Pejseindsats i eksisterende skorsten – kvalitet og sikkerhed

Ønsker du at indrette dit hjem med flere eksklusive elementer, så er en pejseindsats den perfekte løsning. Du har mulighed for at bruge din allerede eksisterende skorsten til en ny pejseindsats, som bidrager med et eksklusivt og moderne look.

Pejseindsats i eksisterende skorsten

Ikke nok med at den pryder dit hjem med et lækkert design, så varmer den også dit hjem, som en traditionel brændeovn. Kun fantasien sætter grænser med en pejseindsats.

Nye indretningsmuligheder

Med Skandinaviens største showroom kan vi tilbyde dig et stort udvalg af pejseindsatse, som du kan tilkoble din eksisterende skorsten. Vores eksklusive pejseindsats fås i et stort udvalg af materialer og farver, så de passer perfekt ind i din indretning.

Ønsker du at skabe ekstra hyggelige rammer derhjemme, så kan flammerne fra en pejseindsats være et godt match til din indretning. På diskret vis skaber pejsen samme stemning, som den traditionelle brændeovn. Nærvær, intimitet og fordybelse.

En pejseindsats med gas har sine klare funktionelle fordele, da den har minimal behov for rengøring af sod og aske, hurtigt opstart af flammer og ingen påvirkning på dit indeklima.

Hvordan monterer man en pejseindsats i en eksisterende skorsten?

Du har flere muligheder med en pejseindsats i en eksisterende skorsten, og du har mange mulige modeller, som du kan vælge. Det kan være alt fra en hjørne gaspejs, tunnel gaspejs til en panorama gaspejs. 

Modellerne giver dig både forskellige indretningsmæssige muligheder, men påvirker også måden den monteres på.

Det er lovpligtigt, at en installation af en pejseindsats i et eksisterende skorsten udføres af en autoriseret installatør med gascertifikat, hvilket vores installatører har. Vores team af kompetente, erfarne og professionelle håndværkere og montøre stiller derfor til rådighed og sikrer dig en sikker montering og installation.

Da din pejseindsats bliver tilkoblet en eksisterende skorsten, behøves der ikke laves ekstraordinært udtræk til gas. Gennem din skorsten vil der dermed både være tilførsel af ilt til din pejseindsats, samt udgang for restgasser ud i det fri.

Hvis ikke du skal have en pejseindsats monteret i et eksisterende skorsten, skal du have lavet et dobbelt udtræk med rør ud til det fri.

Hvad koster en pejseindsats koblet til en eksisterende skorsten?

Prisen for en pejseindsats i et eksisterende skorsten varierer rigtig meget og afhænger af en masse faktorer. Det kan blandt andet afhænge af dit udvalgte design eller materialer, men det kan også afhænge af din valgte monteringspakke.

Vi har monteringspakker, der dækker ethvert behov. Har du hænderne godt skruet på og har en indre designer gemt i dig, kan du “nøjes” med vores bronze monteringspakke. 

Søger du modsat hjælp til alt lige fra udvælgelsen af design til montering og installering af din pejseindsats i det eksisterende skorsten, findes der i den anden ende vores guld pakke, hvor vi også hjælper med at male omkring opbygningen eller indbygningen.

Prisen for en gaspejs i en eksisterende skorsten spænder fra 50.000 til 100.000 kr. 

Men kig endelig forbi vores showroom i Vedbæk, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en pris, så du ved, hvad din pejseindsats vil koste. Vi kan hjælpe dig i alt fra design udvælgelsen til montering og opsætning.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.