eksklusive i designet. 

Du kan altid kontakte os og forhøre dig om vores monteingspakker, og så ser vi sammen på, hvilken løsning der passer ind i dine behov og egenskaber. Da vi skræddersyer alle aftaler, vil de alle være forskellige, og vi finder også din.

Alle vores indendørs pejse kan desuden styres via en gratis app eller fjernbetjening, og på den måde har du mulighed for at tænde din 3 sidet gaspejs fra alle dine digitale enheder. Din pejs kan tændes nemt og hurtigt ved hjælp af et enkelt klik. 

På få sekunder vil pejsen derefter tænde og fyldes med røde flammer. Du kan selv indstille intensiteten og temperaturen af flammerne. Din 3 sidet gaspejs er derfor anvendelig hele året rundt og giver lige nøjagtig den mængde varme, du kunne ønske dig. 

Prisen for en 3 sidet gaspejs

Denne type gaspejs kan variere meget i pris, da du blandt andet kan få en 3 sidet gaspejs som en panorama gaspejs og som en rumdeler gaspejs. Disse modeller adskiller sig i pris, da hver type har forskellige modeller og design.

Modellerne varierer i alt fra elegante, simple modeller til større og mere iøjnefaldende gaspejse. En 3 sidet rumdeler gaspejs kan bidrage til at opdele et af dine rum, så de på samme tid bliver dekoreret med et eksklusivt element, og den kan løfte enhver indretning.

Din pris på din kommende gaspejs påvirkes også af, hvilke materialer du ønsker skal benyttes i din opbygning af pejsen. En 3 sidet rumdeler gaspejs har vi både i en gulv til loft model og en halveret model, som formår at åbne rummet op. Så du har rigeligt med indretningsmuligheder. Så slip kreativiteten angående materialer, og lad os vejlede dig.

Hvad du kan ende med at give for din gaspejs afhænger også af, hvilken monteringspakke du vælger. Når det er tale om monteringspakkerne, handler det om de forskellige steps, du gennemgår. Placering af rørpakke, indmelding til sikkerhedsstyrelsen, indpakning af skamolplader og montering af inspektionslemme – og hvad du her selv har mulighed for at udføre.

Din installation af en 3 sidet gaspejs og din montering varierer derfor i pris alt efter disse punkter, og du kan læse meget mere om, hvad det koster for en gaspejs her, hvor vi har visualiseret dine steps og din prisudvikling.

Men søger du en helt specifik pris, så kontakt os endelig, og så ser vi på et uforpligtende tilbud på din pris, så du velinformeret kan vurdere dit valg om din fremtidige gaspejs.

Vælg den perfekte 3 sidet gaspejs

På vores Instagram eller Facebook, ligger vi løbende opslag op på vores forskellige pejseløsninger, herunder vores 3 sidet gaspejs. Her kan du også se, hvordan vores kunder har valgt at indrette deres boliger med en 3 sidet gaspejs, og dermed få inspiration til, hvordan en sådan pejs vil kunne anvendes i dit hjem. 

Det kan ofte være svært at fornemme, hvad en 3 sidet gaspejs vil kunne gøre for dit hjem. Ofte kan det være den detajle, der gør, at dit hjem skiller sig ud. Det er et oplagt valg, hvis du ønsker dig en smuk, unik og kreativ pejseløsning. Hvis du står og skal igang med et nybyggeri eller ombygning i dit hjem, bør du derfor overveje en 3 sidet gaspejs. 

Der findes flere størrelser af en 3 sidet gaspejs, vi vil derfor helt sikkert have en løsning, som vil passe ind i dit hjem. Vi vil selvfølgelig vejlede dig gennem hele processen, så du får lige den model, du kunne ønske dig. Sikkerhedstyrelsen har lavet nogle retningslinjer, som gør det ulovligt at installere sin gaspejs selv. Derfor skal du have en VVS installatør til at gøre det for dig.

Hvis du allerede har en idé til, hvor en 3 sidet gaspejs kan passe ind i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, og vi vil hurtigt vende tilbage til dig. Vores medarbejdere står desuden altid klar til en uforpligtende snak i vores showroom i Vedbæk eller over telefon på 31 32 33 13. 

Hos LUKSUS GASPEJS ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at købe en gaspejs. Så læg vejen forbi Danmarks største gaspejse showroom og få inspiration til din næste gaspejs. 

Vi bliver blandt andet nævnt i forskellige artikler, se dem her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?