Hvad er en røgsuger?

En røgsuger er en form for ventilator, der anvendes i skorstene, for at lede lugt og røg væk fra pejsen eller brændeovnen. Denne sørger for, at der hele tiden sker en udveksling af luft på trods af vejrforhold og beliggenheden af bygningen og skorstenen. En røgsuger er drevet af en elmotor, der tåler at blive varmet op til hele 250 graders varme.

røgsuger

Røgsugeren monteres i toppen af skorstenen, hvor den skaber et undertryk, der trækker røgen opad gennem skortstenen, så røgen ikke ender i din stue. På den måde slipper du for gener og kan nyde din brændeovn eller pejs på bedste vis.

Fordele med en røgsuger

En røgsuger monteres som sagt i skorstenen. Derfor kræver det også, at man har en skorsten, for at denne kan monteres. Du vil naturligt have en skorsten, hvor du har en brændeovn, en pejs eller en pilleovn, endda en gaspejs behøver en skorsten til restpartikler.

Du kan på vores hjemmeside se vores store udvalg af gaspejse, der nemt kan installeres og monteres i langt de fleste hjem. Disse kan både anvendes som rumdelere, som hjørne gaspejs, eller du kan vælge at få installeret en udendørs gaspejs, så du kan bringe hjemmets varme med ud i haven på en kølig sommeraften.

Så har du en af de ovennævnte varmekilder i dit hjem, og døjer du med dårligt indeklima og/eller røg i stuen, når du tænder op for hjemmets glødende hjerte, så er det i dag, at du skal skaffe dig en røgsuger.

Du kan også vælge at overveje en pejseindsats. På den måde undgår du helt og holdent at have røg i stuen, og du opnår et moderne resultat, som skaber varme og hygge.

Installation af en røgsuger

Når en røgsuger installeres behøves der ikke nødvendigvis hjælp fra en håndværker. Dette gøres nemlig meget nemt.

Vælger du dog at anvende ekspertisen fra en håndværker, der ved, hvad han eller hun laver, så kan du nyde godt af håndværkerfradraget, da dette er kommet på listen over fradragsberettigede tiltag.

Slip for røg i stuen

Hvis du, som så mange andre, gerne vil slippe for besværet med røg og sod i stuen, og derudover også at skulle tømme brændeovnen eller pejsen for aske, så er det værd at overveje, om du skal skifte dit hjems hjerte ud med en moderne gaspejs fra LUKSUS GASPEJS.

Find inspiration på vores hjemmeside, og se med på vores Instagram profil, hvor vi jævnligt poster om produkter og arbejdet med disse. Besøg desuden vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se alle vores gaspejse i hjemlige omgivelser med kyndig vejledning.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.