Sådan vælger du den rigtige gaspejs

Har du også forelsket dig i de hyggelige gaspejse, der er det perfekte match til den moderne bolig? Men hvordan vælger du den rigtige gaspejs til at afdække dine ønsker og behov? Hos LUKSUS GASPEJS står vi klar til at hjælpe og guide dig til valget af den rigtige gaspejs.

Fordelene er mange; de er nemme at vedligeholde og rengøre, du undgår en skorsten men får et simpelt aftræk, din pejs kan styres via en app og de har deres helt eget kredsløb med ilttilførsel, så du undgår at forurene din bolig. Sidst men ikke mindst giver de smukke pejse et tjekket look til din bolig, da de kommer i mange flotte og eksklusive designs.

Lav dit forarbejde, inden du vælger din pejs

Der findes et hav af forskellige indendørs– samt udendørs pejse, der kan skræddersyes til din bolig samt din terrasse. Hos LUKSUS GASPEJS tilbyder vi ligeledes installation af din gaspejs, så du nemt og ubekymret kan få en pejs – uden at tænke på andet end at nyde din nye pejs, når den står færdig.

Men hvordan vælger du den rigtige gaspejs? Du kan starte med at søge inspiration på vores hjemmeside eller besøge vores showroom i Vedbæk. Her kan du blandt andet se hvordan en pejs på gas kan bruges til indretning af din bolig eller til anvendelse af rumdeling. Derudover har vi nedenstående lavet en kort og overskuelig guide til dig, for at simplificere hvad du skal være særlig opmærksom på, når du skal vælge den rigtige gaspejs.

Sådan vælger du den rigtige gaspejs

Sådan vælger du den rigtige gaspejs

1. Hvor stort er rummet, som din gaspejs skal placeres i?

Vores professionelle installatører er eksperter i at opfylde drømme. Dog skal du overveje, hvor meget plads din ønskede gaspejs kræver, og hvor stort et rum den er anbefalet til. Inden du vælger den rigtige gaspejs, kan du eksempelvis tjekke målene på vores indendørs gaspejse, så du har en ide om, hvor meget plads pejsene kræver.

2. Hvordan er omgivelserne omkring pejsen?

Vi er eksperter i at skræddersy inde- og udepejse, så de passer til netop dine behov og dine omgivelser. Derfor foreslår vi, at du kontakter vores dygtige team, før du sætter dig fast på valget af den helt rigtige gaspejs. Det er vigtigt, at designet og modellen kan tilpasses dine ønskede rum og rummets nuværende linjer (eksempelvis fra skabslåger, bordplader, vinduer mm.), så pejsen ikke forstyrrer øjet. Du bør derfor sætte dig ind i de forskellige modellers muligheder, før du vælger den rigtige og endelige gaspejs.

3. Overvej hvilken gastype du har adgang til i din bolig

De fleste gaspejse kan fungere ved anvendelse af naturgas eller flaskegas, hvilket gør det muligt at installere pejsene de fleste steder i din bolig. De fleste nybyggerier har installeret naturgas, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige gaspejs til din lejlighed eller dit hus. Hvis du bygger nyt hus, er det en god ide, at indtænke pejsen allerede i byggeprocessen. På denne måde er du garanteret, at pejsen kan tilkobles gas fra din ønskede placering i huset.

4. Overvej hvad formålet og behovet er for din gaspejs

Ønsker du en pejs som varmekilde, for hyggens skyld eller til at “spice” din indretning op? Mulighederne er mange, og derfor skal du nøje overveje formålet med din pejs, før du vælger den rigtige gaspejs. Alle vores modeller har hver deres fordele, og du bør derfor søge råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke pejse der kan opfylde netop dit formål.

Læs også hvad det koster at købe en gaspejs her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.