31 32 33 13

Gasbrændeovn – Se udvalget af vores luksusmodeller her

 

Søger du efter prikken over i’et i din boligindretning, så overvej at inddrage en gaspejs. Lad flammerne dekorere dit hjem, og lad dem blive en integreret del af dit interiør. Ved at bruge gasbrændeovn kan du nemlig frit placere de hyggelige flammer rundt om i hjemmet – inde såvel som ude. Vi tilbyder eksklusive løsninger for din gasbrændeovn hvor materiale, farve, design og størrelse er helt op til dig.

gasbrændeovn hos Luksus Gaspejs

Slip kreativiteten løs

Mulighederne er rige med en gaspejs, så slip kreativiteten løs. Opdel dit rum med en tunnel gaspejs, udsmyk dine store hvide vægge med en panorama gaspejs eller tag atmosfæren med ud på terrassen med en udendørs gasbrændeovn. Vores brændeovne er mulige at placere inde, men kan i den grad også benyttes som indretning i din have eller på terrassen. En gasbrændeovn er en eminent mulighed for gøre dit hjem mere eksklusivt.

Vi står inde for vores produkt, og vi prioriterer altid at have moderne produkter og designs i højeste kvalitet.

Udforsk vores gaspejse

Slip for besværet og brug gasbrændeovn

Ikke nok med at en gasbrændeovn bringer organisk liv og kant ind i dit hjem, så er der tilhørende funktionelle goder. Med en gaspejs slipper du nemlig for vedligeholdelse og rengøring af sod på glasset og ovn, samtidig med at du hurtigt vha. en app eller fjernbetjening tænder flammerne i din pejs.

Du kan derfor på kort tid skabe den ønskede stemning med personligt indstillede flammer, intensitet og effekter. Derudover skal du ikke længere ud og kløve brænde og altid have fyldt op til vinterens mange mørke timer. En gasbrændeovn bruger enten gasflasker, bygas eller naturgas og kan nemt installeres og monteres, alt efter hvilken gas adgang dit hjem har.

Endnu en funktionel gode ved en gasbrændeovn er, at du formår at trække den traditionelle brændeovns-hygge ind i hjemmets rammer, uden at det skader dit indeklima. En gaspejs udleder ikke farlige partikler eller afbrændt træ, da den opererer på gas. Gasbrændeovnen er gennem et rør (dobbelt aftræk) tilkoblet en udgang, så der tilføres ilt og udskilles restgasser, og pejsen har dermed sit eget kredsløb.

Kontakt os endelig for uddybende spørgsmål angående dine muligheder på din bopæl, og lad os se på det sammen. Vi er altid klar på en snak om dine drømme.

Kontakt os uforpligtende

Hvad er prisen på en gasbrændeovn?

Er drømmen om en gasbrændeovn ved at komme til virkelighed, og er du på udkig efter den helt rette for dig, så kan prisen for en gasbrændeovn for nogle også ofte spille en rolle. Prisen på en gasbrændeovn varierer og påvirkes af en håndfuld forskellige parametre.

Til at starte med har prisen selvfølgelig noget at gøre med den specifikke gasbrændeovn, du har udset dig. Det indebærer blandt andet hvilken type – en tunnel gaspejs, en hjørnepejs eller noget tredje – og hvilken størrelse og model det skal være.

Et parameter mere, som ligeledes påvirker prisen, er de materialer og farver, du ønsker din gasbrændeovn skal have, omgives og dekoreres med. Derudover også hvor din gaspejs skal installeres, og i hvor stort omfang der skal laves et indgreb.

I forlængelse af selve indgrebet og installationen er prisen også afhængig af den monteringspakke, som du udvælger. Vores monteringspakker er vejledende i forhold til dine egne evner og bekendtskaber.

En gasbrændeovn skal monteres af en autoriseret el installatør med gas certifikat, men hvis du selv kender en autoriseret el installatør, kan du benytte dig af en anderledes monteringspakke fra os.

Det er altid en fordel at kontakte os for den specifikke pris på din gasbrændeovn, da alle disse parametre spiller ind og påvirker din endelig pris. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få et estimat på, hvad det koster dig at få din drømmegaspejs.

Kvalitet i produkt såvel som service

Hos Luksus Gaspejs sørger vi ikke kun for, at du får den bedste gasbrændeovn, men vi sikrer dig også den bedste service. Vores team er en samlet håndfuld kompetente folk med mange års erfaring, og vi sætter pris på den gode kunderejse. Vi kan hjælpe dig med alt fra opstart og inspiration til levering og montering. Vi tilpasser os dig og dit behov, alt efter hvilken monteringspakke du ønsker.

Vores 4 forskellige pakkeløsninger løber fra bronze-pakken, som tilgodeser og passer til dig som selv er, eller kender, en handyman og til platin-pakken, som er perfekt til dig, der ønsker vejledning og hjælp fra start til slut og ønsker en særlig opbygning.

Vores team af eksperter hjælper dig selvfølgelig med at finde den helt rette pakke ud fra dine behov, når du skal købe dig en gasbrændeovn.

Er du flad for ideer? Så lad dig inspirere af vores tidligere arbejde, og giv din kreativitet et ekstra skub i retning mod en gasbrændeovn. Derudover er du altid velkommen til at tage et kig forbi Danmarks største gaspejse showroom i Vedbæk. Her står vi klar til at svare på dine spørgsmål, og vejlede dig i processen mod din drømme gaspejs. Du kan også læse mere om biopejs, elpejs, pilleovn og brændeovn her og danne dig et overblik over dine muligheder. Vi er blevet skrevet om i flere forskellige medier. Hos Liebhaverboligen.dk skriver de fx om vores store shoowroom i Vedbæk og vores gaspejse som passer ind i de forskellige hjem.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Kontakt os her!

Kontakt os