31 32 33 13

Hvorfor vælge en biopejs?

 

Har de kolde måneder også mindet dig om savnet efter varmere dage? Det forstår vi i hvert fald godt, hvis de har.

I stedet for at rykke dig selv sydpå og ned i varmen, så invitér i stedet varmen ind i dit eget hjem. Hertil er en pejs et glimrende bud, og ønsker du at vide mere om særligt en biopejs, så er du kommet til det rette sted.

 

Hvad er en biopejs?

Særligt for biopejsen, brænder den på bioethanol, hvortil den ikke behøver noget aftræk. Da bioethanol brænder rent, vil den hverken sode eller aske til, som gør at den, udover at være god til huse, også er et godt valg til lejligheder.

Derudover fås biopejsen i mange forskellige modeller, størrelser og designs. Ønsker du at installere biopejsen i en væg, eller måske er du blevet charmeret af de fritstående biopejse? Begge dele er muligt. Du kan nemlig få den installeret ind i lige den væg du ønsker, men også sagtens vælge en fritstående model.

Der er altså mange fordele og muligheder med en biopejs, men har du overvejet en gaspejs? Hos luksus gaspejs har vi ikke nogle biopejse, da vi mener at gaspejsen er det bedste valg. Er du blevet nysgerrig? Så læs endelig med videre.

Udforsk vores gaspejse

 

Alternativer til en biopejs

Der findes mange alternativer til biopejsen. Der findes både den traditionelle brændeovn eller pejs, en elpejs og selvfølgelig en gaspejs. Ved en gaspejs får du de samme fordele, og så ovenikøbet lidt mere.

Gaspejsen brænder på gas, som enten kan hentes fra flaskegas eller naturgas, alt efter hvad din bolig har mulighed for. Den hverken asker eller soder ikke, som udover at gøre nemmere at holde ren, også gør at gaspejsen er langt bedre for indeklimaet end den traditionelle pejs.

Det at gaspejsen er god for indeklimaet gør også, at du kan installere den næsten alle steder i dit hus – eller lejlighed. Dertil er der lavet et hav af muligheder, så du kan få lige den model med det design, den størrelse og varmestyrke, du ønsker.

Hvorfor vælge en gaspejs i stedet?

Som sagt er gaspejsen et rigtig godt valg med tanke for indeklimaet. Derudover kan du få både indendørs– og udendørs gaspejse

Af de indendørs modeller finder du muligheder for installation af: 

Under hver kategori finder du tilmed flere designs som giver utallige indretningsmuligheder, så du kan finde lige den løsning, som passer perfekt ind i dit interiør og din stil.

Derudover kan du ved gaspejsen selv vælge mellem keramisk træ eller sten, alt efter hvilket udtryk du ønsker at opnå med din pejs. Er du mere til det traditionelle, lidt hyggeligere look så foreslår vi keramisk træ. Hvis du derimod ønsker at din pejs emmer af stil og modernitet, vil du ved hjælp af vores sten nemt kunne opnå dette look.  

En ekstra særlig fordel ved at vælge en gaspejs hos os, fremfor en biopejs, er at vores dygtige montører kommer hjem til dig og installerer gaspejsen, så ikke du skal ud og hyre andre folk til installationen.

Er du yderligere interesseret i teknikken bag kan du læse mere om røgsuger her. Du kan også læse mere om brændeovne eller pejseindsats her.

Hvis du ønsker at høre mere, om hvorfor en gaspejs er det mest optimale valg til at indføre varme til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende samtale, eller besøge os i vores store, flotte showroom

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os