TUNNEL GASPEJSE

Tunnel gaspejs – Byd hyggen og varmen ind i to rum samtidig

Drømmer du om en tunnel gaspejs i dit hjem, som både vil bidrage med en luksuriøs og hyggelig stemning?
Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Luksus Gaspejs har vi nemlig et stort udvalg af tunnel gaspejse,
som kan placeres flere forskellige steder i dit hjem. 

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Tunnel hjørne gaspejs

ITALKERO TUNNEL 200

53.885,00 DKK

Italkero Roma50 Tunnel gaspejs er en stor gaspejs, der med sin størrelse og tunnel look er et luksuriøst valgt til dit hjem. Med en Tunnel 200 gaspejs får du den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer med et majestætisk udtryk fra to sider. En elegant og eksklusiv tunnel gaspejs.

Italkero Roma50 Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening. Du kan derfor nemt og hurtigt frembringe hyggen i din bolig.

Gastype

Flaskegas, Naturgas

ITALKERO ROMA50 TUNNEL

43.500,00 DKK

Italkero Roma50 Tunnel gaspejs er italiensk kvalitetsdesign indenfor gaspejse. Roma50 er en af vores mere firkantede tunnel gaspejse, som har ekstra eksklusivitet med sin gennemsigtighed. Du kan se flammerne igennem pejsen fra begge sider, og du kan nyde din tunnel gaspejs fra flere vinkler. Roma50 Tunnel gaspejs giver dig den fulde oplevelse, hvor du får udsyn til de høje, smukke flammer fra to sider. En moderne og eksklusiv tunnel gaspejs.

Du kan betjene Italkero Roma50 Tunnel gaspejs med en fjernbetjening, og du kan dermed tænde flammerne ved blot et tryk på en knap. Du tænder derfor blot for hyggen, så snart det passer dig og dine omgivelser uden ventetid.

Vægt:

85 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 120 TUNNEL

46.800,00 DKK

Trimline 120 Tunnel gaspejs er en bred gaspejs fra Trimline, med to lange glas sider som giver den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer. En elegant og eksklusiv Tunnel gaspejs der kan placeres flere steder i dit hjem. Det brede tunnel look skaber en oplevelse i særklasse og giver langt flere flammer at nyde synet af fra to sider.

Trimline tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

130 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 100 TUNNEL

44.500,00 DKK

Trimline 100 Tunnel gaspejs er en bred gaspejs fra Trimline, med to lange glas sider som giver den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer. En elegant og eksklusiv Tunnel gaspejs der kan placeres flere steder i dit hjem. Det brede tunnel look skaber en oplevelse i særklasse og giver langt flere flammer at nyde synet af fra to sider.

Trimline tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

120 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 83 TUNNEL

52.500,00 DKK

Trimline 83 Tunnel gaspejs er en stor gaspejs der med sit firkantet Tunnel look er et luksuriøst valgt til dit hjem. Denne gaspejs kommer den nyeste brændeteknik på markedet. Med en Trimline 83 Tunnel gaspejs får du den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer fra to sider. En elegant og eksklusiv Tunnel gaspejs.

Trimline 83H Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

162 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

TRIMLINE 73H TUNNEL

39.500,00 DKK

Trimline 73H Tunnel gaspejs er en stor gaspejs der med sit firkantet tunnel look er et luksuriøst valgt til dit hjem. Med en Trimline 73H Tunnel gaspejs får du den fulde oplevelse og udnyttelse af de smukke flammer, med et majestætisk udtryk fra to sider. En elegant og eksklusiv Tunnel gaspejs.

Trimline 73H Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar.

En Trimline gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

110 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

ITALKERO FIRENZE 70 TUNNEL

39.950,00 DKK

Firenze 70 Tunnel gaspejs er en Italiensk designer gaspejs i meget høj kvalitet. Har et yderst elegant look med sine forførende flammer som kan ses fra to sider. Firenze70 fås også som Front.

Italkero Firenze 70 Tunnel gaspejs betjenes med blot et tryk på en enkelt knap. Der er intet besvær – du tænder blot gaspejsen med den medfølgende fjernbetjening og så er den klar. Leveres med brændelook eller Carrera sten.

En Italkero gaspejs er et luksuriøst valg til dit hjem.

Vægt:

85 kg

Gastype

Flaskegas, Naturgas

Nyd flammerne fra flere vinkler

En tunnel gaspejs er det helt oplagte valg for dig, der ønsker at nyde flammerne fra pejsen fra flere vinkler. En tunnel gaspejs har nemlig glas på begge sider, hvilket gør, at du kan nyde synet af de smukke flammer fra flere rum samtidig. 

Derudover kan en tunnel gaspejs fungere som den perfekte rumdeler, hvis du eksempelvis har et stort rum, som du ønsker at bryde med et levede og luksuriøst indretningselement. Flammerne skaber ikke kun en hyggelig stemning i rummet, de spreder også varme ud til alle hjørner og afkroge af din bolig. 

Uanset om du ønsker en tunnel gaspejs i dit sommerhus, i en lejlighed eller i en villa, er mulighederne mange, og det er kun fantastien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette med en tunnel gaspejs.

En tunnel gaspejs er en nem og elegant løsning

En af fordelene ved at vælge en tunnel gaspejs i dit hjem er, at det er en meget nem og elegant løsning, som kræver begrænset arbejde. Du kan nemlig styre både flammer og varme med en fjernbetjening eller app, mens du befinder dig på afstand. Dermed er du fri for at skulle ud og hugge brænde eller kæmpe med at få ild i pejsen.

Derudover er en tunnel gaspejs et oplagt valg, da der ikke er behov for rengøring af sod og aske, og samtidig er der stor fleksibilitet i forhold til placeringen. En tunnel gaspejs vil desuden ikke påvirke dit indeklima, og derfor er den en perfekt løsning i ethvert hjem.

Da en tunnel gaspejs ikke påvirker indeklimaet, kan den installeres i alle rum. Helt konkret fungerer det ved, at der monteres et dobbelt aftræk på gaspejsen, hvoraf det ene bruges til at sende restgasser ud af pejsen, mens det andet sender ilt ind til pejsen.

Systemet er dog lukket, og på den måde kan man undgå, at indeklimaet påvirkes. Systemet med dobbelt aftræk er gældende, uanset om du vælger en hjørne gaspejs eller en tunnel gaspejs.

Du er altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale, hvor vi kan sætte dig ind i, hvordan vores tunnel gaspejse fungerer, hvis du kunne tænke dig at blive klogere på vores produkter.

Lad os sammen finde den rette tunnel gaspejs

Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde lige netop den tunnel gaspejs, der passer bedst ind i dit hjem. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at skulle bestemme sig for, hvilken tunnel gaspejs du skal vælge, og derfor synes vi, at du skal komme forbi vores showroom i Vedbæk. 

Vores showroom er Danmarks største indenfor branchen, og her har du mulighed for at opleve vores smukke ildsteder i virkeligheden. På den måde er det nemmere at forestille sig, hvordan en specifik model vil passe ind i dit hjem, og derudover kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette et rum med en tunnel gaspejs. 

Du kan finde os blot to minutter fra Helsingørmotorvejen, og hvis det ikke passer dig at komme forbi i vores åbningstid, så er du også velkommen til at kontakte os, for vi åbner gerne dørene for dig på andre tidspunkter – også weekender og aftener.  

Hos Luksus Gaspejs er teamet sammensat af autoriserede el-installatører og uddannede håndværkere, med høj kompetence i netop installering af tunnel gaspejs, samt professionelle designere. 

Du kan læse mere om tunnel gaspejse her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.