Pejse

Her hos LUKSUS GASPEJS har vi masser af erfaring med, og viden om, gaspejse, og derfor har vi også gjort det til vores primære formål at sprede rygtet om, hvor god en gaspejs egentlig er.

Der er nemlig massevis af fordele ved at have en gaspejs, fremfor en traditionel pejs eller brændeovn. Herunder hører blandt andet det gode indeklima, mindskelsen af røg og sod, samt anvendeligheden, som ligger i den nemme ende af skalaen.

Pejse både til indendørs og udendørs brug

Vi har hos LUKSUS GASPEJS et stort udvalg af pejse, der kan indrettes på forskellig vis, og derudover også både bruges indendørs såvel som udendørs. Der findes således ingen begrænsninger for, hvad du kan gøre med pejse fra LUKSUS GASPEJS.

Vi gør os i flere forskellige typer af pejse, til trods for vores navn. Vi kan nemlig også tilbyde dig en elpejs, en biopejs eller en hybridpejs, hvad end dit behov kunne være. Hos LUKSUS GASPEJS kan du fovente at finde enhver type af pejse af højeste kvalitet, som genererer masser af varme, glæde og hygge i ethvert hjem.

I det følgende får du en gennemgang af, hvad vi har at tilbyde blandt vores store udvalg af pejse. Så hvad end du er på udkig efter en pejs, der fyrer på bioethanol, pejse, der drives af el, men som bestemt ikke er mindre virkelighedstro, en klassisk pejs drevet på enten naturgas eller gasflasker, eller måske en hybridepjs, så har vi det hel.

Gaspejse

Udendørs gaspejse:

Udendørs gaspejse:

Pejse, der kan bruges udendørs, er en hyggelig måde at bringe venner og familie sammen i haven på en varm sommeraften. En udendørs gaspejs kan nemlig fås som fritstående, såsom vores ETNA pejs, eller indbygget i eksempelvis havebordet, som er tilfældet med en Italkero Focus 80.

Her bringes varmen og hyggen med udendørs, så man kan blive ude i de sene aftener og få mest ud af sin terrasse.

Indendørs gaspejse:

Inden for spektret af indendørs pejse findes alt fra den klassiske fritstående pejs, der minder meget om den traditionelle brændeovn af udseende, til den moderne Mirror Flame, der er en gaspejs, som imiterer et spejl på væggen, men som varmer rummet, hvori det hænger, godt op.

De forskellige modeller har hver deres fordel, og derfor er det også op til det enkelte hjem, hvad der vil fungere bedst i indretningen så vel som i arkitekturen af huset eller lejligheden.

Front gaspejse:

En front gaspejs, også kaldet en indbygningspejs, vil nemt kunne erstatte en almindelig indbygningspejs, der fyrer på brænde, da front gaspejsen på samme vis vil bygges ind i væggen. Et klassisk eksempel på en front gaspejs er Trimline 83 Front, der har en eksklusiv og elegant front, den nyeste brændeteknik samt en brændebund med LED, der giver et ulmende udtryk i pejsen, som skaber ekstra hygge i hjemmet på en kold aften.

Panorama gaspejse:

Det helt særlige ved panorama gaspejse, som andre pejse ikke kan hamle op med, er, at ilden kan ses fra flere sider af pejsen. Panorama gaspejsen er nemlig opbygget således, at der er glasruder på tre af de fire sider, som pejsen har. Et eksempel på en skøn panorama gaspejs er Trimline 38 Panoramic, der sender sin varme glød ud i hele rummet med sit luksuriøse udtryk. Med ét enkelt tryk kan du nyde flammernes dans i hele stuen.

Hjørne gaspejse:

En Trimline 120 Hjørne er et fremragende eksempel på, hvordan pejse ikke behøver at placeres i den ene ende af rummet, men kan anvendes i hjørnet af en vinklet stue. På den måde kan ilden ses fra begge ender af et vinklet rum, og således får man meget mere ud af sin pejs.

Tunnel gaspejse:

Har man en væg mellem stue og køkken eller en opdelt stue, så kan en tunnel gaspejs skabe mere lys i de to rum, der opdeles, da flammerne kan ses fra begge sider af væggen. Dette er netop det helt særlige ved tunnel pejse, som man ikke finder ved andre pejse. Pejsen kan altså nydes i flere rum på samme tid. Italkero Roma50 Tunnel er en elegant pejs, som kan bruges i det moderne hjem, hvor der ønskes mere varme og lys.

