Hvordan virker en gaspejs

En gaspejs er nemmere at have med at gøre end man tror. Når først pejsen er installeret er den nem at håndtere og justere for dig som bruger. Du kan med en app eller fjernbetjening nemt administrere intensiteten på flammerne og diverse indstillinger og skabe det perfekte lys og den gode varme som du ønsker i dine rammer.

biopejs

Lær mere om gaspejse herunder

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om hvordan en gaspejs fungerer, så du er helt tryg ved at bringe en pejs ind i dit hjem og nemt har et overblik over processen fra tanke til handling. Vores kompetente team sidder klar til at modtage dig, og vi kan sågar tage en inspirationssnak hjemme hos dig for at se ind i dine behov og rammer.

Nemt og moderne interiør til din boligindretning

Sidder du og mangler inspiration til din boligindretning, så er det et forsøg værd at kigge mod gaspejse. Ikke nok med deres funktionalitet, så er pejse også æstetiske elementer, som kan sætte et eksklusivt præg på din bolig.

Vores pejse fås i mange materialer og farver og vi kan i samarbejde og med vores ekspertise skabe det bedst mulige resultat for dig. Så om det er en pejseindsats eller fritstående gaspejs, så kan den fremme dit hjems æstetik på moderne vis.

Installation af gaspejs i erhverv såvel som i privaten

Det er ikke blot det private hjem vi vejleder og installere i. Vi har haft kunder i alt indenfor leverandører, samarbejdspartnere samt flere arkitekthuse og typehusefirmaer. Der er rig mulighed for at give dine arbejdslokaler en kærlig æstetisk hånd med levende kunst. Her kommer gaspejsen ind i billedet. Du kan frit placere din luksus gaspejs det sted i lokalet som du ønsker.

Du kan udvælge i et stort sortiment af indendørs gaspejse og udse dig din drømme pejs. Vi kan være med helt fra starten i udvælgelsen og inspirationen og helt frem til monteringen og installationen af pejsen. Hvis du ønsker selv at installere din pejs, er dette også en mulighed, da vi har forskellige monteringspakker som tilgodeser dine evner. Vær dog opmærksom på installationen, og at gaspejse skal monteres af autoriserede installatører med gascertifikat. Læs også hvad koster en gaspejs.

Så om din virksomhed ligger i Jylland, Fyn eller du ønsker en gaspejs på Sjælland, så kan vi vejlede dig igennem dit valg af den helt rigtige pejs. Hvis du som sidstnævnte har bosat din virksomhed på Sjælland, kan du nemt kigge forbi vores showroom i Vedbæk.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud/fremvisning?

Er der forskel på flaskegas og naturgas? 
JA! LÆS MERE HER Alle vores gaspejse leveres til flaske- og naturgas.