Hjørne biopejs - hyggestemning og varme i din bolig

Har du nogle tomme vægge i din bolig, som du synes trænger til lidt ekstra liv på en elegant, eksklusiv og fængende måde? Hos Luksus Gaspejs tilbyder vi biopejse, som vil pynte i ethvert hjem.

hvad er en hjørne biopejs

Det kan eksempelvis indrette dit hjem eksklusivt med en indsats biopejs, som er specialdesignet til et hjørne. Den har derfor både en frontåbning, men også en åbning i siden, hvilket gør pejsen synlig fra flere vinkler og måske endda i flere rum i din bolig.

Fordelen ved en hjørne biopejs er, at den åbner dine vægge op og dermed skaber mere luft i i din bolig. Du kan både få denne type pejs indenfor og udendørs. Og du behøver ikke engang at tænke på, om den gør dine hvide vægge beskidte, da den hverken soder eller asker.

Vi kan rådgive dig og tilpasse en hjørne biopejs lige efter dine mål og ønsker, og vi har et væld af ekstravagante modeller, som vil tilføje en hyggelig og varm atmosfære til din stue, entré eller ude på din terasse. 

Du kan også læse mere om vores runde biopejse her, eller smarte biopejs til væg

Hvilken hjørne biopejs skal du vælge?

Mulighederne er mange, og du kan sagtens få en hjørne biopejs, som passer til dig og din indretning. Vi tilbyder modellen Memphis, som er en indsatsbiopejs, der passer godt ind i et hjørne. Den er designet i et luftigt og elegant udtryk.

De levende, gyldne flammer er beskyttet bag hærdet frontglas, og du kan derfor trygt placere denne biopejs i en lav højde såvel som højere oppe på din væg.

En anden af vores hjørnemodeller er Montreal. Den fungerer på samme måde og åbner hjemmets vægge flot op. Den er meget moderne i sit design, og så har den lave glasvægge – i modsætning til Memphis, hvilket derfor giver den et andet udtryk, der også er elelgant på sin egen måde. 

Vi har også sørget for hyggen udenfor med vores udendørs biopejse – se dem her. 

Læs også mere om vores flotte hjørne brændeovne – her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.