Tunnel gaspejs – Se udvalget i
vores store showroom

Nyd flammerne i to rum.

Du er måske på udkig efter et nyt indretningselement til din bolig. Noget hvor design og funktionalitet spiller sammen? Måske noget som giver den sidste ‘wow’-faktor til dit hjem? Hvis du tilmed ønsker at tilføje varme og hygge til to rum samtidig, så er en tunnel gaspejs det rette valg for dig.

I tvivl om prisen? Se hvad det koster.

Skab liv mellem to rum

Med en tunnel gaspejs får du det mest optimale ud af flammerne. Pejsen bliver monteret ind i væggen, således at du vil kunne se flammerne fra begge sider af væggen. Du har både mulighed for at skabe en forbindelse mellem to mindre rum, eller opsætte en skillevæg med en gaspejs i et enkelt rum.

Gaspejsene fås i mange forskellige bredder og højder. Det er derfor en god ide, når du skal til at vælge den passende model, at overveje hvad du vil se på, når du ser igennem gaspejsen. Alle modeller, har det tilfælles, at de kommer i et moderne design, som tilfører varme, hygge og luksus til din bolig på én og samme tid.

Hurtigere optændingstid, mindre rengøring

Udover at gaspejsen både rummer kvalitet og moderne design, så reducerer den også både rengøring og optændingstiden i modsætning til den traditionelle pejs. Tunnel gaspejsen, såvel som vores andre gaspejse, producerer ikke røg, aske eller sod. Den løbende rengøring og vedligeholdelse er derfor ikke nødvendig i samme omfang.

Den øgede brugervenlighed afspejler sig ikke kun i rengøringen, men også i optændingen, som sker ved et enkelt tryk på en knap. Til alle vores tunnel gaspejse medfølger nemlig en fjernbetjening, som du både bruger til at tænde op i din pejs med, og til at styre flammernes styrke.

Flammerne har et naturtro look med autentiske knister og gløder, så du kan være sikker på stadig at få den samme hygge, som ved en almindelig brændeovn eller pejs. Alt efter hvor moderne eller autentisk et look du ønsker, kan du vælge mellem sten eller keramisk træ, som ‘brænde’ til din gaspejs.

Minimering af røg, aske og sod er ikke kun godt for rengøringen, men også for indeklimaet i din bolig. Bor du i en nyere bolig? Så er gaspejsen det perfekte valg for dig. I moderne bygninger bliver indeklimaet som regel styret automatisk, og her påvirker tunnel gaspejsen hverken den, eller omvendt. Den optimale forbrænding bliver således ikke forstyrret.

Mange muligheder

Et sundere indeklima medfører også mange flere muligheder. Du kan næsten installere en gaspejs i alle rum i din bolig. Overvejer du at tilføje en gaspejs til køkkenet, spisestuen, soveværelset eller stuen? Mulighederne er mange og det er kun fantasien som sætter grænser.

Du er måske ikke på udkig efter en tunnel gaspejs, men ønsker i stedet at tilføje varme og design til en hjørnevæg? Vi har også mange modeller og muligheder i vores hjørne gaspejse. Ønsker du et mere autentisk udtryk, så er vores fritstående gaspejse måske noget for dig – vi tilbyder endda forlængede sommeraftener, med vores udendørs gaspejse.

Du har et hav af muligheder, og vi står altid klar med vores team af professionelle montører, håndværkere og indretningsarkitekter, til at fortælle dig mere om dine muligheder i din bolig. Kontakt os eller besøg os i vores showroom i Vedbæk.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.