Gasbrændeovn – Se udvalget af vores luksusmodeller her

Søger du efter prikken over i’et i din boligindretning, så overvej at inddrage en gaspejs. Lad flammerne dekorere dit hjem, og lad dem blive en integreret del af dit interiør.

Gasbrændeovn

Ved at bruge gasbrændeovn kan du nemlig frit placere de hyggelige flammer rundt om i hjemmet – inde såvel som ude. Vi tilbyder eksklusive løsninger for din gasbrændeovn hvor materiale, farve, design og størrelse er helt op til dig.

Slip kreativiteten løs

Mulighederne er rige med en gaspejs, så slip kreativiteten løs. Opdel dit rum med en tunnel gaspejs, udsmyk dine store hvide vægge med en panorama gaspejs eller tag atmosfæren med ud på terrassen med en udendørs gasbrændeovn. Vores brændeovne er mulige at placere inde, men kan i den grad også benyttes som indretning i din have eller på terrassen. En gasbrændeovn er en eminent mulighed for at gøre dit hjem mere eksklusivt.

Vi står inde for vores produkt, og vi prioriterer altid at have moderne produkter og designs i højeste kvalitet.

Slip for besværet og brug gasbrændeovn

Ikke nok med at en gasbrændeovn bringer organisk liv og kant ind i dit hjem, så er der tilhørende funktionelle goder. Med en gaspejs slipper du nemlig for vedligeholdelse og rengøring af sod på glasset og ovn, samtidig med at du hurtigt vha. en app eller fjernbetjening tænder flammerne i din pejs.

Du kan derfor på kort tid skabe den ønskede stemning med personligt indstillede flammer, intensitet og effekter. Derudover skal du ikke længere ud og kløve brænde og altid have fyldt op til vinterens mange mørke timer. En gasbrændeovn bruger enten gasflasker, bygas eller naturgas og kan nemt installeres og monteres, alt efter hvilken gas adgang dit hjem har.

Endnu en funktionel gode ved en gasbrændeovn er, at du formår at trække den traditionelle brændeovns-hygge ind i hjemmets rammer, uden at det skader dit indeklima. En gaspejs udleder ikke farlige partikler eller afbrændt træ, da den opererer på gas. Gasbrændeovnen er gennem et rør (dobbelt aftræk) tilkoblet en udgang, så der tilføres ilt og udskilles restgasser, og pejsen har dermed sit eget kredsløb.

Kontakt os endelig for uddybende spørgsmål angående dine muligheder på din bopæl, og lad os se på det sammen. Vi er altid klar på en snak om dine drømme.

Hvad er prisen på en gasbrændeovn?

Er drømmen om en gasbrændeovn ved at komme til virkelighed, og er du på udkig efter den helt rette for dig, så kan prisen for en gasbrændeovn, for nogle, også ofte spille en rolle. Prisen på en gasbrændeovn varierer og påvirkes af en håndfuld forskellige parametre.

Til at starte med har prisen selvfølgelig noget at gøre med den specifikke gasbrændeovn, du har udset dig. Det indebærer blandt andet hvilken type – en tunnel gaspejs, en hjørnepejs eller noget tredje – og hvilken størrelse og model det skal være.

Et parameter mere, som ligeledes påvirker prisen, er de materialer og farver, du ønsker din gasbrændeovn skal have, omgives og dekoreres med. Derudover også hvor din gaspejs skal installeres, og i hvor stort omfang, der skal laves et indgreb.

I forlængelse af selve indgrebet og installationen, er prisen også afhængig af den monteringspakke, som du udvælger. Vores monteringspakker er vejledende i forhold til dine egne evner og bekendtskaber.

En gasbrændeovn skal monteres af en autoriseret el installatør med gascertifikat, men hvis du selv kender en autoriseret el installatør, kan du benytte dig af en anderledes monteringspakke fra os.

Det er altid en fordel at kontakte os, for den specifikke pris på din gasbrændeovn, da alle disse parametre spiller ind og påvirker din endelige pris. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få et estimat på, hvad det koster dig at få din drømmegaspejs.

Fordele ved at vælge en gasbrændeovn

Der findes mange gode fordele ved at vælge en gasgrændeovn, fremfor at gå med en almindelig brændefyret pejs eller brændeovn. Ovenfor har vi givet nogle hint til, hvad der er af fordele ved en gasbrændeovn, men her vil vi gå mere i dybden med, hvad fordelene egentlig er.

Du kan, med en gasbrændeovn, få et flot design og udtryk, da der her kan prioriteres og til- og fravælges materialer, design og størrelse, som ellers ikke altid er mulighed med en almindelig brændeovn. Her er det nemlig kun fyringselementet, som er fast, og derfor kan du vælge lige netop det design, som passer dig og dine ønsker bedst.

Du skal ikke gå på kompromis med det visuelle, hvilket både gælder selve brændeovnens design samt flammernes udseende. En gasbrændeovn kommer nemlig med et naturtro design, hvorfra flammerne brænder på smukkeste vis.

At der fyres på gas er naturligvis også en stor fordel, da det hverken ryger, soder, sviner med aske eller noget andet. Restgasserne føres blot væk med et dobbelt aftræk, hvilket kan foregå gennem et eksisterende skorsten, men også uden. Har du derfor ingen skorsten, vil det ikke være et problem, du skulle bekymre dig om at få installeret.

En gasbrændeovn er desuden nem at betjene og tænde op. Du skal blot bruge din telefon, tablet eller anden betjening, som du ved hjælp af fjernstyring kan bruge til at tænde ilden og varmen i din gasbrændeovn. Herpå kan du også vælge både temperatur, flammernes størrelse og meget mere.

Dette er blot nogle af de mange fordele, der er ved at vælge en gasbrændeovn over en almindelig brændefyret model. Du kan læse meget mere om de mange fordele ved at vælge en varmekilde fyret på gas her på vores side, og hvorfor du derfor bør vælge en gaspejs.

Kvalitet i produkt såvel som service

Hos Luksus Gaspejs sørger vi ikke kun for, at du får den bedste gasbrændeovn, men vi sikrer dig også den bedste service. Vores team er en samlet håndfuld kompetente folk med mange års erfaring, og vi sætter pris på den gode kunderejse. Vi kan hjælpe dig med alt fra opstart og inspiration til levering og montering. Vi tilpasser os dig og dit behov, alt efter hvilken monteringspakke, du ønsker.

Vores 4 forskellige pakkeløsninger løber fra bronze-pakken, som tilgodeser og passer til dig som selv er, eller kender, en handyman og til platin-pakken, som er perfekt til dig, der ønsker vejledning og hjælp fra start til slut og ønsker en særlig opbygning.

Vores team af eksperter hjælper dig selvfølgelig med at finde den helt rette pakke, ud fra dine behov, når du skal købe dig en gasbrændeovn.

Er du flad for ideer? Så lad dig inspirere af vores tidligere arbejde, og giv din kreativitet et ekstra skub i retning mod en gasbrændeovn. 

Derudover er du altid velkommen til at tage et kig forbi Danmarks største gaspejse showroom i Vedbæk. Her står vi klar til at svare på dine spørgsmål, og vejlede dig i processen mod din drømme gaspejs. 

Du kan også læse mere om biopejs, elpejs, pilleovn og brændeovn her og danne dig et overblik over dine muligheder. Vi er blevet skrevet om i flere forskellige medier. Hos Liebhaverboligen.dk skriver de fx om vores store shoowroom i Vedbæk og vores gaspejse, som passer ind i de forskellige hjem.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?