Rumdeler gaspejse:

Ønsker man at opdele et stort rum i to, eksempelvis opdeling af stue og spisestue, så kan en pejs være en god og hyggelig måde at opdele på i stedet for at foretage en ombygningen af selve arkitekturen i rummet. Installeres eksempelvis en Trimline 85 Rumdeler, så fungerer denne som fin rumdeler, uden lyses tages fra rummene, samtidig med, at dit hjem får en kerne af varme.

Mirror flame:

Det helt særlige ved Mirror Flame pejse er, at de er udformet som et spejl, hvori der er indbygget en rigtig flamme, som brænder skønt i ethvert rum. Denne pejs kræver ikke meget plads, og derfor kan den bruges i ethvert rum.

Fritstående gaspejse:

Den fritstående gaspejs fremtræder som en traditionel brændeovn, men behøver hverken brænde til brændsel, soder ikke, skaber ingen røg, og derfor er disse pejse mere rengøringsvenlige. Et smukt eksempel herpå er Trimline Quartz, der har et både elegant og hyggeligt udtryk, som let kan indrammes i sommerhusets hyggelige indretning.

Model Type Pris
TRIMLINE 100 FRONT FRONT GASPEJS 36.250,00 DKK
TRIMLINE 170 FRONT FRONT GASPEJS 44.750,00 DKK
TRIMLINE 120 FRONT FRONT GASPEJS 39.250,00 DKK
TRIMLINE 64 PANORAMIC PANORAMIC GASPEJS 40.950,00 DKK
TRIMLINE 140 PANORAMIC PANORAMIC GASPEJS 48.950,00 DKK
TRIMLINE 120 PANORAMIC PANORAMIC GASPEJS 45.250,00 DKK
TRIMLINE 64 HJØRNE HJØRNE GASPEJS 39.250,00 DKK
TRIMLINE 140 HJØRNE HJØRNE GASPEJS 48.950,00 DKK
TRIMLINE 120 HJØRNE HJØRNE GASPEJS 45.250,00 DKK
TRIMLINE 2050 ON THE CORNER HJØRNE GASPEJS 44.750,00 DKK

Elpejse

Er du ikke begejstret for en gaspejs, eller søger du bare andre alternativer, der kan tage pladsen for din brændefyrede pejs eller brændeovn, så finder du her et godt eksempel. En elpejs giver dig nemlig stadig samme gode varme, og du behøver ikke at være bange for at miste hyggen, selvom du går fra levende ild til digital.

Med en elpejs får du nemlig mulighed for at nyde elektriske flammer, som giver samme hyggelige lys og stemning, som den ægte ild ville have gjort.

Front elpejse

Vi kan tilbyde flere forskellige typer af front elpejse, der er pejse, som du kan nyde, ligesom med en alminelig pejs, forfra. De fås i forskellige størrelser, så alt afhængigt af, hvor meget pejs, du ønsker, eller hvor meget plads, du har, så er der muligheder. Et godt eksempel på en front pejs, der kan passe ind i de fleste hjem er Trimline 75E Solus Front.

Hjørne elpejse

Med en hjørne elpejs får du mulighed for at kunne nyde din pejs i flere eller større rum, hvor der er vinkler, eller udnytte vægpladsen, som en vinklet stue giver. Her kan hjørne pejse fra LUKSUS GASPEJS fås i flere forskellige størrelser, fra den helt lille Trimline 75E Solus Corner til den noget større Trimline 180E Solus Corner

Panorama elpejse

Har du en forkærlighed for at sidde og nyde synet af de smukke flammer, og ønsker du at kunne sprede varmen og hyggen til hele rummet, så kan en smart panorama pejs måske være noget for dig. Her får du nemlig mulighed for at nyde flammerne fra flere vinkler, eksempelvis med vores Trimline 130E Solus Panoramic.

Biopejse

Der er mange fordele ved at vælge en biopejs. Én af de helt store er naturligvis, at du hverken behøver aftræk eller skorsten, når du har med en pejs, der fyrer bioethanol, at gøre. Til forskel fra andre pejse, så soder og ryger en biopejs nemlig ikke, og den producerer hverken farlige gasser eller aske, som du skal håndtere.

Vi tilbyder en lang række af forskellige pejse, som du nemt kan installere og anvende i dit hjem. Det er især fordelagtigt med en pejs til bioethanol, hvis du bor i lejlighed, hvor en almindelig brændeovn eller pejs typisk kan være et problem at få installeret. Nedenfor kan du se vores forskellige kategorier.

