Hvad er en biopejs?

Særligt for biopejsen, brænder den på bioethanol, hvortil den ikke behøver noget aftræk. Da bioethanol brænder rent, vil den hverken sode eller aske til, som gør at den, udover at være god til huse, også er et godt valg til lejligheder.

biopejs

Derudover fås biopejsen i mange forskellige modeller, størrelser og designs. Ønsker du at installere biopejsen i en væg, eller måske er du blevet charmeret af de fritstående biopejse? Begge dele er muligt. Du kan nemlig få den installeret ind i lige den væg du ønsker, men også sagtens vælge en fritstående model.

Du har derudover også mulighed for både at få installeret en udendørs, såvel som en indendørs, biopejs.
Du kan selvfølgelig altid kontakte os, for hjælp til dine muligheder med en biopejs. Vi ser sammen med dig på mulighederne og begrænsningerne ved din bolig.

Der er altså mange fordele og muligheder med en biopejs, men har du overvejet en gaspejs? Hos luksus gaspejs har vi begge dele, så du enten kan blive ejer af en biopejs eller en gaspejs. Derudover har vi ligeledes elpejse og hybridpejse. Er du blevet nysgerrig på en gaspejs? Så læs endelig med videre, hvor vi senere her på siden også beskriver gaspejse yderligere..

Hvorfor vælge en biopejs?

Har de kolde måneder også mindet dig om savnet efter varmere dage? Det forstår vi i hvert fald godt, hvis de har.

I stedet for at rykke dig selv sydpå og ned i varmen, så invitér i stedet varmen ind i dit eget hjem. Hertil er en pejs et glimrende bud, og ønsker du at vide mere om særligt en biopejs, så er du kommet til det rette sted.

Vi kan derudover også hjælpe dig med at blive den heldige ejer af dette smukke og stemningsfyldte møbel til dit hjem.

Hvilke typer af biopejs kan du få?

Når vi taler om biopejs, er der lige så mange muligheder, som ved en gaspejs. Du kan både få din biopejs op på din væg, fritstående, som indbygning, udendørs og indendørs. Der findes et hav af indretningsmuligheder.
En biopejs giver ikke kun et eksklusivt udseende til din bolig, men den varmer også godt op, både hurtigt og rent. En biopejs er ofte hurtigere at installere, da den ikke skal installeres med det såkaldte dobbelt aftræk, som tidligere nævnt.

Fordele ved en biopejs er derfor blandt andet:

 1. Du behøver ikke skorsten eller andet aftræk
 2. Du slipper for brænde, som normalt benyttes til den traditionelle brændeovn
 3. Du har mulighed for at få en biopejs i alle typer af bolig
 4. Du har et renere alternativ, hvor der ikke skal rengøres for sod og aske

Få en biopejs – både ude og inde

Alt efter hvad din bolig giver dig af chancer for indretning, så kan du både få glæde af denne type pejs udendørs og indendørs. Indendørs er der, som beskrevet, muligheder for både indbygning i væg, monteret på en væg eller som fritstående. Modsat kan du trække den smarte bål-hygge ud i din have eller på terrassen.

Med en udendørs biopejs kan du samle familie eller venner om flammerne, og det gælder uanset, om det er vinter eller sommer. Du kan både få en indbygget og integreret pejs, som bliver en større del af indretningen, eller du kan placere den mere separat i et hjørne.
Du kan med fordel vælge begge dele, da de har hver deres charme i din have. Det giver to forskellige rum til din have eller terrasse, og giver dig længere sommernætter og aftener.

Inspiration til brugen af din pejs

Først og fremmest er du altid velkommen til at udforske og gå på jagt i vores katalog, for forskellige biopejse, elpejse, gaspejs eller hybridpejs. Her kan du få inspiration til, hvordan de forskellige pejse kan integreres i indretningen og boligen – hængt på væg, som indbygning, fritstående og ligeledes indretning, både med indendørs og udendørs pejse.

Med en biopejs, elpejs, hyrbidpejs eller gaspejs har du et væld af muligheder for at indbringe eksklusivitet i din hver dag. Du kan hurtigt og nemt få adgang til hyggen omkring flammerne, uden en masse rengøring og vedligeholdelse, der kan være ved den traditionelle brændeovn.
Med disse moderne pejse kan du både dekorere med en tunnel pejs, rumdeler, hjørnepejs, panorama pejs og mange andre modeller, som giver dig kreativ frihed. Med de udendørs pejse, kan du ligeledes få dem som indbygning i et bord eller anden rumdeler, hvis ikke du ønsker en selvstændig fritstående.
Du vil ikke fortryde denne særlige investering, som giver dig liv i hverdagen og samler dit hjem om flammernes varme. Skab din personlige atmosfære med den helt rette pejs, om det er en hybridpejs, gaspejs, elpejs eller biopejs.

Alternativer til en biopejs

Der findes, som nævnt, mange alternativer til biopejsen. Der findes både den traditionelle brændeovn eller pejs, en elpejs og selvfølgelig en gaspejs. Ved en gaspejs får du de samme fordele, og så ovenikøbet lidt mere.

Gaspejsen brænder på gas, som enten kan hentes fra flaskegas eller naturgas, alt efter hvad din bolig har mulighed for. Den hverken asker eller soder ikke, som udover at gøre nemmere at holde ren, også gør at gaspejsen er langt bedre for indeklimaet end den traditionelle pejs.

Det at gaspejsen er god for indeklimaet gør også, at du kan installere den næsten alle steder i dit hus – eller lejlighed. Dertil er der lavet et hav af muligheder, så du kan få lige den model med det design, den størrelse og varmestyrke, du ønsker. Læs mere om mulighederne for biopejs her.

Hvorfor vælge en gaspejs?

Som sagt er gaspejsen et rigtig godt valg med tanke for indeklimaet, lige såvel som en biopejs er. Derudover kan du få både indendørs– og udendørs gaspejse

Af de indendørs modeller finder du muligheder for installation af: 

 • Front
 • Panorama
 • Hjørne
 • Tunnel
 • Rumdeler
 • Mirror flame
 • Fritstående

Under hver kategori finder du tilmed flere designs som giver utallige indretningsmuligheder, så du kan finde lige den løsning, som passer perfekt ind i dit interiør og din stil.

Derudover kan du ved gaspejsen selv vælge mellem keramisk træ eller sten, alt efter hvilket udtryk du ønsker at opnå med din pejs. Er du mere til det traditionelle, lidt hyggeligere look så foreslår vi keramisk træ. Hvis du derimod ønsker at din pejs emmer af stil og modernitet, vil du ved hjælp af vores sten nemt kunne opnå dette look.  

En ekstra særlig fordel ved at vælge en gaspejs hos os er, at vores dygtige montører kommer hjem til dig og installerer gaspejsen, så ikke du skal ud og hyre andre folk til installationen.

Er du yderligere interesseret i teknikken bag kan du læse mere om røgsuger her. Du kan også læse mere om brændeovne eller pejseindsats her.

Hvis du ønsker at høre mere, om hvorfor en gaspejs er et optimalt valg til at indføre varme til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende samtale, eller besøge os i vores store, flotte showroom

Vi står altid klar med vejledning og rådgivning til alt fra udvalget af din specifikke pejs – biopejs, gaspejs, elpejs eller hybridpejs – til processen i opsætningen og monteringen af din pejs, uanset om det er som indbygning, fritstående og udendørs eller indendørs. Vi er eksperter.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?