Hvad er prisen på din kommende gasbrændeovn?

Du har sikkert set dig varm på en gasbrændeovn efter at have set igennem vores online inspirationskatalog eller ved et besøg i vores showroom – som desuden er Danmarks største. 

Pris på en gasbrændeovn

Dertil vil vi bare sige; ‘vi kan godt forstå dig’. En gasbrændeovn er en sikker, eksklusiv tilføjelse til dit hjem, og skaber med garanti atmosfære og god autentisk brændeovnsstemning.

Men du spørger nok dig selv om pris på en sådan gasbrændeovn?

Vi hjælper dig under hele forløbet

Det kan ved første øjekast virke som et stort projekt, at sætte sig ind i ‘hvordan og hvorledes’ med den gasbrændeovn du havde udset dig. Men vi hjælper dig i alt fra den helt rette udvælgelse af materiale til montering af selve brændeovnen. Der er selvfølgelig forskellige omkostninger, alt efter hvilke løsningsmodeller du vælger, og hvilken monteringspakke som passer dig.

En ting, vi kan love dig, er dog, at det er investeringen værd, da du med sikkerhed vil sætte pris på din kommende gasbrændeovn. Du er altid velkommen til at kontakte os om dit specifikke behov, og vi taler gerne med dig om, hvordan vi finder den bedste løsning.

Vi vil nedenstående prøve at give dig en forståelse for pris på en gasbrændeovn samt hvorfor.

Pris på en gasbrændeovn kan variere – forstå hvorfor

Ligesom alle de forskellige muligheder i alt fra indendørs- og udendørs gaspejse, til tunnel- eller hjørne gaspejse, så er der også et hav af skræddersyede pakkeløsninger til dig. Vores kompetente team med mange års erfaring står klar til at hjælpe dig.

Pakkerne og pris varierer, alt efter hvor meget du selv ønsker at montere og koordinere. Først og fremmest afhænger pris af din valgte gasbrændeovn, hvilke koster fra 16.750 kr. og op efter. Dernæst skal der investeres i en rørpakke, som afhænger af placeringen af din nye gaspejs, der typisk ligger til ca. 7.000 kr.

Næste step er udvælgelsen af montering og den opsætning, du ønsker (12.500 kr. og op efter). Det er lovpligtigt, at få en autoriseret gasmester til at installere din gaspejs, og du må derfor ikke selv tilslutte gasbrændeovnen. Med i vores monteringspakker er derfor både tilslutning samt indmeldelse til sikkerhedsstyrelsen af vores autoriserede gasmænd.

Afslutningsvis foretages der opbygning og indpakning af skamolplader og inspektionslemme, hvor prisen her starter fra 12.500 kr. Som det sidste skal det omkringliggende selvfølgelig også stå skarpt og flot efter monteringen af gaspejsen, og vi foretager derfor afslutningsvist spartel, fils og maling (fra 17.500 kr. og op).

Du kan læse mere om pris på din gasbrændeovn, og hvad de forskellige monteringspakker indeholder samt læse om vores tilvalgsmuligheder:

Fortsat forvirret?

Hvis du har mistet det fulde overblik over priser og muligheder, så lad os tage en uforpligtende snak. Du kan komme i kontakt med en af vores specialister, som kan vejlede dig rundt i vores kvaliteter og services. Vi sørger for den gode kundekontakt og brugerrejse for dig i dit køb af gasbrændeovne hos os.

Frygt ej, en gaspejs installeres nemt og hurtigt, og du skal ikke være bange for gasopbevaring indendørs, gasudtræk og meget mere. Du er i trykke hænder hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.