Biopejs indsats

Måske har du allerede en pejse indsats, som du gerne vil have fyldt ud med noget bedre og mere bæredygtigt. Eller måske ønsker du at få den samme hygge, som en pejse indsats kan give til et hjem. Uanset hvad, så har LUKSUS GASPEJS et stort og bredt udvalg, som uden tvivl kan dække dit behov.

Vi har flere forskellige størrelser af pejse indsatse, så hvad end du er til den helt store eller den mere minimalistiske, så har vi svaret. En ægte biopejs indsats klassiker er vores Milano pejs.

Væghængt biopejs

Ønsker du varmen og hyggen fra en pejs, men er du ikke helt med på den store investering i en ombygning, eller ønsker du bare en minimalistisk og elegant varmekilde? Så kan en simpel vægthængt pejs måske være noget for dig. En helt klassisk og moderne løsning er vores Atlantic væghængt pejs.

Fritstående biopejs

Med fritstående pejse kan du skabe hygge – ude som inde -, da du kan flytte rundt på disse pejse og skabe liv og varme i et hvilket som helst rum. En elegant løsning på dette er eksempelvis vores Nice Table-top serie, der omfatter flere forskellige størrelser inden for samme serie af fritstående pejse, du kan flytte rundt på.

Udendørs biopejs

Vores udendørs pejse kan både fås som flytbare og built-in løsninger, som kan varme dig på kølige sommernætter, eller når du ønsker at drage nytte af forårets eller efterårets solskinsdage udenfor. En alsidig pejs, der kan bruges i mange forskellige udendørs arealer er vores smukke Monaco Round.

Bord biopejs

Med en bord pejs kan du samle dine kære om haveboredet, når solen er ved at gå ned og der skal nydes et glas vin eller en kop kaffe i haven. Her er løsninger som Denver Round en god løsning til det mere integrerede look, som skaber stemning og hygge.

Specialbygget biopejs

Kunne du tænke dig en specialbygget løsning til din pejs i hjemmet, så kan vi også hjælpe dig med dette. Vi tilbyder nemlig en trække af forskellige løsninger til speciallavede projekter, som du kan varme dig på. Dette kunne være en biopejs i clic-møbler, så du får en integreret pejs i dine møbler.

elpejs

Hybridpejse

Er du vild med synet af ild, der danser, men er du ikke så vild med tanken om at have åben ild i dit hjem? Så har vi også en løsning på dette. Med vores hybridpejse, får du muligheden for at få en pejs i dit hjem, men helt uden ilden.

En hybridpejs fungerer nemlig således, at det er LED-lys, der lyser op på dampende vand, som skaber illusionen af levende ild. Der er derfor ikke tale om ild, men blot lys. Hertil har vi et udvalg af forskellige pejse, som du kan vælge imellem, herunder Orlando hybridpejs, der ligner en rigtig pejs og giver samme hygge som andre pejse.

Indendørs pejse i ethvert rum

Indret med fordel ethvert rum i hjemmet med pejse. I de mindre rum kan en lille pejs være en hyggelig og varmespredende tilføjelse, som kun giver mere charme og luksus. I større rum som stuer, køkkener og større soveværelser, kan en indendørs panorama, hjørne eller front pejs være et godt valg – både i sommer- og vintermånederne.

Skal et rum gøres større visuelt, kan du med fordel vælge én af vores pejse, som kan ses fra begge sider. På den måde vil der kunne komme lys ind gennem pejsen, når den ikke er tændt i dagstimerne, og omvendt også selv skabe mere lys, når den er tændt, i begge rum.

Brug vores pejse udendørs

Mens en hybridpejs og elpejsen er rigtig gode til indendørs brug, så er biopejse og gaspejs skønne valg til brug udendørs. Hvad end dette er ved havebordet, på altanen eller i gårdhaven, så findes der et væld af muligheder for brug af pejse udenfor.

Vil du høre mere om mulighederne for indretning af pejse indendørs og udendørs, kan du med fordel kontakte os. Så vil en ekspert tage dig med igennem mulighederne. Kom også gerne forbi vores showroom i Vedbæk, for at se dine muligheder i aktion.

Du kan også læse mere om vores forskellige pejse her; pejseindsats tilbudpejseindsats hjørnepejseindsats i eksisterende skorsten.

Kontakt os

thalia fra Luksusgaspejs

Er du blevet nysgerrig på gaspejse i dit hjem, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi glæder os til at høre fra dig, eller se dig til et besøg i Vedbæk.

Skriv til os

Vi kommer enten gerne ud og ser på dine muligheder i dit hjem, ellers står vores showroom i Vedbæk klar med en masse inspiration. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.