31 32 33 13

En pejseindsats giver dig et hav af indretningsmuligheder

Er du på udkig efter nye indretningsmuligheder, som kan hive dit interiør op på højere niveauer? Så er en gaspejs pejseindsats garanteret det helt rigtige for dig. Giv din bolig et moderne twist, en hyggekrog eller skab varme mellem to rum – det er kun fantasien som sætter grænser.

pejseindsats

To typer pejseindsats

Når det kommer til pejseindsatsen, så findes der to typer:

– Indbygningspejsen
– Opbygningspejsen

Indbygningspejsen kan sættes ind i et eksisterende hul eller åben pejs. Det gør at den let kan bruges til renovering eller til at udskifte en gammel indsats, da den kan indbygges i den eksisterende væg.

Ved opbygningspejsen, eller modulpejsen, bygger man en mur i enten mursten eller gips op omkring pejsen. Når det kommer til nybyggeri eller nye projekter, er det oftest denne løsning der bliver brugt, da det giver mulighed for at opbygge pejsen præcis som man ønsker den. Fordelen er også at denne indsats kan bygges med hæve/sænke låge.

Første skridt er altså at afgøre hvilken at de to øvre muligheder, som er den bedste løsning for dig. Herefter er det designet på pejseindsatsen som skal afgøres. Der kan vælges mellem flere muligheder:

Front gaspejs

Trimline 63H Front

Her får du en indsats, som minder om den klassiske pejs, hvor du kan se flammerne forfra.

Se udvalget »

 

Panorama gaspejs

Trimline 120 Panoramic

Giver dig mulighed for at nyde flammerne forfra, fra højre og fra venstre side.

Se udvalget »

 

Hjørne gaspejs

Trimline 100 Corner

Her er der kiggeadgang til flammerne forfra og en enkelt side. Denne pejseindsats kan være en god løsning på en hjørnevæg med en enkelt kort side.

Se udvalget »

 

Tunnel gaspejs

Denne giver mulighed for at kigge lige igennem pejsen, som på en moderne og enkelt måde giver forbindelse mellem to rum.

Se udvalget »

 

Rumdeler gaspejs

Denne løsning er perfekt til dig som ønsker at dele to rum op, men samtidig fastholde et let og elegant look.

Se udvalget »

 

Det er ikke kun muligt at tilføje en pejseindsats indendørs. Hvis du ønsker nye indretningsmuligheder for dit uderum, er det også muligt at tilføje en indsats her. Det er f.eks. muligt at få et bord, hvori der kan blive indbygget en udendørs gaspejs. På denne måde kan du forlænge brugen af din terrasse ved at skabe varme til sene sommeraftener.

Vigtigt at huske i dine overvejelser

Når du nu overvejer hvilket design, som kunne passe perfekt ind til din bolig, er det vigtigt at tænke over varmeudledningen. For at være sikker på at få mest muligt ud af varmen fra din pejs, skal du derfor overveje hvor stort et område du ønsker at få varmet, og ligeledes hvor stor en pejseindsats du ønsker.

Hvis du ønsker rådgivning i forhold til varmeudledningen fra hvert enkelt design, og det mest optimale for dig, så er du velkommen til at kontakte os, eller besøge os i vores showroom.

Kan man kun få pejseindsats i nyere boliger?

Nej, det er ikke kun i nyere boliger det er muligt at få en pejseindsats. De ses oftest i nye byggerier, da man undervejs har kunnet udtænke en løsning i sine planer. Det er dog også muligt at få en pejseindsats i ældre hjem. Her vil indbygningspejsen oftest være løsningen.

Har du haft en tidligere løsning med skorsten? Så skal du være opmærksom på dette når du vælger en pejseindsats. Først og fremmest skal den gamle skorsten godkendes til brug, herefter skal den kunne passe sammen med den valgte indsats.

Hvis du ønsker vi kigger forbi og kommer med ideer, så står vores hold af professionelle håndværkere, montører og indretningsarkitekter altid klar til at hjælpe dig.

 

Send forespørgsel

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os