Forlæng tiden på terrassen med en havepejs

Gør haven til et behagligt uderum, ved at tage varmen og hyggen med ud, ved hjælp af en havepejs. Det bringer en helt ny stemning og lyst til uderummet at kunne tænde op for pejsen, og se flammerne og skæret det bringer, mens du slapper af. Få det fulde udbytte af din terrasse eller have og forlæng tiden udenfor mest muligt.

Hvis du, ligesom os, mener at en havepejs er et must-have til dit uderum, er en gaspejs den perfekte løsning til udearealerne. Hos Luksusgaspejs kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige udendørs gaspejs som både passer til dig, dine ønsker og dit behov.

Skræddersy din havepejs

Der findes udendørs gaspejse i flere forskellige udformninger, som giver mange muligheder for placering. Vi tilbyder havepejse, som passer til flere forskellige stilarter, for at du nemt kan finde en pejs som passer til dit hus samt udendørs arealer. For at sikre at vi har noget, som passer til dine behov, kan du skræddersy vores gaspejse.

I vores sortiment af udendørs gaspejse finder du blandt andet ETNA, som er en elegant fritstående og flytbar havepejs. Her kan du nyde flammerne fra flere forskellige vinkler. Den er rigtig hyggelig, hvis du har opdelt din have eller terrasse i flere områder og ønsker at kunne se pejsen fra flere steder af.

Hvis du vil skabe stemning i særklasse, kan du se vores Italkero Focus 80, som er en smart indsats man eksempelvis kan sætte i et bord. Her bliver det oplagt at lave et samlingspunkt for familie og venner, hvor I kan slappe af og lune jer foran havepejsen med et glas af favoritten og lad snakken køre til sent ud på aftenen.

Vores gaspejse er lavet med tanke for kvalitet og tidsløst design og selvfølgelig for, at du kan bringe hyggen og varmen med ind i dit hjem eller have.

Gør hverdagen nemmere

Når du vælger en gaspejs vælger du også den bekvemmelige og luksuriøse havepejs. Det normale ildsted er fantastisk i forhold til, at du får den fulde autentiske oplevelse med brænde og den knitrende lyd. Men hvis du til gengæld vil undgå opbevaring af brænde, og lugten af røg på dit tøj, er en gaspejs en løsning for dig.

Optændingen af din gaspejs er hurtig og nem ved hjælp af enten en app eller den medfølgende fjernbetjening. Herpå kan du justere varmen fra din havepejs, og du kan også tilpasse flammerne alt efter stemning.

Ligesom vores gaspejse er vores service også brugervenlig. Vi gør det enkelt at købe en havepejs og hjælper dig fra start til slut med vores monteringspakker. Ingen kunder er ens, og derfor har vi flere forskellige monteringsløsninger som du kan vælge imellem.

Læs også om hvad det koster at købe en gaspejs.

Vi giver kvalificeret rådgivning

Uanset hvilke af vores havepejse modeller du vælger, kan de skræddersyes til hvad der passer bedst til din bolig. Hvis du skulle være i tvivl om hvad der kan opfylde dine behov, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også besøge vores showroom i Vedbæk, som er Danmarks største showroom for gaspejse. Her kan vi give kvalificeret rådgivning efter dine ønsker, så du får dine drømme om et brugbart og hyggeligt uderum opfyldt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?